| 

|   | Інвестуємо в нерухомість закордоном | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні

Додано: Сер 09 лип, 2025 11:10 

барабашов написав:  Vadim_ написав:  akurt написав: Пан Hotab вірний курс вибрав. Цікавий факт: ще до війни один з потужних забудовників України («Строитель», власник Попов Віктор Іванович)  виїхав саме в Чорногорію та там побудував вже декілька готелів…
 Це дуже погана людина, останне його лайно у співпраці с "ДАФІ" ЖК"Грані" у Дніпрі про це свідчить...
 Что там за лайно было? Грани ж достроили и неплохо вышло. ПыСы. НЕ спонсор ли коллектива сказочников-унд-фантастов с поезда Львив-Кемер-Марсель этот Попов?
 По рендерам должно быть совсем иное , вс' кроется в ньюансах ,керамогранит фасада Испанский или Український , окна...это как разница между RAV і китайской поделкой TIGGO 2014 року .Если я пишу то за слова отвечаю ,достроил но ...читай выше, у меня там хата, если не веришь. 

Vadim_

Повідомлень: 4017З нами з: 23.05.14Подякував: 623 раз.Подякували: 509 раз. 

Профіль

Додано: Сер 09 лип, 2025 11:26 

Хомякоид написав: Хто з Польщі може володіє інфо ?  Як серйозно проводиться моніторинг ?  Якщо відкрию рахунок та принесу кошти за продаж квартири з України.  Будуть проблеми ?
 Ви як громадянин Німеччини будете відкривати? 

Gastarbaiter

Повідомлень: 3807З нами з: 26.02.18Подякував: 707 раз.Подякували: 622 раз. 

Профіль

Додано: Сер 09 лип, 2025 16:34 

BIGor написав: Ну що, вітаю! Ціну не пишіть, бо заклюють. Якщо робота відрядження або віддалена - то вибір хороший. Але звичайно я би топив за іншу сторону Адріатичного моря.
 Східне узбережжя Ядранського моря цивілізоване та безпечне в порівнянні з західним. Цікаво що макаронники такої самої думки. 

UA

Повідомлень: 9832З нами з: 19.07.08Подякував: 1885 раз.Подякували: 2363 раз. 

Профіль

1

1

1

Додано: Сер 09 лип, 2025 21:40 

UA написав:  BIGor написав: Ну що, вітаю! Ціну не пишіть, бо заклюють. Якщо робота відрядження або віддалена - то вибір хороший. Але звичайно я би топив за іншу сторону Адріатичного моря.
 Східне узбережжя Ядранського моря цивілізоване та безпечне в порівнянні з західним. Цікаво що макаронники такої самої думки.
 Це Ви щось попутали однозначно. Хорватія це камяний вік в порівнянні з Італією. 

BIGor

Повідомлень: 10266З нами з: 19.09.10Подякував: 1482 раз.Подякували: 1893 раз. 

Профіль

1

Додано: Сер 09 лип, 2025 23:30 

Ana написав:  Хомякоид написав: Хто з Польщі може володіє інфо ?  Як серйозно проводиться моніторинг ?  Якщо відкрию рахунок та принесу кошти за продаж квартири з України.  Будуть проблеми ?
 Без декларації з кордону або підтвердження що гроші були зняті в Польші з рахунку, польський банк може прийняти кошти і покласти на рахунок (тільки з перекладеними документами про продаж), але все одно потім у польської податкової буде 5 років щоб вас про це спитати, як гроші потрапили в країну. Якщо ці підтвердження є то все ок.
 Ви все вірно сказали. Сьогодні це саме підтвердили (бо я це знав) в одному польському банку, в якому я у Пшемишлі відкривав рахунок.  До 15 куів вони ще приймуть без декларації . Але очевидно не щодня. А як часто - хз. 

Hotab

Повідомлень: 16975З нами з: 15.02.09Подякував: 398 раз.Подякували: 2527 раз. 

