|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 16 тра, 2012 14:37
RON написав: budivelnik написав: Oven написав:дело не в этом. Недвижимость Киева держат несколько ТИТАНОВ с этого форума - их имена всем хорошо известны. И когда весь мир рухнет, на планет Земля будет гордо возвышаться новострой но Голосеевской, бетонный дом в Львовской области и хрущевка у метро...
А протистоять цим ТИТАНАМ парочка говорунів з цих сторінок імена яких також всім відомі. І що з того ? Тільки те що в мене сьогодні 700-750 і 70% збудованого - продано , перевірити раз плюнути , а як перевірити говорунів ?
А в мене бабуся пів горОду в селі Полтавської області продала за 1500 гривень, хоч рік назад за 1000 ніхто не брав... так що ціни на землю на Печерську скоро зростуть у півтора рази...
Так я не продаю і не купую у власних бабусь/дітей. Мені платять свої чесно(важко) зароблені кровні , зовсім чужі люди які не перебувають зі мною в родинних чи інших відносинах . Таким чином факт продажу ( і не головне по якій ціні в 2009 ) - дозволив з 2009 по 2011 збудувати мені те що я сьогодні продаю по 700-750 . Так як я не вдарений мішком по голові і збираюсь працювати й далі , то постійно моніторю ціну новобудов ( аналогічних моїй ), моя ціна одна з найнижчих і єдина претензія тих хто був в мене на переглядах це місце розташування , а не ціна або якість виконання . Так що робіть висновки самі, з того що ціни які я привожу - актуальні для передмістя Львова , а тому такої ціни Ви не зможете знайти в Києві . по багатьох причинах , одна з яких середній дохід і перспективи карєрного розвитку.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 16 тра, 2012 14:40
Посторонний написав: Faceless написав:Сейчас некак посмотреть, вроде компенсация идет отдельным договором государства с банком. Долг весь висит на покупателе, держава тут чисто сбоку. Т.е. хошь платит, хошь - не платит - ответственности никакой, за все отвечает алень
А, ну если гос-во идет в отдельном договоре, тогда - да, пипец. Они бы еще на "слово пацана" попросили поверить... 
в "Ощадбанку" на питання про те, у кого можна дізнатись, де та як оформити заявку на кредит по державній програмі, відповіли, що наразі зробити це неможливо, оскільки не був розроблений механізм і цей продукт поки не надається. Працівниця фінустанови також повідомила, що більш детальна інформація може з'явитись наприкінці місяця, або на початку наступного. "Спробуйте передзвонити в кінці поточного місяця або ж на початку наступного. Тому що у нас поки що взагалі ніякої інформації немає. І я нічого вам підказати не можу. Механізм кредитування не розроблено навіть на рівні держави", - сказали у банку, який, до речі, єдиний погодився на таку схему кредитування. Таким чином, перший анонсований день історичного для країни за вартістю іпотечного кредитування закінчився черговим переносом. 
-
RON
-
-
- Подякував: 322 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 тра, 2012 14:55
budivelnik Так що робіть висновки самі, з того що ціни які я привожу - актуальні для передмістя Львова , а тому такої ціни Ви не зможете знайти в Києві . по багатьох причинах , одна з яких середній дохід і перспективи карєрного розвитку.
Ринок передмістя Києва та самого стольного "двє бальшиє разніци"(с), не кажучи вже про передмістя Лемберга... Ціни які Ви приводите, ціни угоди, локального, ономоментного випадку (2-х - 3-х), який аж ніяк не впливає на навіть на динаміку цін передмістя Львова... Весняний ринок житла столиці оцінюю в 300 - 400 угод на місяць(ИМХО), майже стоячий... але я знаю рієлтора... якиї умудряєтьться 2-3 угоди в місяць провести, та й ще по середньопалаточній вартосі (!)... Бо по майстерності "впарювання бетону" рівних йому допоки не бачив.  Якби тілько по ньому судити, то в КИєві дно вже зафіксовано... Осінь-зима буде дуже "несподіваною"  , просто повірте... Девальвація  та відчутне просідання, несила ПРавильним буде після виборів грн. тримати, та й нічим...
-
RON
-
-
- Подякував: 322 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 тра, 2012 15:07
RON 1 Постійне очікування глибокої задниці приведуть тільки в цю задницю. 2 Якщо , не зважаючи на мою працю і працю інших оптимістів які вважають що їх діяльність зможе покращити ситуацію - ситуація погіршиться ( і термометром цього буде падіння цін на нерухомість ) - то що Вам , що іншим обвалістам який з цього зиск? Сьогодні маєте на шматок хліба і не вистарчає на нерухомість ( до речі це власність вартістю в 10 річну середню зарплату ) , а стане гірше - нерухомості у Вас як не було так і не буде . але при цьому і хліба не стане . То чого очікуєте ? Голоду ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 16 тра, 2012 15:32
Xenon написав: Oven написав:я писал уже не раз - нужно головой думать, а не слушать кого попало, особенно любителей давать бесплатные советы. Это касается абсолютно всего - недвижимость, металлы, ЦБ и дальше по списку. Те кто покупал по "1920 уё за тр.унцию." о чем-то думал, что-то считал? Вот он и несет ответственность за свои решения, выиграл он или проиграл увидим через год или пять лет - кто проверит? Пока те кто покупал метал несколько лет назад в выигрыше, держатели серебра заработали ещё больше, и заметьте - метал не в кредит покупался - не влетишь как с недвижимостью, по которой цена растет из-за кредита, а стоимость на рынке падает.
