Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11291130113111321133 ... 1209>
Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 14:37

RON написав:
  budivelnik написав:
  Oven написав:дело не в этом. Недвижимость Киева держат несколько ТИТАНОВ с этого форума - их имена всем хорошо известны.
И когда весь мир рухнет, на планет Земля будет гордо возвышаться новострой но Голосеевской, бетонный дом в Львовской области и хрущевка у метро...

А протистоять цим ТИТАНАМ парочка говорунів з цих сторінок імена яких також всім відомі.

І що з того ?
Тільки те що в мене сьогодні 700-750 і 70% збудованого - продано , перевірити раз плюнути , а як перевірити говорунів ?

А в мене бабуся пів горОду в селі Полтавської області продала за 1500 гривень, хоч рік назад за 1000 ніхто не брав... так що ціни на землю на Печерську скоро зростуть у півтора рази...

Так я не продаю і не купую у власних бабусь/дітей.
Мені платять свої чесно(важко) зароблені кровні , зовсім чужі люди які не перебувають зі мною в родинних чи інших відносинах .

Таким чином факт продажу ( і не головне по якій ціні в 2009 ) - дозволив з 2009 по 2011 збудувати мені те що я сьогодні продаю по 700-750 .
Так як я не вдарений мішком по голові і збираюсь працювати й далі , то постійно моніторю ціну новобудов ( аналогічних моїй ), моя ціна одна з найнижчих і єдина претензія тих хто був в мене на переглядах це місце розташування , а не ціна або якість виконання .

Так що робіть висновки самі, з того що ціни які я привожу - актуальні для передмістя Львова , а тому такої ціни Ви не зможете знайти в Києві . по багатьох причинах , одна з яких середній дохід і перспективи карєрного розвитку.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 14:40

Посторонний написав:
  Faceless написав:Сейчас некак посмотреть, вроде компенсация идет отдельным договором государства с банком.
Долг весь висит на покупателе, держава тут чисто сбоку. Т.е. хошь платит, хошь - не платит - ответственности никакой, за все отвечает алень

А, ну если гос-во идет в отдельном договоре, тогда - да, пипец.
Они бы еще на "слово пацана" попросили поверить... :wink:

в "Ощадбанку" на питання про те, у кого можна дізнатись, де та як оформити заявку на кредит по державній програмі, відповіли, що наразі зробити це неможливо, оскільки не був розроблений механізм і цей продукт поки не надається. Працівниця фінустанови також повідомила, що більш детальна інформація може з'явитись наприкінці місяця, або на початку наступного.
"Спробуйте передзвонити в кінці поточного місяця або ж на початку наступного. Тому що у нас поки що взагалі ніякої інформації немає. І я нічого вам підказати не можу. Механізм кредитування не розроблено навіть на рівні держави", - сказали у банку, який, до речі, єдиний погодився на таку схему кредитування.
Таким чином, перший анонсований день історичного для країни за вартістю іпотечного кредитування закінчився черговим переносом. :mrgreen:
RON

Подякував: 322 раз.
Подякували: 284 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 14:55

budivelnik
Так що робіть висновки самі, з того що ціни які я привожу - актуальні для передмістя Львова , а тому такої ціни Ви не зможете знайти в Києві . по багатьох причинах , одна з яких середній дохід і перспективи карєрного розвитку.

Ринок передмістя Києва та самого стольного "двє бальшиє разніци"(с), не кажучи вже про передмістя Лемберга...
Ціни які Ви приводите, ціни угоди, локального, ономоментного випадку (2-х - 3-х), який аж ніяк не впливає на навіть на динаміку цін передмістя Львова...
Весняний ринок житла столиці оцінюю в 300 - 400 угод на місяць(ИМХО), майже стоячий... але я знаю рієлтора... якиї умудряєтьться 2-3 угоди в місяць провести, та й ще по середньопалаточній вартосі (!)... Бо по майстерності "впарювання бетону" рівних йому допоки не бачив. :D Якби тілько по ньому судити, то в КИєві дно вже зафіксовано...
Осінь-зима буде дуже "несподіваною" :wink:, просто повірте... Девальвація :arrow: та відчутне просідання, несила ПРавильним буде після виборів грн. тримати, та й нічим...
RON

Подякував: 322 раз.
Подякували: 284 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 15:07

RON
1 Постійне очікування глибокої задниці приведуть тільки в цю задницю.
2 Якщо , не зважаючи на мою працю і працю інших оптимістів які вважають що їх діяльність зможе покращити ситуацію - ситуація погіршиться ( і термометром цього буде падіння цін на нерухомість ) - то що Вам , що іншим обвалістам який з цього зиск?
Сьогодні маєте на шматок хліба і не вистарчає на нерухомість ( до речі це власність вартістю в 10 річну середню зарплату ) , а стане гірше - нерухомості у Вас як не було так і не буде . але при цьому і хліба не стане .
То чого очікуєте ? Голоду ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 15:32

Xenon написав:
  Oven написав:я писал уже не раз - нужно головой думать, а не слушать кого попало, особенно любителей давать бесплатные советы.
Это касается абсолютно всего - недвижимость, металлы, ЦБ и дальше по списку.
Те кто покупал по "1920 уё за тр.унцию." о чем-то думал, что-то считал? Вот он и несет ответственность за свои решения, выиграл он или проиграл увидим через год или пять лет - кто проверит? Пока те кто покупал метал несколько лет назад в выигрыше, держатели серебра заработали ещё больше, и заметьте - метал не в кредит покупался - не влетишь как с недвижимостью, по которой цена растет из-за кредита, а стоимость на рынке падает.

