А тепер порівняйте мої постійні заяви про середню ціну в 1800 по Києву і ціни по графіку №1 і №2
Як видно домік вирішив до мене прислухатись . В черговий раз я виграв протистояння один проти всіх
ПС До речі . на графіку №2 чітко видно ріст ціни з 1780 до 1850 з квітня 2010 по січень 2011 Хто там ще памятає мій підпис і збирається й далі з цього кепкувати ?
Форумный "підрахуй" Вы тут трещали на форуме что цена продаж недвижимости в Киеве растёт с весны 2009 года. И кричали - то хотелки падают, а цены продаж растут. А сейчас типа в подтверждение своих слов тулите график хотелок где только частично показан незначительный рост хотелок - снова манипулируете? Опять - "семь пятниц на неделю?
zahar_ Для калюжепресимкаючихся /дулетримачів і звіздоболів - вивчіть історію моїх повідомлень , а потім лепетчітьи чергову нісенітницю 1 Про ріст цін з березня 2009 року. Ця теза стосувалась тільки інформації про мої власні продажі , хоча й я її розповсюджував на ринок Києва . з приміткою ( ріст реальних угод) 2 Про підпис до березня дешевшати не буде , а далі ріст на 1-3% Це стосувалось графіку Доміка . Як бачите в доміка виявляється є два графіка Один варіант 2009 (1821 ) - 2012 ( 1400 ) Другий варіант сьогодні представлений 2009(2000) - 2012( 1750 )
Самі побачите різницю , чи як Ви любите виражатись: Вас треба носом тикнути , або чергова дуля для учетки Захар яку показав Домік ?
ПС По другому варіанту доміка , за три роки падіння 12% за весь період
И по штатам я показывал как хотелки растут , а реальные сделки падают !!! Так что в реале там картина мрачнее То есть ели бы были мозги , а не только оды во славу своей мудрости, то допёр бы и сам Тем более , что "домик" говорит , что основная задача этих графиков это трэнд .. И это спец , тьфу ....
Самое печальное, что ты не замечаешь длительного , устойчивого трэнда В БЕЗДНУ !
Востаннє редагувалось obval в Суб 31 бер, 2012 22:18, всього редагувалось 2 разів.
Nickmess написав:sesk не знаю правда или нет но смысла врать ей не было...я не собираюсь квартиру брать...но сказала что не придерживают а именно берут.и в недостроях .....интуиция мне подсказывает что , как придерживать - она знает.так как до кризиса не плохой дом взяла))
Вы выше упоминали Краковскую с домами застройщика в отдее продаж которого Ваша знакомая. Скорее всего этот застройщик комунальный шаромыга КП Житлоинвестбуд-УКБ. А отдавать на реализацию через брокеров непроданные квартиры и говорить что они проданы это любимая фишка этих лохотронщиков.
Задержка заселения в дома КП Житлоинвестбуд-УКБ после сдачи дома в эксплуатацию по полгода (бывает и более) как раз и говорит том что заявления отдела продаж ФСЁ ПРОДАНО чистейшей воды враньё.
obval Звичайно треба дуже багато розуму щоб зрозуміти різницю між періодом з другого кварталу 2009 ( коли закінчився вплив девальвації нацвалюти до долара) і сьогодні - де падіння за 3 роки становить 14% і приплести сюди пікову ціну в 2008 . А може я візьму період з 2006 і 2012 і покажу відсутність падіння між цими точками взагалі ?
Так що шукати можете все що хочете , але поки Турбіна відсуває терміни падіння до 300 , домік піднімає свій індекс з 1400 до 1750 ( як не як +25% за пару днів ). Це Вам нічого не говорить . Чи Ви й далі будете заявляти , що сьогодні Домік перейшов з Ваших друзів до пісяючих проти вітру СВ , ріал , мегаквартал і так далі?
По нашим расчетам, сейчас цены продаж квартир (с учетом их состояния) в среднем на 8,3% ниже средних цен предложений в соответствующих сегментах рынка.
Самі в стані відняти 8,3% від 1747 ? чи допомогти ?
Якщо зупинились у вивчені математики до поняття проценти , я допоможу 1747 - 8,3% =1602.
1 Про ріст цін з березня 2009 року. Ця теза стосувалась тільки інформації про мої власні продажі , хоча й я її розповсюджував на ринок Києва . з приміткою ( ріст реальних угод)
Вот что Вы трещали про рост цен продаж в КИЕВЕ с марта 2009
budivelnik написав:3 Чи згодні Ви що якщо ціна березня 2009 - була найнижча , то з 03-2009 по сьогодні в будь який проміжок часу можна було сказати що відбувається ріст валютної ціни на нерухомість в порявнянні з 03-2009 ?.
Ну-ка пан арЫхметЫк напомните форуму на сколько процентов с марта 2009 состоялся рост по ценам "реальних угод" в Киеве? Смотрите только не прибрехивайте в очередной раз.