|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:51
Cricetus cricetus написав:овен, еще раз. недосироеный новострой - риск. поэтому он дешевле немного старого фонда. но смотря какого класса. ну когда его достроят и обживут он будет дороже? чтонеясно?
Не надо парить о "немного" старого фонда. Дом 50 лет это не "немного". Сколько метр в новостое - СДАННОМ? 1500, или сколько? А хрущь? 100 долларов это разница?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:52
sashaa250174 написав: budivelnik написав:Смешались в кучу кони-люди .... 1 Собівартість цікавить тільки виробничника , адже це напряму впливає на рівень його доходу , тому кожен виробничник старається опустити собівартість виготовлення. 2 Будь який товар продається по ринковій ціні . Якщо ринкова ціна товару нижча собівартості випуск товару припиняється. 3 Для власника товару поняття собівартість не існує , але завжди існує поняття ринкова ціна , а ринкова ціна визначається виключно завершеними угодами. Що ще кому не ясно ?
О таки понимает ) Выходит так, к примеру власныком того что построил за свои(ПОД Львовом) являешься на данный момент ТЫ то разговоры с твоей стороны о себестоимости уже не уместны , А ТОЛЬКО РЫНОЧНАЯ ЦЕНА ?
1 Саша - а я і не продаю по собівартості , я продаю по ринковій ціні. 2 Після продажу , я з власника житла - перетворююсь у власника грошових знаків , а так як при цьому я ще й вмію будувати то аналізуючи ситуацію приймаю рішення що з ними робити . На протязі останніх кількох років це рішення було однозначним - продовження нового будівництва , а от обєми цього нового будівництва напряму залежать від двох факторів собівартість і ринкова ціна.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
спрашиваю в очередной раз у человеков которые кричат о росте цен на авто в 2 раза (а недвига выросла при этом в 9-10 раз) 1.какая ЗП/доход у вас были в 2000 в грн(дол) и сейчас ??? --------------------------- они ответить не могут, скорее всего в 2000 еще студентами были 
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Xenon написав:спрашиваю в очередной раз у человеков которые кричат о росте цен на авто в 2 раза (а недвига выросла при этом в 9-10 раз) 1.какая ЗП/доход у вас были в 2000 в грн(дол) и сейчас ??? 2. если чел. получал в 2000 средняя ЗП 100 долларов (550 грн) и "шкода октавия" стоила 10к баксов а сейчас доходы в грн выросли в 9-10 раз (средняя 4000-5000 грн = 500=600уё) а "шкода октавия" стоит 20к баксов то у нас жизнь улучшилась или ухудшилась?
Это к кому вопрос?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 20:55
Не надо парить о "немного " старого фонда. Дом 50 лет это не "немного ". Сколько метр в новостое - СДАННОМ? 1500, или сколько? А хрущь? 100 долларов это разница? ---------------- ну и что? если этого новостроя кот наплакал - чего хрущи должны быть в три раза дешевле? тут вам не германия 
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 21:06
budivelnik написав:1 Саша - а я і не продаю по собівартості , я продаю по ринковій ціні. 2 Після продажу , я з власника житла - перетворююсь у власника грошових знаків , а так як при цьому я ще й вмію будувати то аналізуючи ситуацію приймаю рішення що з ними робити . На протязі останніх кількох років це рішення було однозначним - продовження нового будівництва , а от обєми цього нового будівництва напряму залежать від двох факторів собівартість і ринкова ціна.
Вот в том то и прикол , что фактически когда объект выставляется на продажу (а он выставляется всегда) есть только рыночная цена  И разговоры о себестоимости - это своего рода "рекламная акция" и только , ну или условие, как вы пишите , при котором вам комфортно , есть смысл работать ... ТАК ЧТО ЦЕНА МОЖЕТ БЫТЬ НИЖЕ СЕБЕСТОИМОСТИ ... Для вас это называется влёт , по простому ..
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 21:07
Oven прав был jbe.... Вранье, одно сплошное вранье.... Сенс, это двигатель ММЗ, а кузов от Дэу, или же Опель Кадет 80 годов, кузов производили в Польше двигатель наш. Таврия/Славута, наши на 100%. Вы же только, что рассказывали как просто работать за границей и как трудно "национальному труженику".
