Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1437914380143811438214383 ... 14386>
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:48

tumos написав:.......
Потерпевший из забегаловки смеется вместе с вами. Смешно пока кто-то рядом с вами из подствольного гранотомета не стрельнет под углом больше 80 градусов или не займется переноской ручных гранат держась за предохранительную чеку.
А никто не смеётся.
Вам уже несколько человек написали о том, что реальность несколько отличается от инструкций.
Я было сразу написал ответ на ваш пост с инструкцией, где я выделил жирным пункты, которые наверняка не всегда выполняются, и подчеркнул пункты, которые, скорее всего, иногда нарушаются, но решил не отправлять, надеясь на ответы тех, кто сейчас в армии. Так и случилось. Надеюсь, что их ответы более авторитетны.
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:50

Успіх написав:То що там, вчора обговорили ту ситуацію, де МАТИ вчепилась за капот бусіка, куди запакували її сина? А потім вийшов якийсь "з не тим ВОСом" і почав відштовхувати її?
Що на це скажете, товариство?

В таких ситуаціях, особисто мене, найбільше дратують люди, які за цим всім лише спостерігають!
Невже довколишні на себе це не приміряють і тому не йдуть гуртом обступити бусік довкола?
Почему 3 года назад не обступали вас?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:52

Letusrock написав:Для початку треба визначитись щодо екзестинційності, одвічного ворога, "бо_буряти", "загроза державності" і т.д. Якщо ці терміни не просто пропагандистська маячня - тоді клоуни, футболісти і журналісти-соросята повинні йти лісом а не подаватись на бронювання.

Letusrock, для жителів сел під Черніговом буряти - це була не маячня, а реальність
Я про це писав
Якщо для тебе це "пропагандистська маячня", то вийми голову зі сраки

До речі, по твоій логіці, ще студенти 25+ повинні йти лісом, а не подаватись на бронювання

Letusrock написав:Можна безкінечно дивитись на три речі: як тече вода, як горить вогонь і як будівельник з песікотом та шаманом виправдовують будь-які тупі зашквари влади,

Наведи приклади виправдовування зашкварів влади
Якщо не наведешь, то не бреши

Letusrock написав:перекидуючи вину на звичайних громадян

А хто обрав цю владу ?

Letusrock написав:, тобто пардон - клятих ждунів/совків/ухилянтів/корисних ідіотів/брехунів/агентів кремля))

Нарешті ти про себе правду написав )

По-перше, говорити за всіх, це ознака або психічних розладів, або ознака пропагандиста
По-друге, ти вперто не помічаєшь, що іде війна і цю війну розпочав Путін

Про Путіна ти мовчишь
Востаннє редагувалось pesikot в Чет 10 лип, 2025 17:09, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:54

ЛАД написав:
  slonomag написав:........
Не корректно сравнивать так как там была опция разорвать контракт в любой момент (у обоих сторон). "чемодан-вокзал-любая другая страна которая тебя примет" никто не запрещал насколько я помню историю. Можете поправить если я ошибаюсь.

Никто не запрещал.
Но я не встречал ни единого упоминания о сколько-нибудь массовом "разрыве контракта" ни в Англии, ни в США. Ни в смысле эмиграции, ни в смысле уклонения от мобилизации. О массовом СЗЧ тоже не слышал. Хотя отдельные случаи, наверное, были.
Сравнивать с нашей ситуацией необходимости, надеюсь, нет?

в англії часів другої світової все відбувалося "не так, як у нас" бо:
- охорона члена палати лордів не била ветеранів, а сам член палати лордів не кришував кол-центри
- у 1941-му голова військового відомства У.Черчиль не закуповував безнаказано яйця по 17грн і не був за це відправлений послом в Швейцарію
- міністр сільського господарства Хадсон (у 1941р) не привласнив землі в кількості, щоб стати п'ятим за величиною землевласником Британії (як міністр СГ зе-України Сольський)
- 10-й герцог Мальборо ще в першу світову служив лейтенантом, а у другу світову став підполковником
- королева (в 1941р принцесса) Елизавета II несла службу у якості водія санітарного автомобіля.
- донька У.Черчиля працювала у Червоному Хресті та несла службу у жиночому допоміжному корпусі.
Британці часів другої світової, схоже, довіряли своїй владі.
Як вважаєте, чи було б таке ж відношення в них до талановитих менедежерів зе-влади?
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:06

Letusrock написав:
Порушення прав людини під час мобілізації в Україні мають систематичний характер. Таку заяву зробив комісар Ради Європи з прав людини Майкл О’Флаерті. За його словами, українці скаржаться на побиття, жорстокі арешти, утримання без зв’язку із зовнішнім світом, відмову у доступі до адвоката, а також мобілізацію осіб з інвалідністю.
Про це йдеться у меморандумі про елементи прав людини для миру в Україні, оприлюдненому на сайті Офісу Ради Європи в Україні. У документі йдеться про те, що скарги на зловживання під час військового набору в Україні надходять регулярно.

"Комісар отримує аналогічні повідомлення, включаючи заяви про катування та смерть під час набору військовослужбовців. Хоча Україна має право законно набирати своїх військових, Комісар вважає ці повідомлення тривожними та закликає українську владу ефективно їх розслідувати. Крім того, українська влада повинна запровадити механізм запобігання порушенням прав людини під час мобілізації, зокрема шляхом запровадження незалежного нагляду для моніторингу військового набору та відвідування будь-яких місць, де новобранці можуть бути позбавлені волі. Усім офіцерам військового набору слід донести чітке повідомлення про нульову толерантність до катувань чи іншого жорстокого поводження та пройти навчання щодо поводження з людьми з дотриманням прав людини", - йдеться у меморандумі.

Ко-ко-ко, іпсо, наративи, одиничні випадки, #добрещонебуряти

Memorandum on human rights elements for peace in Ukraine

The Commissioner notes the recent statement by the Parliamentary
Commissioner for Human Rights, Dmytro Lubinets, that human rights
violations by Ukrainian military recruitment officials have become
“systematic and widespread”
...
Комиссар отмечает недавнее заявление Уполномоченного Верховной Рады по правам человека Дмитрия Лубинца о том, что нарушения прав человека со стороны сотрудников украинских военкоматов стали «систематическими и широко распространенными».

Не заявляет, а отмечает заявление Лубинца

А ось це ти не помітив, як завжди
Independent human rights monitoring bodies, including the Office of
the United Nations High Commissioner for Human Rights (OHCHR) and
the Independent International Commission of Inquiry on Ukraine, have
found that Russian authorities have subjected Ukrainian prisoners of
war to widespread and systematic torture and ill-treatment, pervasive
throughout all stages of captivity, and denied access to internment
facilities for independent monitors.33 Public figures in Russia have
reportedly explicitly called for inhumane treatment and the execution
of Ukrainian prisoners of war, often using dehumanising terms
...
Независимые органы по мониторингу прав человека, включая Управление Верховного комиссара ООН по правам человека (УВКПЧ) и Независимую международную комиссию по расследованию событий на Украине, установили, что российские власти подвергали украинских военнопленных широкомасштабным и систематическим пыткам и жестокому обращению, которые имели место на всех этапах содержания под стражей, и отказывали независимым наблюдателям в доступе к местам интернирования. 33 Общественные деятели в России, как сообщается, открыто призывали к бесчеловечному обращению и казни украинских военнопленных, часто используя бесчеловечные термины.

PS. Ко-ко-ко знов трапилось у тебе )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:07

tumos написав:
Категорично забороняється:
1) виймати зброю (боєприпаси) з
Потерпевший из забегаловки смеется вместе с вами. Смешно пока кто-то рядом с вами из подствольного гранотомета не стрельнет под углом больше 80 градусов или не займется переноской ручных гранат держась за предохранительную чеку.

В нас з чого почалось?
що в мвс професіонали. І зброєю вони користуються обмежено. Медицинських дибілів не принімають, наркоманів не принімають... там всі добровільно. А тут які важелі впливу?
Щодо гранат то при мені лейтенант на тиловому пункті зірвав в руках учебну гранату і він був не певен чи вона не бойова.
Ми так офігіли що навіть ніхто його не бив. :lol:
А в бригаді був випадок коли в медроті грались з натовською гранатою і щось з 5 чоловік постраждало, в чім там був прикол в тих рексів не знаю. Вродь там затримка є, до якої можно зажати знову, но це не точно....
сама зброя це півпіди, гірше в пілотів. бо нема заводських скидів і все вони роблять на коліні з готових боєприпасів, роблять теж не професійні сапери , в кращому випадку після курсів.
Не може бусифікований роздовбай користусуватись зброєю краще поліцейського чи навіть 50 річного пенсіонера поліцейського.
Banderlog

Подякував: 113 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:10

_hunter написав:...........
>>> я чётко писал об Англии и США.
Ну наконец-то! Не прошло и трех часов, как вы ответили на вопрос, который я сразу же задал для уточнения
........
Простите, но общаться совершенно не интересно.
Если у вас после прочтения совершенно ясного короткого текста возникает такой "уточняющий" вопрос, который вы 3 часа не можете понять, то, по-моему, есть только 2 варианта:
1. вы просто издеваетесь;
2. вы непроходимо тупы.
Скорее, 1-й вариант, исходя их того, что в прошлый раз вы даже не подумали извиниться. Но не буду гадать, в обоих вариантах такой собеседник не интересен.
К тому же вы ещё и большой трус - даже находясь в Германии, вы боитесь прямо называть вещи своими именами.
Видимо, вас можно/нужно только троллить, как делает Hotab.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:18

_hunter написав:
  budivelnik написав:Тобто 654 000 - здриснули без дозволу... але винуваті в цьому 1750 які отримали дозвіл....

