|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 14 лип, 2025 17:00
fox767676 написав: fox767676 написав:И вариантов конца войны дох*я. Один "лучше" другого
То что видно сейчас - США отчаялись перетянуть рф на "полюс добра" видя что никакие уступки неспособны оторвать Москву от Китая. Поэтому решили хлопнуть дверью. Дать оружие, закономерно получить новые уровни эскалации вплоть до ядерной, так что даже КНР придётся экстренно отреагировать, и заморозить по корейскому сценарию, рпв по лбз на тот момент, фактически План Келлога. Ну США получат синицу - остатки Украины и уважения со стороны клиентов , вместо журавля-россии
Я не знаю, кому и что было видно через призму своего нарцисизма ... Но что точно видно, что Трамп обгадился с политикой в отношении России. Показал себя слабым, беспомощным и ни на что не способным Я постоянно писал, что Путин не хочет никакого РПВ по ЛБЗ, он хочет капитуляции Украины Не говоря уже, что никакого отрыва Москвы от Китаю не будет Что было и так понятно С какого Трамп решил, что сможет всё это сделать ? Я не знаю, я не Трамп Время утрачено, уже выделенная военная помощь несколько раз приостанавливалась, Путин только увеличил обстрелы Украины Желание увидить мир в глазах Путина всегда заканчивается одинаково - увеличением смертей
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 14 лип, 2025 17:05
Letusrock написав:цікаво що будуть співати викривачі "агента краснова" якщо Трамп гарненько так насипле санкцій та зброї 
В Україні кажуть - не кажи "гоп", доки не перескочишь Нехай спершу насипе, бо він тільки гарненько вміє триндіти Розмови про 24 години, 48 годин вже були ... результатів не було
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 14 лип, 2025 17:07
fox767676 написав:Цікаві люди . Мовчали коли вашингтонські бовкотуни смажили Україну на повільному вогні , і заверещали коли на обрії з'явились нормальні люди що мають на меті припинити ці сатаномасонські жертвоприношення
Яке ж ти хворе ... Багато припинили ? НІТ Тільки додали кількість жертв і в цьому винен саме Трамп
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 14 лип, 2025 17:08
pesikot написав: Letusrock написав:цікаво що будуть співати викривачі "агента краснова" якщо Трамп гарненько так насипле санкцій та зброї 
В Україні кажуть - не кажи "гоп", доки не перескочишь Нехай спершу насипе, бо він тільки гарненько вміє триндіти Розмови про 24 години, 48 годин вже були ... результатів не було
якщо будуть рокіровки ліжок, то не буде
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2843 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 14 лип, 2025 17:09
Banderlog написав:... І чи не простіше списати його собі самому виїхавши з вашого фінансового раю під проводом незламного черчіля?
варіант втекти завжди - головне, щоб було куди тікати. бо раніше народ коли емігрував до тих же США в 19 сторіччі - так там, щоб нормально жити на Дикому Заході, треба було попрацювати й не лише. й не боялися проблем  а зараз розбалували - виїхав, й можна два роки нічого не робити й на форумі писати, на пиво 500 євро вистачить 
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 14 лип, 2025 17:11, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 768 раз.
- Подякували: 1627 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 14 лип, 2025 17:10
UA написав: _hunter написав:Считаете, что будут резко повышать налоги? 😳 Или вы видите какой-то иной механизм залезть пэрэсичному под матрасс?
Матрас? Беріть ширше. Комісії ім. П.П. Шарикова.(Модер знов подумає що це тролінг або якась там агітація). Право власності на безстроковій паузі...
Ну то так ... і саме ти хотів бути в цій комісії )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 14 лип, 2025 17:18
Дюрі-бачі написав: _hunter написав:Сворачивать решили - потому, что интереса у покупателей особого не было... Часть народа как механизм вывода бабла их использовало - но, похоже, бабло вывели
Щоб був інтерес треба % давати вищі ніж США
оно-то да, но с одной стороны - "а вдруг таки отдавать придется?", а с другой стороны - вы серьезно считаете, что прям куча народу найдётся, готовых в RD вкладываться? 🤔
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 14 лип, 2025 17:24
_hunter особисто я вклався, але враховуючи тенденції, буду виходити.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 887 раз.
- Подякували: 638 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 14 лип, 2025 17:31
Shaman написав: Banderlog написав:... І чи не простіше списати його собі самому виїхавши з вашого фінансового раю під проводом незламного черчіля?
варіант втекти завжди - головне, щоб було куди тікати. а зараз розбалували - виїхав, й можна два роки нічого не робити й на форумі писати, на пиво 500 євро вистачить 
це демагогія про раніше. Ми говорим про тут і зараз. Якого тут народжувати чи починати своє свідоме життя в 16 років? Триматись за бабульчину нерухомість якій в масі вже років 50? всякі терміни придатності через непродуманих клятих комуняк вже протухли років з 20 тому? Інфраструктура теж поізносілась, від жд вагонів до водоканалів і енергетики. Цю країну треба будувати заново.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 14 лип, 2025 17:57
Banderlog написав:Інфраструктура теж поізносілась, від жд вагонів до водоканалів і енергетики. Цю країну треба будувати заново.
В Ужгороді чимало інфраструктури, яку Масарик 100 років тому заклав і досі слугує краще за сучасну.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 887 раз.
- Подякували: 638 раз.
-
-
Профіль
-
-
1