_hunter написав:............ Да, это объяснение видел -- даже не стал комментировать в виду его слабости. Но если вы настаиваете... Не сможет очень долго Успих своих детей сводить -- ну и что -- я там последний раз был лет 20 тому назад: и никакого дискомфорта от невозможножности еще раз эти незабываемые ощущения получить -- не ощущаю. (На всякий случай: в театр -- я хожу периодически )
Понятно. Слабость объяснения в том, что вы 20 лет в цирке не были. Детей у вас нет? Или просто не водили? А "периодически" - это как часто? Раз в 5 лет? А в филармонии бывали? В органном зале? У нас, кстати, десятка 2-3 органистов найдётся - их тоже на фронт?
Но: так-то в стране и Диснейленда нет -- считаете, что вот и нашлась главная причина, почему народ поближе к Франции переезжает?
На городі бузина, а в Києві дядько. Я писал о том, что при оnправке циркачей на фронт можем надолго потерять искусство цирка, а вы о причинах выезда людей за границу. А так-то прожить можно и без театра, и без филармонии, и без органа, и ещё много без чего.
Так не только я не вожу -- считайте "вся молодежь". К вашей ностальгии у меня вопросов нет. Чаще. Бывал. Да -- на общем основании.
Я писал ровно о том же: "потеря" этого "искусства цирка" пройдет абсолютно безболезненно для большей части молодого населения.
"Маю сказати відверто: почався відкат реформ". Що буде з європейськими змінами в Україні З року в рік потенційні іноземні інвестори називають стан верховенства права в Україні перешкодою номер один для інвестицій. А те, що відбулося, повністю суперечить їхнім очікуванням. У нас є зобов'язання перед Європейським Союзом та перед іншими міжнародними організаціями. Вони чітко виписані, з дедлайнами, з тим, що має відбутися. І, на жаль, далеко не всі з них ми виконуємо.
До того ж час для цього показового зриву щодо БЕБ неможливо було підібрати гірший. Це зробили за три дні до URC, конференції про відновлення у Римі – а це ключова міжнародна подія, де Україна просить гроші у партнерів!
При цьому Київ знає, що від завершення конкурсу щодо БЕБ залежить 5 мільярдів доларів, які має отримати бюджет (від МВФ та від ЄС). Але Київ показово не виконує те, за що нам пообіцяли 5 мільярдів, після чого приходить на конференцію, і каже: "Слухайте, інвестуйте нам грошей".
Каже це, знаючи, що саме БЕБ у нинішньому вигляді – це одна з причин, чому до нас не інвестують. Належне реформування цього органу – це основа впевненості інвесторів у тому, що їх не будуть "доїти". А Київ дає сигнал: ми не хочемо його реформувати. https://www.eurointegration.com.ua/arti ... 0/7215588/
ЛАД написав:В viewtopic.php?p=5871979#p5871979 я чётко писал об Англии и США.
Британці з американцями ставлять тодішні події в приклад і вимагають мобілізації 18-ти річних, а трошки забувають, що за століття багато чого змінилося.
Попри те, що експерти з виховання стверджують, що більшість дітей без особливих потреб здатні навчитися користуватися туалетом до трьох років, нещодавні дослідження показали, що 25 відсотків всіх дітей у Великій Британії приходять на перший урок до школи без цього елементарного вміння. https://tsn.ua/tsikavinki/kozhna-chetve ... 44427.html
А ще у 18-ст 5-річні британці працювали на заводах та шахтах по 12 год на день. Думаю, що якщо часом СК та США зачепить війна, то їхні приклади не спрацюють у них самих.
Сибарит написав:....... Если бы не привычка сначала читать все, Я бы уже сделал такое же уточнение (мысль возникла сразу). А я ни разу не юрист, просто зануда 😁
ЛАД написав:В viewtopic.php?p=5871979#p5871979 я чётко писал об Англии и США.
Британці з американцями ставлять тодішні події в приклад і вимагають мобілізації 18-ти річних, а трошки забувають, що за століття багато чого змінилося.
Попри те, що експерти з виховання стверджують, що більшість дітей без особливих потреб здатні навчитися користуватися туалетом до трьох років, нещодавні дослідження показали, що 25 відсотків всіх дітей у Великій Британії приходять на перший урок до школи без цього елементарного вміння. https://tsn.ua/tsikavinki/kozhna-chetve ... 44427.html
А ще у 18-ст 5-річні британці працювали на заводах та шахтах по 12 год на день. Думаю, що якщо часом СК та США зачепить війна, то їхні приклади не спрацюють у них самих.