Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12386123871238812389>
Повідомлення Додано: Суб 05 лип, 2025 10:20

Секрет ремонту прочитаний на манускрипті))

Vadim_ написав:як подумаю скільки потрібно наразі грошей на ремонт и всё остальное...
Тоді треба застосувати "секрет старих майстрів-монахів з Тібету"!))
Не вирівнювати стіни, не заливати стяжку... і прогрунтувавши стіни і стелю - мохнатим валиком все це перекатати структурованою фарбою! ;)

Але ця технологія тільки для квартир під здачу в оренду!
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 05 лип, 2025 10:49

airmax78 написав:Так это ж не первый, и, боюсь, не последний. Как раз с ФТ ничего не будет - Никонов быстро все устранит. Что делать тем у кого нет Никонова - вот это вопрос.

шо, і ви вже на підарську говірку повернулись? :? сумно
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1424 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 05 лип, 2025 10:57

Успіх написав:
  Vadim_ написав:як подумаю скільки потрібно наразі грошей на ремонт и всё остальное...
Тоді треба застосувати "секрет старих майстрів-монахів з Тібету"!))
Не вирівнювати стіни, не заливати стяжку... і прогрунтувавши стіни і стелю - мохнатим валиком все це перекатати структурованою фарбою! ;)

Але ця технологія тільки для квартир під здачу в оренду!

Стяжка в 0 від забудовника , стіни керамічна цегла в 0 , але квіточка для СЕБЕ і лофт не дуже подобається для життя, тому усі ці прелесті потрібно заховати за кахель і гіпсокартон з ламінатом
Vadim_

Подякував: 619 раз.
Подякували: 506 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лип, 2025 11:08

trololo написав:
  airmax78 написав:Так это ж не первый, и, боюсь, не последний. Как раз с ФТ ничего не будет - Никонов быстро все устранит. Что делать тем у кого нет Никонова - вот это вопрос.

шо, і ви вже на підарську говірку повернулись? :? сумно

Не дорікайте,
вишиванки у мене немає як і у моїх діда з бабусею не було чомусь,
Мене , наприкінці 70-х у радянській школі перевчали балакати на гаварить па русски,хоча я і народився і виріс у Дніпрі,але періодично жив у селі(там мова) по декілька місяців підряд, потім вищий заклад теж па русски, тому мені іноді дуже тяжко писати мовою як і іншим мого віку...
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 05 лип, 2025 11:45, всього редагувалось 2 разів.
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лип, 2025 11:09

Олежан написав:
  Бетон написав:Порешали с всу, катаемся свободно, бабло прет.

какое бабло в днепре и куда оно прет?

Гелики, крузаки последние, покупки квартир в Киеве.
Ну а как ды думаешь, на чём? Фронт близко
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 389 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 05 лип, 2025 11:31

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

тому мені іноді дуже тяжко писати мовою як і іншим мого віку...

Знання мови не обов’язкове, щоб виправляти чужі помилки
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 05 лип, 2025 21:21

Vadim_ написав:Отримав на днях нотаріальний витяг на квіточку від забудовника,
квіточка в жк одного з наймодніших наразі у Дніпрі, сплачена була у 2021 "повітря над землею" ,потім війна , стоп стройка , сиві волоси на яйках але війна все це нівеюлювала, поміркували -як Бог дасть так і бути тому , потім радість що почали будувати...,
але зайшовши у квіточку(який чудовий крайовид :) ) і отримавши документи - чомусь уперше в житті НЕМА радісті від квіточки, особливо як подумаю скільки потрібно наразі грошей на ремонт и всё остальное...

Вибачте, що не по темі, але тут якраз у сосідній гілці цікавляться, чому так сталося, що не всі хотять боронити країну. Ну ось просто чудовий примірник пояснення, чому саме. Бо якщо війна, то побудована мала бути не "квіточка", а лінія оборони, одна з багатьох.
А коли одним -- війна, іншим -- квіточка, то це ж цілком природнє бажання, опинитися в числі тих, кому квіточка, а не навпаки. І соромити людей за це безглуздо, а звинувачувати -- взагалі злочинно.
M-Audio

Подякував: 630 раз.
Подякували: 499 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 05 лип, 2025 21:37

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Ни кто не хочет погибать ща чужую квиточку.
Должно быть право выбора, а не принуждение.
Freza

Подякував: 457 раз.
Подякували: 339 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лип, 2025 21:50

M-Audio написав:
  Vadim_ написав:Отримав на днях нотаріальний витяг на квіточку від забудовника,
квіточка в жк одного з наймодніших наразі у Дніпрі, сплачена була у 2021 "повітря над землею" ,потім війна , стоп стройка , сиві волоси на яйках але війна все це нівеюлювала, поміркували -як Бог дасть так і бути тому , потім радість що почали будувати...,
але зайшовши у квіточку(який чудовий крайовид :) ) і отримавши документи - чомусь уперше в житті НЕМА радісті від квіточки, особливо як подумаю скільки потрібно наразі грошей на ремонт и всё остальное...

Вибачте, що не по темі, але тут якраз у сосідній гілці цікавляться, чому так сталося, що не всі хотять боронити країну. Ну ось просто чудовий примірник пояснення, чому саме. Бо якщо війна, то побудована мала бути не "квіточка", а лінія оборони, одна з багатьох.
А коли одним -- війна, іншим -- квіточка, то це ж цілком природнє бажання, опинитися в числі тих, кому квіточка, а не навпаки. І соромити людей за це безглуздо, а звинувачувати -- взагалі злочинно.

розумів до написання , але така тема,винні ті хто сидять у раді і за війну і за квіточки з тендерами .... на крові :cry:
сплативши за квіточьку я дав роботу багатьом людям...
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 05 лип, 2025 21:57, всього редагувалось 2 разів.
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лип, 2025 22:04

Vadim_ написав:розумів до написання , але така тема,винні ті хто сидять у раді і за війну і за квіточки з тендерами .... на крові :cry:
сплативши за квіточьку я дав роботу багатьом людям...

У війні винні ті, що сидять у Раді? Це що, гілка для виправдовування москалів?
І про бізнес на крові -- десь я таке вже чув.
M-Audio

Подякував: 630 раз.
Подякували: 499 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 12386123871238812389>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему