|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 05 лип, 2025 10:20
Vadim_ написав:як подумаю скільки потрібно наразі грошей на ремонт и всё остальное...
Тоді треба застосувати "секрет старих майстрів-монахів з Тібету"!)) Не вирівнювати стіни, не заливати стяжку... і прогрунтувавши стіни і стелю - мохнатим валиком все це перекатати структурованою фарбою!  Але ця технологія тільки для квартир під здачу в оренду!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 05 лип, 2025 10:49
airmax78 написав:Так это ж не первый, и, боюсь, не последний. Как раз с ФТ ничего не будет - Никонов быстро все устранит. Что делать тем у кого нет Никонова - вот это вопрос.
шо, і ви вже на підарську говірку повернулись?  сумно
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1424 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 лип, 2025 10:57
Успіх написав: Vadim_ написав:як подумаю скільки потрібно наразі грошей на ремонт и всё остальное...
Тоді треба застосувати "секрет старих майстрів-монахів з Тібету"!)) Не вирівнювати стіни, не заливати стяжку... і прогрунтувавши стіни і стелю - мохнатим валиком все це перекатати структурованою фарбою!  Але ця технологія тільки для квартир під здачу в оренду!
Стяжка в 0 від забудовника , стіни керамічна цегла в 0 , але квіточка для СЕБЕ і лофт не дуже подобається для життя, тому усі ці прелесті потрібно заховати за кахель і гіпсокартон з ламінатом
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 619 раз.
- Подякували: 506 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2025 11:08
trololo написав: airmax78 написав:Так это ж не первый, и, боюсь, не последний. Как раз с ФТ ничего не будет - Никонов быстро все устранит. Что делать тем у кого нет Никонова - вот это вопрос.
шо, і ви вже на підарську говірку повернулись?  сумно
Не дорікайте, вишиванки у мене немає як і у моїх діда з бабусею не було чомусь, Мене , наприкінці 70-х у радянській школі перевчали балакати на гаварить па русски,хоча я і народився і виріс у Дніпрі,але періодично жив у селі(там мова) по декілька місяців підряд, потім вищий заклад теж па русски, тому мені іноді дуже тяжко писати мовою як і іншим мого віку...
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 05 лип, 2025 11:45, всього редагувалось 2 разів.
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2025 11:09
Олежан написав: Бетон написав:Порешали с всу, катаемся свободно, бабло прет.
какое бабло в днепре и куда оно прет?
Гелики, крузаки последние, покупки квартир в Киеве. Ну а как ды думаешь, на чём? Фронт близко
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 389 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 05 лип, 2025 11:31
тому мені іноді дуже тяжко писати мовою як і іншим мого віку...
Знання мови не обов’язкове, щоб виправляти чужі помилки
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 05 лип, 2025 21:21
Vadim_ написав:Отримав на днях нотаріальний витяг на квіточку від забудовника, квіточка в жк одного з наймодніших наразі у Дніпрі, сплачена була у 2021 "повітря над землею" ,потім війна , стоп стройка , сиві волоси на яйках але війна все це нівеюлювала, поміркували -як Бог дасть так і бути тому , потім радість що почали будувати..., але зайшовши у квіточку(який чудовий крайовид  ) і отримавши документи - чомусь уперше в житті НЕМА радісті від квіточки, особливо як подумаю скільки потрібно наразі грошей на ремонт и всё остальное...
Вибачте, що не по темі, але тут якраз у сосідній гілці цікавляться, чому так сталося, що не всі хотять боронити країну. Ну ось просто чудовий примірник пояснення, чому саме. Бо якщо війна, то побудована мала бути не "квіточка", а лінія оборони, одна з багатьох. А коли одним -- війна, іншим -- квіточка, то це ж цілком природнє бажання, опинитися в числі тих, кому квіточка, а не навпаки. І соромити людей за це безглуздо, а звинувачувати -- взагалі злочинно.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 630 раз.
- Подякували: 499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Суб 05 лип, 2025 21:37
Ни кто не хочет погибать ща чужую квиточку. Должно быть право выбора, а не принуждение.
-
Freza
-
-
- Подякував: 457 раз.
- Подякували: 339 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2025 21:50
M-Audio написав: Vadim_ написав:Отримав на днях нотаріальний витяг на квіточку від забудовника, квіточка в жк одного з наймодніших наразі у Дніпрі, сплачена була у 2021 "повітря над землею" ,потім війна , стоп стройка , сиві волоси на яйках але війна все це нівеюлювала, поміркували -як Бог дасть так і бути тому , потім радість що почали будувати..., але зайшовши у квіточку(який чудовий крайовид  ) і отримавши документи - чомусь уперше в житті НЕМА радісті від квіточки, особливо як подумаю скільки потрібно наразі грошей на ремонт и всё остальное...
Вибачте, що не по темі, але тут якраз у сосідній гілці цікавляться, чому так сталося, що не всі хотять боронити країну. Ну ось просто чудовий примірник пояснення, чому саме. Бо якщо війна, то побудована мала бути не "квіточка", а лінія оборони, одна з багатьох. А коли одним -- війна, іншим -- квіточка, то це ж цілком природнє бажання, опинитися в числі тих, кому квіточка, а не навпаки. І соромити людей за це безглуздо, а звинувачувати -- взагалі злочинно.
розумів до написання , але така тема,винні ті хто сидять у раді і за війну і за квіточки з тендерами .... на крові  сплативши за квіточьку я дав роботу багатьом людям...
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 05 лип, 2025 21:57, всього редагувалось 2 разів.
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лип, 2025 22:04
Vadim_ написав:розумів до написання , але така тема,винні ті хто сидять у раді і за війну і за квіточки з тендерами .... на крові  сплативши за квіточьку я дав роботу багатьом людям...
У війні винні ті, що сидять у Раді? Це що, гілка для виправдовування москалів? І про бізнес на крові -- десь я таке вже чув.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 630 раз.
- Подякували: 499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1