|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 09 лип, 2025 12:10
барабашов написав: Vadim_ написав: akurt написав:Пан Hotab вірний курс вибрав. Цікавий факт: ще до війни один з потужних забудовників України («Строитель», власник Попов Віктор Іванович) виїхав саме в Чорногорію та там побудував вже декілька готелів…
Це дуже погана людина, останне його лайно у співпраці с "ДАФІ" ЖК"Грані" у Дніпрі про це свідчить...
Что там за лайно было? Грани ж достроили и неплохо вышло. ПыСы. НЕ спонсор ли коллектива сказочников-унд-фантастов с поезда Львив-Кемер-Марсель этот Попов?
По рендерам должно быть совсем иное , вс' кроется в ньюансах ,керамогранит фасада Испанский или Український , окна...это как разница между RAV і китайской поделкой TIGGO 2014 року .Если я пишу то за слова отвечаю ,достроил но ...читай выше, у меня там хата, если не веришь.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лип, 2025 12:26
Хомякоид написав:Хто з Польщі може володіє інфо ? Як серйозно проводиться моніторинг ? Якщо відкрию рахунок та принесу кошти за продаж квартири з України. Будуть проблеми ?
Ви як громадянин Німеччини будете відкривати?
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 615 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лип, 2025 17:34
BIGor написав:Ну що, вітаю! Ціну не пишіть, бо заклюють. Якщо робота відрядження або віддалена - то вибір хороший. Але звичайно я би топив за іншу сторону Адріатичного моря.
Східне узбережжя Ядранського моря цивілізоване та безпечне в порівнянні з західним. Цікаво що макаронники такої самої думки.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2339 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 09 лип, 2025 22:40
UA написав: BIGor написав:Ну що, вітаю! Ціну не пишіть, бо заклюють. Якщо робота відрядження або віддалена - то вибір хороший. Але звичайно я би топив за іншу сторону Адріатичного моря.
Східне узбережжя Ядранського моря цивілізоване та безпечне в порівнянні з західним. Цікаво що макаронники такої самої думки.
Це Ви щось попутали однозначно. Хорватія це камяний вік в порівнянні з Італією.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1451 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 10 лип, 2025 00:30
Ana написав: Хомякоид написав:Хто з Польщі може володіє інфо ? Як серйозно проводиться моніторинг ? Якщо відкрию рахунок та принесу кошти за продаж квартири з України. Будуть проблеми ?
Без декларації з кордону або підтвердження що гроші були зняті в Польші з рахунку, польський банк може прийняти кошти і покласти на рахунок (тільки з перекладеними документами про продаж), але все одно потім у польської податкової буде 5 років щоб вас про це спитати, як гроші потрапили в країну. Якщо ці підтвердження є то все ок.
Ви все вірно сказали. Сьогодні це саме підтвердили (бо я це знав) в одному польському банку, в якому я у Пшемишлі відкривав рахунок. До 15 куів вони ще приймуть без декларації . Але очевидно не щодня. А як часто - хз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2430 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 10 лип, 2025 00:41
Hotab написав: Ana написав: Хомякоид написав:Хто з Польщі може володіє інфо ? Як серйозно проводиться моніторинг ? Якщо відкрию рахунок та принесу кошти за продаж квартири з України. Будуть проблеми ?
Без декларації з кордону або підтвердження що гроші були зняті в Польші з рахунку, польський банк може прийняти кошти і покласти на рахунок (тільки з перекладеними документами про продаж), але все одно потім у польської податкової буде 5 років щоб вас про це спитати, як гроші потрапили в країну. Якщо ці підтвердження є то все ок.
Ви все вірно сказали. Сьогодні це саме підтвердили (бо я це знав) в одному польському банку, в якому я у Пшемишлі відкривав рахунок. До 15 куів вони ще приймуть без декларації . Але очевидно не щодня. А як часто - хз.
До 10€/міс., і бажано, щоб не відслідковувалась системність. Як сказав мені один працівник, можна і в кілька банків, але ніхто не гарантує, що в один момент не звірять бази і не прийдуть з питаннями. Якщо купуєте не в Польщі, то, думаю, проблем не буде. Завів, оплатив, закрив рахунок і хто там що буде питати.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 159 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 лип, 2025 01:16
В банке я предоставил присяжный перевод происхождения денег в Украине. Обычный перевод можно прибить в уличном туалете или играть в дартс. Ни о каких декларациях никто не заикался.
Такое чувство, что здесь вообще никто никогда не покупал квартиру за границей.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 395 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 10 лип, 2025 02:27
Бетон Такое чувство, что здесь вообще никто никогда не покупал квартиру за границей.
Ты можешь что угодно заявлять пафосно, но я тебе говорю то, что мне озвучили лично в банке Монтенегро и в Польше. Если ты занес мешок кеша, и у тебя не спросили как он из Украины попал в Польшу (а только честность его происхождения), значит ты выглядишь очень честно. Можно садиться играть в «верю-не верю» (мне 10% откат)
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2430 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 10 лип, 2025 07:30
А якщо гроші повезуть родичі, як їх можна задекларувати ?
Варік пеервезти через кордон та кинути їх на рахунок в Польщі з подальшим переказом на рахунок в Німеччину як на мене може бути.
Бетон що ти мав на увазі під присяжним перекладачем ? Яка процедура ?
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3074 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 10 лип, 2025 08:21
Hotab написав:Бетон Такое чувство, что здесь вообще никто никогда не покупал квартиру за границей.
Ты можешь что угодно заявлять пафосно, но я тебе говорю то, что мне озвучили лично в банке Монтенегро и в Польше. Если ты занес мешок кеша, и у тебя не спросили как он из Украины попал в Польшу (а только честность его происхождения), значит ты выглядишь очень честно. Можно садиться играть в «верю-не верю» (мне 10% откат)
Хотаб, можливо діло в сумі грошей. Мені казали що коли кладеш по 10 тис. (з доками про походження) - то нічого не питають, бо саме стільки можна легально ввозити за раз (а лидина може їхати з родичами і дітьми - це все легально). Коли всю суму одним "чемоданом" то дійсно треба доки. Тому якщо треба ввезти 100 тис. - проканає. 5 млн - не проканає.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1451 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1