ну так на недвиге тоже многие заработали кто покупал в 2000 и продавал в 2006-07 и даже с использованием кредитов. так что ситуация довольно похожая. и на сколько сдуется металлический пузырь (золото/серебро ) несомненно увидим, я думаю что года через 2 золото будет ниже 1000
конечно все увидим! Конечно заработали, но только те кто думать умеет, а у кого в голове метал вместо мозгов или бетон, тот попал, и ещё попадет. "через 2 золото будет ниже 1000" - 3 Мировая?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 тра, 2012 15:50
budivelnik написав:То чого очікуєте ? Голоду ?
Не , недвижимости по 250-350 долл м2 ))) И проседание понтов у некоторых ........
Востаннє редагувалось obval в Сер 16 тра, 2012 16:16, всього редагувалось 1 раз.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 тра, 2012 15:57
Oven написав:"через 2 золото будет ниже 1000" - 3 Мировая?
нет, банальное сдутие золотого пузыря
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 тра, 2012 16:30
Oven написав: Xenon написав: Oven написав:я писал уже не раз - нужно головой думать, а не слушать кого попало, особенно любителей давать бесплатные советы. Это касается абсолютно всего - недвижимость, металлы, ЦБ и дальше по списку. Те кто покупал по "1920 уё за тр.унцию." о чем-то думал, что-то считал? Вот он и несет ответственность за свои решения, выиграл он или проиграл увидим через год или пять лет - кто проверит? Пока те кто покупал метал несколько лет назад в выигрыше, держатели серебра заработали ещё больше, и заметьте - метал не в кредит покупался - не влетишь как с недвижимостью, по которой цена растет из-за кредита, а стоимость на рынке падает.
ну так на недвиге тоже многие заработали кто покупал в 2000 и продавал в 2006-07 и даже с использованием кредитов. так что ситуация довольно похожая. и на сколько сдуется металлический пузырь (золото/серебро ) несомненно увидим, я думаю что года через 2 золото будет ниже 1000
конечно все увидим! Конечно заработали, но только те кто думать умеет, а у кого в голове метал вместо мозгов или бетон, тот попал, и ещё попадет. "через 2 золото будет ниже 1000" - 3 Мировая?
А никто не задумывался, из любителей инвестировать в драг.металлы, что ДЛЯ ВАС ЛИЧНО (как для человека из крови и плоти)этот рынок ничем не отличается от рынка ценных бумаг или любого другого рынка, в основе которого лежит денежный эквивалент... Любители рынков - ВЫ СВОЁ ЗОЛОТО В РУКАХ ДЕРЖАЛИ ?!?!?! Что-то мне подсказывает что нет... А значит вы опять-таки оперируете "условным золотом"... ФАКТИЧЕСКИ У ВАС ЕГО НЕТ! у Вас есть только "обицянки" "банков" о том, что у Вас есть золото Таким образом, стабильность рынка драг. металлов также эфемерна как и стабильность любого другого "рынка эквивалента деньгам". Третья мировая конечно может случится...., но намного вероятнее, что экономика Украины рухнет раньше.... а значит ваше "золото" Вам просто не отдадут... просто НЕ ОТДАДУТ... заморозят, как депозиты например... Законом Украины Кто-то хорошо сказал ранее - если Вы можете производить (не в офисе) что-то кому-то нужное - это самая лучшая инвестиция для Вас. Инвестируйте в качество... и Вы, возможно, оклемаетесь быстрее остальных, ИМХО.
-
Amat
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
Додано: Сер 16 тра, 2012 17:15
budivelnik написав:1 Постійне очікування глибокої задниці приведуть тільки в цю задницю. 2 Якщо , не зважаючи на мою працю і працю інших оптимістів які вважають що їх діяльність зможе покращити ситуацію - ситуація погіршиться
причем тут твоя праця? важна конкурентоспособность на мировых рынках для притока валюты чем беднее народ - тем дешевле раб сила, тем легче олигархам конкурировать на мировых рынках шоб мы работали и вырабатывали продукт в малом бизнесе - им не интересно - народ станет богатеть и стоимость рабсилы увеличится
Востаннє редагувалось beton в Сер 16 тра, 2012 18:03, всього редагувалось 1 раз.
-
beton
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 246 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 тра, 2012 17:36
Давайте все же вернемся к основной теме обсуждения.
С ув.
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-