ну так на недвиге тоже многие заработали кто покупал в 2000 и продавал в 2006-07 и даже с использованием кредитов. так что ситуация довольно похожая.
и на сколько сдуется металлический пузырь (золото/серебро ) несомненно увидим, я думаю что года через 2 золото будет ниже 1000

конечно все увидим! Конечно заработали, но только те кто думать умеет, а у кого в голове метал вместо мозгов или бетон, тот попал, и ещё попадет.
"через 2 золото будет ниже 1000" - 3 Мировая?
Oven

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 15:50

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:То чого очікуєте ? Голоду ?

Не , недвижимости по 250-350 долл м2 )))
И проседание понтов у некоторых ........
Востаннє редагувалось obval в Сер 16 тра, 2012 16:16, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 15:57

Oven написав:"через 2 золото будет ниже 1000" - 3 Мировая?

нет, банальное сдутие золотого пузыря
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 16:30

Oven написав:
  Xenon написав:
  Oven написав:я писал уже не раз - нужно головой думать, а не слушать кого попало, особенно любителей давать бесплатные советы.
Это касается абсолютно всего - недвижимость, металлы, ЦБ и дальше по списку.
Те кто покупал по "1920 уё за тр.унцию." о чем-то думал, что-то считал? Вот он и несет ответственность за свои решения, выиграл он или проиграл увидим через год или пять лет - кто проверит? Пока те кто покупал метал несколько лет назад в выигрыше, держатели серебра заработали ещё больше, и заметьте - метал не в кредит покупался - не влетишь как с недвижимостью, по которой цена растет из-за кредита, а стоимость на рынке падает.

ну так на недвиге тоже многие заработали кто покупал в 2000 и продавал в 2006-07 и даже с использованием кредитов. так что ситуация довольно похожая.
и на сколько сдуется металлический пузырь (золото/серебро ) несомненно увидим, я думаю что года через 2 золото будет ниже 1000

конечно все увидим! Конечно заработали, но только те кто думать умеет, а у кого в голове метал вместо мозгов или бетон, тот попал, и ещё попадет.
"через 2 золото будет ниже 1000" - 3 Мировая?

А никто не задумывался, из любителей инвестировать в драг.металлы, что ДЛЯ ВАС ЛИЧНО (как для человека из крови и плоти)этот рынок ничем не отличается от рынка ценных бумаг или любого другого рынка, в основе которого лежит денежный эквивалент...

Любители рынков - ВЫ СВОЁ ЗОЛОТО В РУКАХ ДЕРЖАЛИ ?!?!?! Что-то мне подсказывает что нет... А значит вы опять-таки оперируете "условным золотом"... ФАКТИЧЕСКИ У ВАС ЕГО НЕТ!
у Вас есть только "обицянки" "банков" о том, что у Вас есть золото :D :D :D

Таким образом, стабильность рынка драг. металлов также эфемерна как и стабильность любого другого "рынка эквивалента деньгам".

Третья мировая конечно может случится...., но намного вероятнее, что экономика Украины рухнет раньше.... а значит ваше "золото" Вам просто не отдадут... просто НЕ ОТДАДУТ... заморозят, как депозиты например... Законом Украины :mrgreen:

Кто-то хорошо сказал ранее - если Вы можете производить (не в офисе) что-то кому-то нужное - это самая лучшая инвестиция для Вас. Инвестируйте в качество... и Вы, возможно, оклемаетесь быстрее остальных, ИМХО.
Amat

Подякував: 115 раз.
Подякували: 678 раз.

Профіль

3
1
Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 17:15

budivelnik написав:1 Постійне очікування глибокої задниці приведуть тільки в цю задницю.
2 Якщо , не зважаючи на мою працю і працю інших оптимістів які вважають що їх діяльність зможе покращити ситуацію - ситуація погіршиться

причем тут твоя праця?
важна конкурентоспособность на мировых рынках для притока валюты

чем беднее народ - тем дешевле раб сила, тем легче олигархам конкурировать на мировых рынках
шоб мы работали и вырабатывали продукт в малом бизнесе - им не интересно - народ станет богатеть и стоимость рабсилы увеличится
Востаннє редагувалось beton в Сер 16 тра, 2012 18:03, всього редагувалось 1 раз.
beton

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 17:36

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Давайте все же вернемся к основной теме обсуждения.

С ув.
Модератор
Модератор Форуму

Подякував: 79 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

#<1 ... 11291130113111321133 ... 1209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему