Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1439314394143951439614397 ... 14416>
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 16:55

M-Audio написав:
  detroytred написав:1. Нам дають стільки, скільки потрібно не для відбиття УСІХ ракет-шахедів, а стільки, аби це не вплинуло на здатність тримати фронт, країну, суспільство в стані опору ворогу.
Це заздалегідь програшна позиція. Рано чи пізно будь-яка оборона пробивається, і єдиний шлях -- вибивати можливості атакувати. Це зрозуміли в Ізраїлі. А Європа просто боїться, бо вбивають не їх.

Та отож.
І навіть більше: вони прямим текстом кажуть, що їм потрібно 2-3 роки часу. Їм. Щоб бути готовими до нападу рфії на них.
Тобто замість більше зусиль для допомоги нам Перемогти, вони готуються до захисту самих себе.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 16:56

Все вигадано, а якщо щось співпало - то просто співпадіння))

Banderlog написав:
  tumos написав:detroytred
Я понимаю о чем вы. Поэтому и сказал Бандерлогу, что прежде всего тут должен быть интерес адекватных. Они в своем окружении сами себя должны предохранять от раздолбаев. Иначе ожидание выдернутой чеки или выстрела из оружия, которое не поставлено на предохранитель. Какой процент адекватных я от Бандерлога не услышал.
не заміряв. Якщо міряти з середнім по суспільству то на певно менший бо адекватні масово ухиляються.
І на останнє,
я правила тб прочитав тільки тут. Все тримається на "хлопському" розумінні безпеки. Послати на бахмут це з райвідділку в києві діє. По суті бахмут майже вздовж всієї лбз. Є правда місця яких бояться но.
1 . У вас некомплект від 30 до 60 відсотків...
2. Як це пошлете? Типу як при 2св в штрафбат?
Нема такої опції.
3. Стратегія "адекватного" не вмішуватись поки нема прямої загрози лічно йому.
І максимум на що ідуть з явними дегенератами то забирають в них зброю і тримають в ямі до протверезіння, а це якби не особо законно чи згідно статуту.

З мого особистого, був випадок хапанула червона гарячка одного бувшого сідєльця. Обіцяв перестріляти побратимів.
Забрали зброю то кричав що візьме чужу...
Повезли в всп зафіксували факт спяніння і вернули назад. Ніяких витверезників там нема.)
Він буянити не переставав.
привязали пяного на ніч до лавки скотчем.
От уявімо на мить що він там вмер звязаний від серцевого нападу.
Суд визнав б по закону мою правоту?
Ти хоч додавай, що це все на Марсі! :lol:

Бо наше військо має бути потужним, а не як п'яні/сині чмобіки педерації!
Ще й ракети запускають виключно по сільських туалетах!(бо те, що може знаходитись за 100-200метрів від того туалету - нікому з ура-псевдопатріотів і в голову не прийде!)
Успіх

Заблокований
Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 17:12

Не та сортовість

M-Audio написав:щоб ухилянти і бігунці розраховувались за свою поведінку своїм майном. Тобто, сама думка про те, що нема майна -- немає й обов'язків -- вона не моя. Тільки чомусь до когось це застосовується гипотетично "от якби в них все конфіскувати", а є реальний я, до кого вже по факту це застосовано, але щось мені тих привілеїв, за які треба майном розрахуватись, не перепадає навіть гіпотетично. Щось тут не так, на мою думку.
Все просто!
Ви - не до того сорту належите!

Є сорти, які і майно "і тут і там" мають, і за кордоном відпочивають!
Успіх

Заблокований
Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 17:21

ЛАД написав:
  Banderlog написав:...... секрет в тім що її не розмазують. Вона сама розмазується.
Это в прифронтовых областях.
На западе тоже так? И ходят в часть, как на работу? Или на завтрак-обед-ужин? И оружие у всех на руках?