Ты опять вопрос не понял :lol: -- тебе же уже выше и Letusrock объяснить пытался... Вопрос не в том 175 служит или 174 (откуда, кстати, цифра? ;) )
Вопрос в том: какого фига этой категории дали бронь. "критичным" они не считаюся по определени -- иначе бы этим пунктом и пользовались бы.
Добре, зайдемо з другого боку
1 Є офіційне число заброньованих станом на жовтень 2024 року - 906 000 осіб
Є офіційне число чоловіків покинувших Україну від ЄС - 800 000 , з яких приблизно 654000 є мобпридатними.
2 Тебе хвилює
На якій підставі було заброньовано 1750 осіб артистів( реальна цифра заброньованих менше 500 , але я не хочу тут вдаватись до деталей) , що становить
1750/906000=0,19%
Мене хвилює
На якій підставі 654 000 тебе і таких як ти виїхало з України ( попросту злякалось і накивало пятами)

З цих двох пунктів випливає наступне
100% хантерів виявились мілкими боягузами і на підставі ЙМОВІРНО не правильного бронювання КОЖНОГО ПЯТИСОТОГО - вирішили здриснути.

Це все що тобі потрібно про себе знати.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:32

Душу й тіло най положе #знетимВОСом за нашу свободу©

ЛАД написав:
  Успіх написав:То що там, вчора обговорили ту ситуацію, де МАТИ вчепилась за капот бусіка, куди запакували її сина? А потім вийшов якийсь "з не тим ВОСом" і почав відштовхувати її?
Що на це скажете, товариство?

В таких ситуаціях, особисто мене, найбільше дратують люди, які за цим всім лише спостерігають!
Невже довколишні на себе це не приміряють і тому не йдуть гуртом обступити бусік довкола?
Почему 3 года назад не обступали вас?

Бо було все на ДОБРОВІЛЬНІЙ основі! :D
Я йшов СВІДОМО! Але!!!
Але йшов на рік, максимум!
Якщо знав би наперед, що немає ЧІТКИХ "правил гри", що це пряме наіпалово простих марсіан на Марсі, що створені/треновані для війни будуть дурака валяти в тилу, а на ЛБЗ відправляти/підпихати простих пересічних, обмежено придатних, а то і зовсім хворих - то хріна з два я би ризикував своїм життям і здоров'ям майже ТРИ роки!!!
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:34

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:Тому ти, посланий лісом, йди-йди, не обертаючись та знов, як завжди, вигадуючи свої дурниці, які ти начебто знайшов і заєралашив.___суть в реченні відсутня, одні соплі і емоції
В тексті є твердження, котре вказує на відсутність підстав для протиріччя і яке ти не осилив прочитати, хоча воно ще
й виділене великими літерами. Цілий абзац.____процитувати виявилось важко бо розумієш ....
Халяви тупому місіонеру-казкарю-відсеб'ятиннику не буде. Голодай.___знову емоція з хамством

В мене питання
По твоїй тЕорІї - якщо хтось десь щось відкриває- то це виключно за рахунок того що в іншому місці таке саме закрилось
1 Кого і навіщо ЗАКРИЛА Наташа+Іра
2 Навіщо чиновники роздають гранти Наташі+Ірі якщо це нічого не змінює бо відкриття одних закриває інших
3 Якщо ж все таки змінює то чому чиновники роздали саме Наташі+Ірі і не роздали іншим Петям+Васям, ніби в законі про гранти відсутнє точна вказівка кому конкретно роздавати

Мені відповідати не треба - собі відповідь дай.
То собі питання і задавай._ні про що
А коли згадуєш стосовно мене, то отримуй - лісом.___спроба похамити
Халяви не буде. Голодуй, місіонер.____це вже не спроба-це хамство
Тим паче, що ти знов перебрехав.____емоційне твердження з ознаками хамства не підтверджене фактами
З наступного разу буду кратко - лісом.___старчий маразм де ти не памятаєш що це вже писав два речення вище
Щоб ти розкладав це одне слово кольорами((____працюю для тебе , в буквах ти плутаєшся.. може хоч в кольорах розберешся
Може набридне та станеш свої співи розкладати.____я твої розкладаю
Для міфічних читачів - цілей твоєї місії.___ти в нас вже виступаєш за всіх читачів форуму? прогрес..від наполеона до ВСІХ
В неділю продовжимо(на правах офтопа вихідного дня)
А ти поки що до неділі спробуй вивчити і підготуватись
а - що таке капітал
б - звідки він береться, або як його створюють
в - чому люди в капіталістичному суспільстві у 70-80% випадків після досягнення якогось рівня якості життя- більше не пробують збільшувати свій капітал( для тебе це розрив шаблону, бо в тебе бізнесом займаються виключно для того щоб збільшити капітал - але я в тебе вірю , в тебе часу багато , думаю встигнеш)
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1437914380143811438214383 ... 14386>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему