|
"Удар" йде 2-м після ПР - результати опитування |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:20
Cricetus cricetus те, кому земля не нужна ( а их большинство в селе), должны иметь возмодность продать тем, кому она нужна.
она то им может и нужна только они не знают что с ней делать... с наших колхозников такие фермеры как с меня балерина... везде правят доморощенные царьки или председатели остальные как работали за копейки и еду так и продолжают... если у вас ликар та вчитель будут пахать, то когда они будут лечить и учить? нафига им вообще гектары земли?
как нафига? шобы было у нас так положено на юкрайне 
-
odessit2007
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 4547 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:23
usrfrm Когда станет по настоящему плохо, возьмете топор и не будете задавать вопросы "кто виноват?", и "что делать?". А пока можете повыбирать между очень вонючим и не выносимо вонючим.
кто возьмет топор тому дадут полицейской дубинкой по голове и посадят на долго... помните в советское время было модно показывать как избивают рабочий класс проклятые капиталисты, вот у нас такой вариант далеко не исключен 
-
odessit2007
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:24
Cricetus cricetus написав:те, кому земля не нужна (а их большинство в селе), должны иметь возмодность продать тем, кому она нужна.
А чому земля повинна бути безоплатно надана у приватну власність, хоча про це вже пізно говорити, людям яким вона не потрібна і які не збираються на ній працювати? Для того щоби вони могли її продати? Так дайте і мені тоді, чим я гірший? Я теж продам. Cricetus cricetus написав: у вас ликар та вчитель будут пахать, то когда они будут лечить и учить? нафига им вообще гектары земли?
Лікар і вчитель не повинні пахати, вони повинні, відповідно, лікувати і вчити. Але вийшло так, що держава не може чи не хоче забезпечити їм належні умови праці - заробітну платню, житло і т.д. Що я вам розказую? Ви не так давно розповідали, що маєте відношення до медицини. З іншого боку, є ті самі лікарі і вчителі, які готові їхати в село працювати, які самі вийшли з села і готові туди повернутися але не хочуть робити цього без можливості отримати землю. Нафіга земля? А нафіга вона усім іншим селянам, коли вони на ній не працюють? Здавати фермеру в оренду і отримувати гроші чи зерно, та годувати курочок, каченят і т.і. Я взагалі проти приватної власності на землі с/г призначення - вона повинна залишатися у власності держави і надаватися у користування тим, хто хоче і має змогу та хист на ній працювати. Решта хай працює найманими робітниками.
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:29
usrfrm Не правильно считаете.  Юлин мясной и сахарный кризис это не 40 грн и не 4 грн. за килограмм, это плюс 40-50% к докризисной цене, а иногда и больше.
как же не правильно? я этим на хлеб насущный зарабатываю... и знаю шо покупать +50% намного выгоднее чем +100% так что с математикой и экономикой у меня все хорошо Мне цены на мясо больше нравились при "злочиннiй владi", 16 грн. /кг, но я как-то не верю, что возврат Кучмаря в президенты и Витька в премьеры вернет эти цены. 
ну кто же спорит? и зарплату тогда хорошо помню 100у.е. бухгалтер получал в Одессе... так что сравнивайте сравнимые вещи А вот как раз сравнивать Юльку и сейчас зарплата почти прежняя у многих (ну +/- пару сотен)
-
odessit2007
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:31
Webracer написав:dgeymsbond, этот рейтинг отражает скорее политические взгляди Киева, региона где больше всего пользователей Интернет.
Ги, невже стільки донецьких до Києва привезли ?  Місцеві від ПР зовсім не в захваті 
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:35
zeleniy А чому земля повинна бути безоплатно надана у приватну власність, хоча про це вже пізно говорити, людям яким вона не потрібна і які не збираються на ній працювати? Для того щоби вони могли її продати? Так дайте і мені тоді, чим я гірший? Я теж продам.
ну так и вам тоже положено и вы не хуже... можете смело подавать заявление в городской совет на выделение себе участка как члену громады, просто участков свободных вам не найдут... а в селе их полно вот и раздают... если хотите переезжайте в село вам тоже там дадут тут как раз уважаемый все по честному и не нужно тень на плетень наплетать... а зависть это плохая черта Я взагалі проти приватної власності на землі с/г призначення - вона повинна залишатися у власності держави і надаватися у користування тим, хто хоче і має змогу та хист на ній працювати. так это уже проходили все вокруг колхозное - все вокруг мое... а чем же вам учитель не угодил скажите мне пожалуйста...? он член сельской громады и имеет такое же право на землю как и другие селяне...
-
odessit2007
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:38
slavek написав:Блок Кличко в Кмевраде не сделал ничего что бы помешало продаже киевской земли, а его нынешние выступления о каких-то чиновниках-мздоимцах никогда не имеют конкретики. Так что , скорее всего, это креатура ПР
Маячня. УДАР (верніше блок Кличко) єдиний в Київраді, який до кінця тримав опозицію Черновецькому. В відміннсті, між іншим, від БЮТ. Ті розвалились, половину перекупив Черновецький.
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 28 вер, 2012 08:52
Гондурас_мля написав:Маячня. УДАР (верніше блок Кличко) єдиний в Київраді, який до кінця тримав опозицію Черновецькому.
І що, є результати?
-
zeleniy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 вер, 2012 09:30
вона повинна залишатися у власності держави і надаватися у користування тим, хто хоче і має змогу та хист на ній працювати. ------------------------------- на практике у нас это означает всевластие на селе тех, кто это будет определять, разрешать, отбирать и пр. вы мне скажете - треба чесна влада. а ее не будет. чесну ( видносно хоча б) владу могут создать собственники, а не голодранцы.
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 вер, 2012 09:54
Cricetus cricetus написав:на практике у нас это означает всевластие на селе тех, кто это будет определять, разрешать, отбирать и пр.
Так і є, в певній мірі. Але також треба визнати те, що приватну землю у селян тим чи іншим чином відберуть у кого силою, а у кого за безцінь... Cricetus cricetus написав: чесну ( видносно хоча б) владу могут создать собственники, а не голодранцы.
Ефективні власники. А чи будуть ефективними власниками тракторист-п'яничка і т.п. контингент?
-
zeleniy
-
-
-
-
Профіль
-
-
|