Профіль

5

4

4

Додано: Сер 09 лип, 2025 23:41 

Hotab написав:  Ana написав:  Хомякоид написав: Хто з Польщі може володіє інфо ?  Як серйозно проводиться моніторинг ?  Якщо відкрию рахунок та принесу кошти за продаж квартири з України.  Будуть проблеми ?
 Без декларації з кордону або підтвердження що гроші були зняті в Польші з рахунку, польський банк може прийняти кошти і покласти на рахунок (тільки з перекладеними документами про продаж), але все одно потім у польської податкової буде 5 років щоб вас про це спитати, як гроші потрапили в країну. Якщо ці підтвердження є то все ок.
 Ви все вірно сказали. Сьогодні це саме підтвердили (бо я це знав) в одному польському банку, в якому я у Пшемишлі відкривав рахунок.  До 15 куів вони ще приймуть без декларації . Але очевидно не щодня. А як часто - хз.
 До 10€/міс., і бажано, щоб не відслідковувалась системність. Як сказав мені один працівник, можна і в кілька банків, але ніхто не гарантує, що в один момент не звірять бази і не прийдуть з питаннями. Якщо купуєте не в Польщі, то, думаю, проблем не буде. Завів, оплатив, закрив рахунок і хто там що буде питати. 

gonchik74

Повідомлень: 1050З нами з: 28.01.15Подякував: 15 раз.Подякували: 167 раз. 

Профіль

Додано: Чет 10 лип, 2025 00:16  В банке я предоставил присяжный перевод происхождения денег в Украине. Обычный перевод можно прибить в уличном туалете или играть в дартс. Ни о каких декларациях никто не заикался.

Такое чувство, что здесь вообще никто никогда не покупал квартиру за границей.

Бетон

Повідомлень: 5636З нами з: 17.12.22Подякував: 201 раз.Подякували: 453 раз. 

Профіль

3

1

2

Додано: Чет 10 лип, 2025 01:27 

Бетон Такое чувство, что здесь вообще никто никогда не покупал квартиру за границей.

Ты можешь что угодно заявлять пафосно, но я тебе говорю то, что мне озвучили лично в банке Монтенегро и в Польше.  Если ты занес мешок кеша, и у тебя не спросили как он из Украины попал в Польшу (а только честность его происхождения), значит ты выглядишь очень честно. Можно садиться играть в «верю-не верю» (мне 10% откат) 

Hotab

Повідомлень: 16975З нами з: 15.02.09Подякував: 398 раз.Подякували: 2527 раз. 

Профіль

5

4

4

Додано: Чет 10 лип, 2025 06:30  А якщо гроші повезуть родичі, як їх можна задекларувати ?
 Варік пеервезти через кордон та кинути їх на рахунок в Польщі з подальшим переказом на рахунок в Німеччину як на мене може бути.

Бетон що ти мав на увазі під присяжним перекладачем ? Яка процедура ?

Хомякоид

Повідомлень: 2711З нами з: 19.09.14Подякував: 3132 раз.Подякували: 456 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 10 лип, 2025 07:21 

Hotab написав:Бетон Такое чувство, что здесь вообще никто никогда не покупал квартиру за границей.

Ты можешь что угодно заявлять пафосно, но я тебе говорю то, что мне озвучили лично в банке Монтенегро и в Польше.  Если ты занес мешок кеша, и у тебя не спросили как он из Украины попал в Польшу (а только честность его происхождения), значит ты выглядишь очень честно. Можно садиться играть в «верю-не верю» (мне 10% откат)
 Хотаб, можливо діло в сумі грошей. Мені казали що коли кладеш по 10 тис. (з доками про походження) - то нічого не питають, бо саме стільки можна легально ввозити за раз (а лидина може їхати з родичами і дітьми - це все легально). Коли всю суму одним "чемоданом" то дійсно треба доки. Тому якщо треба ввезти  100 тис. - проканає. 5 млн - не проканає. 

BIGor

Повідомлень: 10266З нами з: 19.09.10Подякував: 1482 раз.Подякували: 1893 раз. 

Профіль

1

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| Схожі теми |  

| 
         | 10652 | 6648624 | Нед 26 жов, 2025 14:01Hotab
 |  
      | 
         | 25354 | 17281048 |  |  
      |