"Удар" йде 2-м після ПР - результати опитування

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 1213141516 ... 18>
Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:20

Cricetus cricetus
те, кому земля не нужна ( а их большинство в селе), должны иметь возмодность продать тем, кому она нужна.

она то им может и нужна только они не знают что с ней делать...
с наших колхозников такие фермеры как с меня балерина...
везде правят доморощенные царьки или председатели :roll:
остальные как работали за копейки и еду так и продолжают...
если у вас ликар та вчитель будут пахать, то когда они будут лечить и учить? нафига им вообще гектары земли?

как нафига?
шобы было :mrgreen:
у нас так положено на юкрайне :mrgreen:
odessit2007

Подякував: 24 раз.
Подякували: 4547 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:23

usrfrm
Когда станет по настоящему плохо, возьмете топор и не будете задавать вопросы "кто виноват?", и "что делать?". А пока можете повыбирать между очень вонючим и не выносимо вонючим.

кто возьмет топор тому дадут полицейской дубинкой по голове и посадят на долго...
помните в советское время было модно показывать как избивают рабочий класс проклятые капиталисты, вот у нас такой вариант далеко не исключен :wink:
odessit2007

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:24

Cricetus cricetus написав:те, кому земля не нужна (а их большинство в селе), должны иметь возмодность продать тем, кому она нужна.

А чому земля повинна бути безоплатно надана у приватну власність, хоча про це вже пізно говорити, людям яким вона не потрібна і які не збираються на ній працювати? Для того щоби вони могли її продати? Так дайте і мені тоді, чим я гірший? Я теж продам.

Cricetus cricetus написав: у вас ликар та вчитель будут пахать, то когда они будут лечить и учить? нафига им вообще гектары земли?

Лікар і вчитель не повинні пахати, вони повинні, відповідно, лікувати і вчити. Але вийшло так, що держава не може чи не хоче забезпечити їм належні умови праці - заробітну платню, житло і т.д. Що я вам розказую? Ви не так давно розповідали, що маєте відношення до медицини. З іншого боку, є ті самі лікарі і вчителі, які готові їхати в село працювати, які самі вийшли з села і готові туди повернутися але не хочуть робити цього без можливості отримати землю. Нафіга земля? А нафіга вона усім іншим селянам, коли вони на ній не працюють? Здавати фермеру в оренду і отримувати гроші чи зерно, та годувати курочок, каченят і т.і.

Я взагалі проти приватної власності на землі с/г призначення - вона повинна залишатися у власності держави і надаватися у користування тим, хто хоче і має змогу та хист на ній працювати. Решта хай працює найманими робітниками.
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:29

usrfrm
Не правильно считаете. :)
Юлин мясной и сахарный кризис это не 40 грн и не 4 грн. за килограмм, это плюс 40-50% к докризисной цене, а иногда и больше.

как же не правильно?
я этим на хлеб насущный зарабатываю...
и знаю шо покупать +50% намного выгоднее чем +100% :wink:
так что с математикой и экономикой у меня все хорошо :roll:
Мне цены на мясо больше нравились при "злочиннiй владi", 16 грн. /кг, но я как-то не верю, что возврат Кучмаря в президенты и Витька в премьеры вернет эти цены. ;)

ну кто же спорит?
и зарплату тогда хорошо помню :mrgreen:
100у.е. бухгалтер получал в Одессе...
так что сравнивайте сравнимые вещи :wink:
А вот как раз сравнивать Юльку и сейчас зарплата почти прежняя у многих (ну +/- пару сотен)
odessit2007

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:31

Webracer написав:dgeymsbond, этот рейтинг отражает скорее политические взгляди Киева, региона где больше всего пользователей Интернет.

Ги, невже стільки донецьких до Києва привезли ? :mrgreen:
Місцеві від ПР зовсім не в захваті :mrgreen:
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:35

zeleniy
А чому земля повинна бути безоплатно надана у приватну власність, хоча про це вже пізно говорити, людям яким вона не потрібна і які не збираються на ній працювати? Для того щоби вони могли її продати? Так дайте і мені тоді, чим я гірший? Я теж продам.

ну так и вам тоже положено и вы не хуже... :wink:
можете смело подавать заявление в городской совет на выделение себе участка как члену громады, просто участков свободных вам не найдут...
а в селе их полно вот и раздают...
если хотите переезжайте в село вам тоже там дадут :wink:
тут как раз уважаемый все по честному и не нужно тень на плетень наплетать...
а зависть это плохая черта :(
Я взагалі проти приватної власності на землі с/г призначення - вона повинна залишатися у власності держави і надаватися у користування тим, хто хоче і має змогу та хист на ній працювати.

так это уже проходили :roll:
все вокруг колхозное - все вокруг мое...
а чем же вам учитель не угодил скажите мне пожалуйста...?
он член сельской громады и имеет такое же право на землю как и другие селяне...
odessit2007

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:38

slavek написав:Блок Кличко в Кмевраде не сделал ничего что бы помешало продаже киевской земли, а его нынешние выступления о каких-то чиновниках-мздоимцах никогда не имеют конкретики.
Так что , скорее всего, это креатура ПР

Маячня. УДАР (верніше блок Кличко) єдиний в Київраді, який до кінця тримав опозицію Черновецькому. В відміннсті, між іншим, від БЮТ. Ті розвалились, половину перекупив Черновецький.
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:52

Гондурас_мля написав:Маячня. УДАР (верніше блок Кличко) єдиний в Київраді, який до кінця тримав опозицію Черновецькому.

І що, є результати?
zeleniy

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 09:30

вона повинна
залишатися у власності держави і
надаватися у користування тим,
хто хоче і має змогу та хист на
ній працювати.
-------------------------------
на практике у нас это означает всевластие на селе тех, кто это будет определять, разрешать, отбирать и пр.
вы мне скажете - треба чесна влада. а ее не будет. чесну ( видносно хоча б) владу могут создать собственники, а не голодранцы.
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 09:54

Cricetus cricetus написав:на практике у нас это означает всевластие на селе тех, кто это будет определять, разрешать, отбирать и пр.

Так і є, в певній мірі. Але також треба визнати те, що приватну землю у селян тим чи іншим чином відберуть у кого силою, а у кого за безцінь...

Cricetus cricetus написав: чесну ( видносно хоча б) владу могут создать собственники, а не голодранцы.

Ефективні власники. А чи будуть ефективними власниками тракторист-п'яничка і т.п. контингент?
zeleniy

Профіль

#<1 ... 1213141516 ... 18>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор