|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 08 лют, 2012 23:12
budivelnik написав: Oven написав: marty написав:slonic32 Одни "если". Мне уже надоело с Вами препираться (дискуссии и спора не выходит). За сим откланяюсь - делайте что хотите, когда хотите, с чем хотите. Все в Ваших руках. З.Ы. А у Вас нет случайно родственников, которые занимаются строительством во Львове?! Можно не отвечать.
Значит не мне одному....
Правильно Всіх хто не погоджується з кланом буіттолькодешеветь і пробує відстоювати свою позицію з мінімальним набором цифр - обовязково потрібно приписати до моїх родичів. За 3 роки , моя сімя стрімко збільшується і маю надію що ще за пів-року , рік - буде найбагаточисленнішою на цих сторінках.
А как же ваша теория о том, что умные всегда в меньшинстве?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 08 лют, 2012 23:14
Андрей_В написав: budivelnik написав:1 У Німеччині 70% населення живе в орендованих квартирах ( отже 30% населення володіє 100 % квартир ) 2 В Україні 10% населення ( думаю що менше) - живе в орендованих квартирах . З цих двох пунктів чітко видно куди ми йдемо і хто буде купувати житло , власники дорогих авто і бізнесів , чи студенти яким все заважає.
как всегда выдаем желаемое за действительное в европах не частные лица владеют квартирами для сдачи(хотя и это присутствует в малом кол), но корпорации итп владеют целыми кварталами
А корпораціями там володію студенти чи марсіани ? Бо якщо володіють багаті бюргери , то моя теза не спростовується , а підтримується т.е. покупка для сдачи там не рассматривается в принципе это исключение нежели правило
Та правильно . Купило 30% німців по 3 квартири на брата і дають іншим 70% , але це не в принципі і не як правило есть сдают как и у нас - себе купил побольше, старую по хорошей цене трудно толкнуть, вот и сдают а массовая сдача в аренду - хозяева владеют целыми домами и кварталами
В цьому абзаці , знову якийсь набір протиріч , то по одній квартирі здають , то цілими кварталами можешь сам первый подать пример - сделать ремонт в своем бетоне, меблировать и сдавать - так поступают компании у европах
Обовязково скористаюсь цією пропозицією , локально на Євро-2012( думаю здати 3-4 квартири , притримавши їх продаж) , глобально років через 5 ( поки що +40% за рахунок будівництва для мене якось більш привабливо ніж 15% за рахунок оренди ) ну никак седня у растишек не получается убедить инвесторов покупать бетон))) да уж, сделок почти на ноле, для жилья нихто почти уже не берет - осталась мечта - Ынвестор)) ну ну, помечтайте токма от мечты в кармане не прибавится)))
В мене продаж на рівні 100% збудованого до 2009 і 50 % збудованого в 2009-2011, для Вас це може й ноль Так що в кого мрії , а в кого реалії - життя показує без нашої переписки.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 08 лют, 2012 23:15
Oven написав:А как же ваша теория о том, что умные всегда в меньшинстве?
1 Признаєте що до таких не відноситесь , чи думаєте що встигните мігрувати в сторону моїх родичів ? 2 Я маю надію що кількість розумних на цих сторінках збільшиться , але це не заперечує мого твердження що розумних менше.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 08 лют, 2012 23:27
budivelnik написав:Так що в кого мрії , а в кого реалії - життя показує без нашої переписки.
когда же мы увидим то шо продано до 2009 года на фото ну типа жилой дом, асфальт, забор, авто стоят а по сдаче в аренду, ты видимо в европе токма проездом на автобусе был целыми кварталами владеют крупные компании там все уже сформировлось давно застройка точечная - старое снесли - новое влепили (такое же как было) т.е. анолог будет у нас ежели застройщики начнут целые дома под аренду готовить но этого не будет, т.к. жажда наживы велика и много прихлебателей и воров
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 лют, 2012 23:36
Андрей_В написав: budivelnik написав:Так що в кого мрії , а в кого реалії - життя показує без нашої переписки.
когда же мы увидим то шо продано до 2009 года на фото ну типа жилой дом, асфальт, забор, авто стоят
Так ціла гілочка з фото жилого будинку є , з машинами і парканом з двох сторін . Асфальту поки що не має , але і до нього не далеко а по сдаче в аренду, ты видимо в европе токма проездом на автобусе был целыми кварталами владеют крупные компании там все уже сформировлось давно застройка точечная - старое снесли - новое влепили (такое же как было) т.е. анолог будет у нас ежели застройщики начнут целые дома под аренду готовить но этого не будет, т.к. жажда наживы велика и много прихлебателей и воров
Яка тобі і іншим різниця був я проїздом в Європах на автобусі чи на Таврії? Суть же ж в тому що 30% населення крім володіння корпораціями - володіють ще й 100% житла яке здають . Чи ти все таки стверджуєш що корпораціями володіють студенти і марсіани ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 08 лют, 2012 23:49
budivelnik написав:Суть же ж в тому що 30% населення крім володіння корпораціями - володіють ще й 100% житла яке здають . Чи ти все таки стверджуєш що корпораціями володіють студенти і марсіани ?
не, не 30% - больше какая разница у кого акции?? хотя у пересичных их мизер в любом случае квартиры нихто не покупает шоб их сдавать, а тема именно эта поднялась ну а истерика вот она http://news.finance.ua/ru/toplist/~/2/2/268670торопись, покупай живопсь 
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лют, 2012 00:01
[quote="1177870:Tyler"] Извините за нескромный вопрос, а зачем Вам квартира возле м.Вокзальная? Утром в нормальной одежде и обуви пройти через турникеты очень проблематично, так как все приезжают с сумками и там постоянная давка и грязь. Если Вы делаете ограничение в 1200 метров от метро, значит Вы планируете им пользоваться? Я жила несколько лет в том районе, но садиться утром на этой станции не смогла. Мое мнение, эта станция построена для вокзала, но никак не для проживающего рядом населения. Вы можете мне не верить, попробуйте несколько дней ею воспользоваться. Будете крайне удивлены.
-
Тори
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 62 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лют, 2012 00:04
Андрей_В написав: budivelnik написав:Суть же ж в тому що 30% населення крім володіння корпораціями - володіють ще й 100% житла яке здають . Чи ти все таки стверджуєш що корпораціями володіють студенти і марсіани ?
не, не 30% - больше какая разница у кого акции?? хотя у пересичных их мизер в любом случае квартиры нихто не покупает шоб их сдавать, а тема именно эта поднялась ну а истерика вот она http://news.finance.ua/ru/toplist/~/2/2/268670торопись, покупай живопсь 
1 Як я розумію , що Ви підтверджуєте що згодні з тим що 30% населення Німеччини ( або близько того ) володіють 100% житла ( нехай навіть не на пряму а через володіння акціями корпорацій) 2 Таким чином додатково щось скуповувати - їм не потрібно ( вони все одно володіють 100%  ) 3 У нас тільки 10% населення володіє 20% житла , а 80% є у володінні кінцевих споживачів , тому до німецьких пропорцій , нам як до неба. Сьогоднішіні багаті ( власники бутіків, дорогих авто , бізнесів , корпорацій) , не будуть придумувати велосипед і підуть німецьким шляхом . Таким чином цільова категорія покупців - сформована , + нерухомість завжди була бажаною в очах українця , тому й кожен в кого буде така можливість і потреба у власному житлі - також прикладеться. Як висновок Поки за житло будуть боротись багатші і успішніші - студентам залишається тільки мріяти і пописувати на цих сторінках. Правда вихід є . Поставити собі за мету стати до лав багатших і успішніших і прикласти зусилля до її досягнення. Як тільки рівень багатих/успішніших буде досягнутий , так відразу зявиться бажання купити трошки м2 , а не скитатись по чужим коміркам.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 09 лют, 2012 00:09
budivelnik написав:Поки за житло будуть боротись багатші і успішніші
в подпись добавить нужно 
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лют, 2012 00:39
Тори написав: Tyler написав:Извините за нескромный вопрос, а зачем Вам квартира возле м.Вокзальная? Утром в нормальной одежде и обуви пройти через турникеты очень проблематично, так как все приезжают с сумками и там постоянная давка и грязь. Если Вы делаете ограничение в 1200 метров от метро, значит Вы планируете им пользоваться? Я жила несколько лет в том районе, но садиться утром на этой станции не смогла. Мое мнение, эта станция построена для вокзала, но никак не для проживающего рядом населения. Вы можете мне не верить, попробуйте несколько дней ею воспользоваться. Будете крайне удивлены.
Фух... Скажем так, по семейным обстоятельствам. Я и сейчас живу на Соломенке возле Юж.Вокзала, поэтому м.Вокзальная пользуюсь регулярно, и, конечно же, ненавижу эту станцию лютой ненавистью и агитирую за Голосеево. Лично мне бы куда больше понравилось жить где-нить на Потехина/Героев Обороны (хотя я там не жил, но мне там очень нравится), ищем компромисс ))) Но есть чисто субъективные факторы в пользу Соломенки - удобство добирания на работу (в теплое время я пешком хожу, а жене 10 минут на машине), близость к центру, комфортный мегамаркет, рядом родственники/друзья и т.п. ))) PS я слегка удивлен интересом общественности к критериям выбора квартиры моей скромной персоной )))))
-
Tyler
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
|