А як по іншому?) Харчування це головне що тримає нас вкупі. Іще були вечірні і ранкові шикування но то вже як на мене лишнє.
Я про захід мало знаю , возив на навчання наших при комплектуванні частини, жили в лісах в палатках зимою.
Но то не частини, то навчальні центри. В Україні поки частина формуваласт то на базі совіцької інфраструктури, розкидано по селам.
повний список не буду писати бо зара військову тайну полішинелі розголошу, но самі додумаєтесь. :lol:
доречі, тут в України порівняно з західною є перевага , купа майже нічийної нерухомості
, я як западенець був шокований знелюдненям центру.
Banderlog

Подякував: 113 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 17:25

Успіх написав:За повісткою можна НЕ явитись!
Ухилитись!
Проігнорувати!

А можна її прийняти ДОБРОВІЛЬНО!
І ДОБРОВІЛЬНО явитись у військомат/тцк по повістці! :lol:

Перефразую митця
Саломон Самсонович (пошепки, з набитим ротом, до Африкани Свиридовича): - А Долярчика тоже ваш інстітут розробляв?
Африкан Свиридович: - Ні, це природа. Такого Долярчика – х... розробиш. Все, шо ми щас можем, це такі, як Джек або Валька.

:lol:
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 17:56

Успіх написав:Ти хоч додавай, що це все на Марсі! :lol:
боюсь друже марсіанцю ти не зовсім розумієш всю глибину дискусії. Я спеціально її заземляю частними прикладами...
Спробую на пальцях, тут мова про дотримання правил прописаних в статуті. Зброя це лиш один з моментів.
Тепер задам тобі наступне питання на чому тримається статут?
1. На знанні всіма учасниками процесу статуту.
2. На бажанні його дотримуватись.
Тепер саме бажання, воно тримається на офіційних покараннях за не виконання, бажано не відворотніх.
І ... тут tumos писав, но я не певен, що ти зрозумів, на "адекватній більшості" . доречі це не арифметична більшість це "активісти".
По суті це паралельна система дідівщини. Диктат міцних духом і тілом, що співпрацюють з командуванням... офіційно це сержанти.
чому зі зброєю на руках і більшісю бусифікованих, що критично налаштована до командування паралельна система хромає думаю пояснювати не треба?
Взагалі так суспільство працює кругом хоть в тюрмі, хоть в школі, хоть в асоціації домовласників.
Допустим ви з сусідами рішили, що ваш район буде чистий, без мусору, графіті, бомжів , циган та вуличних музикантів. Офіційна система може дати такі гарантії? Тільки за умов широкої підтримки мас і з застосуванням суспільного тиску. В мякій формі це публічний осуд, потом буллінг і фізичне рукоприкладство.
Да, друже закон лиш тоді ефективний якщо альтернативою його є суд лінча) якщо ж суспільство не готове до суда лінча то як писав rikz вихід тільки - нафіг з пляжу) .
коли на ньюйоркський пляж приходять "люди курящі шмаль" білі прогресивні з вищою освітою тікають.
Як так? Ще недавно вони курильщіків завозили з африки на плантації а зараз тікають ? :lol:
Banderlog

Подякував: 113 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 18:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

У Троїцькому соборі в Чернігові намагаються врятувати унікальний настінний живопис XVIII століття (Фото)
Унікальний розпис знаходиться у вкрай аварійному стані, спричиненому багаторічним недбалим користуванням єпархією УПЦ.

УПЦ МП руйнували унікальний розпис.
Україна намагається врятувати ...

Для УПЦ МП святинь немає ... вони як орда ...
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 18:03

pesikot написав:
  Успіх написав:За повісткою можна НЕ явитись!
Ухилитись!
Проігнорувати!

А можна її прийняти ДОБРОВІЛЬНО!
І ДОБРОВІЛЬНО явитись у військомат/тцк по повістці! :lol:

Перефразую митця
Саломон Самсонович (пошепки, з набитим ротом, до Африкани Свиридовича): - А Долярчика тоже ваш інстітут розробляв?
Африкан Свиридович: - Ні, це природа. Такого Долярчика – х... розробиш. Все, шо ми щас можем, це такі, як Джек або Валька.

:lol:

тільки в оригіналі не Успіх, а гібрид
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 19:25

Чому приїхав? Що цілий тиждень буде робити?
В Києві Келлог.

Це ключове.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 19:44

detroytred написав:Чому приїхав? Що цілий тиждень буде робити?
В Києві Келлог.

Це ключове.

не тільки ліжка будуть переставляти, а і ...
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 1439314394143951439614397 ... 14416>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему