маємо дві червоні свічки, закриття минулого тижня я розцінюю як прискорення вниз за ним слідуватиме ще одна руйнівна та "нервова"
по таймінгу тільки четверта повинна намалювати нам щось цікаве у сенсі "зупинки" сподіваюсь, остання декада листопада принесе усім нам полегшення та "надію" а там і Федрезерв зробить свій залп (підтримки) 11-12 грудня та нагадає усім про стимули, котрі він не збирається згортати до середини, здається, 2015 року ...
тож тримаймо порох сухим !!!
Якраз стільки часу приблизно мені і потрібно( см. ЛС)
Судя по транзакциям за первый месяц (14 сентября по 11 октября) , ближайшее поступление ликвидности на рынок будет 14 ноября на достаточно крупную сумму в 25 млрд, далее 19-20 ноября еще 17.2 млрд. Т.е. в эти дни желательно быть особо бдительными, так как бангстеры рынки могут приподнять.(С) Нарыл на курсе у штурмана(надеюсь предъявы за плагиат не будет )
Wall про ліквідність не зрозумів. на ринках іі більш ніж достатньо. ми спостерігаємо технічну корекцію (на глобальних ринках) Той, від Кого Все задежить )) вже визначився та повідав нам бажаний напрямок )))
інвесторам підкинули привід для сумнівів - фіскальну прірву Європа вже разів зо два - у пост-кризовий період - туди падала ( на Іспаніі-Португаліі та Франціі-Італіі),та благополучна вилазила (суто на графіках)
про ціни на хліб - ваш натяк на девал гривні ? ви злякались своєї сміливості ??? ми все зрозуміли правильно ))
Шановний, я так розумію Ви сьогодні святкуєте разом з Янкі, повертайтесь - Вас нема.Янкі нема, рухів нема.... Одна ледь жевріюча надія на азіатів, тай та згасає