Овен , хочете трошки підніму Ваш загальноосвітній рівень в царині автомобілебудування. 1 Отже Сенс це : Каділак - через 4 роки переданий Дженерал Моторс своєму дочірньому підприємсту Опель як Кадет - який ще через 5 років був переданий дочірньому Деу як Ланос - який був переданий українському Заз - як сенс. 2 На рахунок доцільності цих дій. Розробка моделі справа дорога і як правило коштує 1-2 млрд доларів і вартість цієї розробки вкладається у ціну кожного проданого автомобіля , тому не маючи можливості в умовах жорсткої конкуренції продавати хорошиу але застарілу модель власник розробки передає цю модель на інші ринки під іншою назвою і продає її по пониженим ( доступним для аборигенів) цінам 3 Вартість зборки практично будь-якої масової моделі будь то Сенс чи Таврія - практично однакова , вартість матеріалів для моделей нижньої цінової категорії до якої відноситься як Сенс так і Таврія - практично однакові , а от ціни - різні . Висновок Бізнес задля більшого прибутку знімає з продажу дешеву машину і залишає в продажі дорожчу , особливо коли інших дешевших моделей на ринку не має . ПС Мені шкода , що деколи люди настільки примітивно мислять і не бачать далі власного носу . Я й думки не мав що хтось подумає що коли я пишу Таврія і Сенс - це брати , хтось пзрозуміє що я настоюю на тому ще це конструктивно однакові моделя. Я мав на увазі фінансову складову.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 26 лис, 2011 21:09
Cricetus cricetus написав:Не надо парить о "немного " старого фонда. Дом 50 лет это не "немного ". Сколько метр в новостое - СДАННОМ? 1500, или сколько? А хрущь? 100 долларов это разница? ---------------- ну и что? если этого новостроя кот наплакал - чего хрущи должны быть в три раза дешевле? тут вам не германия 
Ну а чего в долларах стали в два раза дешевле Как же такое сталосЯ - это же не Германия ?
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 26 лис, 2011 21:12
sashaa250174 написав: budivelnik написав:1 Саша - а я і не продаю по собівартості , я продаю по ринковій ціні. 2 Після продажу , я з власника житла - перетворююсь у власника грошових знаків , а так як при цьому я ще й вмію будувати то аналізуючи ситуацію приймаю рішення що з ними робити . На протязі останніх кількох років це рішення було однозначним - продовження нового будівництва , а от обєми цього нового будівництва напряму залежать від двох факторів собівартість і ринкова ціна.
Вот в том то и прикол , что фактически когда объект выставляется на продажу (а он выставляется всегда) есть только рыночная цена  И разговоры о себестоимости - это своего рода "рекламная акция" и только , ну или условие, как вы пишите , при котором вам комфортно , есть смысл работать ... ТАК ЧТО ЦЕНА МОЖЕТ БЫТЬ НИЖЕ СЕБЕСТОИМОСТИ ... Для вас это называется влёт , по простому ..
Саша 1 Ви хоч раз бачили товар який виставляється на продаж з показаноою собівартістю цього товару ? 2 Чи маєте Ви уяву про собівартість товарів якими користуєтесь ? 3 Ринкова ціна може бути нижчою від собівартості при умові що новий товар нікому не потрібен , тому в Херсоні ціна в рази нижча від Києва , але при цьому в Херсоні відсутнє нове будівництво . Для Вас проблема полягає в тому що Вам потрібне житло , де воно потрібне всім , а саме в Києві. Тому якщо хочете купити нижче собівартості - почекайте поки житло в Києві перестануть будувати . Правда чекати Вам прийдеться років 100 , але чого не зробиш щоб купити по пятсот .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 26 лис, 2011 21:15
sashaa250174 написав: Cricetus cricetus написав:Не надо парить о "немного " старого фонда. Дом 50 лет это не "немного ". Сколько метр в новостое - СДАННОМ? 1500, или сколько? А хрущь? 100 долларов это разница? ---------------- ну и что? если этого новостроя кот наплакал - чего хрущи должны быть в три раза дешевле? тут вам не германия 
Ну а чего в долларах стали в два раза дешевле Как же такое сталосЯ - это же не Германия ?
В мене пропозиція. Давайте проведемо деномінацію з поміняємо 100 грн сьогоднішніх на 1 грн нову - це ж дасть можливість купити житло в 100 разів дешевше . Це Вам не по 12 000 грн за м2 платити , це ж по 120 нових можна буде взяти , ото щастя обвалістам підвалить 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1