|
Україна продовжила на 3 роки обмеження імпорту сірників |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Суб 10 лис, 2012 23:08
ricardo написав:Що ж тепер робити? Де я тепер куплю габонські сірники?
Мы теперь свои спички выпускать будем. И будем продавать их чатланам И золото-валютные резервы пополнятся новой валютой - чатлами 
-
Obval_Defoltovich
-
1
-
- Подякував: 345 раз.
- Подякували: 900 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 лис, 2012 01:27
STC написав:Не помню уже точно, но вроде года 3 назад попадались мне украинские спички. Так они реально зажигались через одну. Мало того что тонкие, так и серы как кот наплакал.
Ну тут з вами я не згоден. Траплялися білоруські - реально лайно запалюються через одну. Я не розумію за що такі переференції Балабановським сірникам? Вони явно маскуються під українські, також козаків на обкладинці малюють. І розрізнити можна лиш перевернувши і подивитись на дрібний шрифт яким виробник вказаний. Ви впевнені, що то не Балабановські замасковані були? Вони зазвичай трішки гірші за українські (тонші), але кращі за білоруські.
-
mju
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 лис, 2012 10:34
Согласно данным Госстата, за январь-август 2012 года импорт спичек в Украину составил 3,75 тыс. тонн на $5,6 млн,
Х-х-ех Вміють же відволікати увагу від дійсно важливих тем Економію на сірниках обговорюємо Імпорт 5,6млн.$ майже за рік - третина вартості хабаря за депутата в ВР чи мізерна частина витрат на примхи влади 
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|