|
|
![]() Базовый прогноз аналитиков банка Goldman Sachs по паре EUR/USD на следующий году состоит в том, что пара будет оттеснена обратно к верхней половине посткризисного торгового диапазона до уровня 1.40. Это, по мнению аналитиков GS, обозначит пару EUR/USD на уровнях 1,25, 1,33 и 1,40, в 3 -, 6 - и 12-месячной перспективе соответственно. GS описывает 4 основных причины этого бычьего прогноза для евро в следующем году: 1)Статус EUR в основном базируется на том, что недооценка USD вряд ли возможна без второй наиболее ликвидной валюты в мире, т. е. EUR торгуется завышенным по отношению к USD. 2) GS придерживается той точки зрения, что выход из кризиса в зоне евро может быть достигнут с момента объявления программы ЕЦБ OMT, и что в течение следующего года или двух EUR получит выгоду от постепенного снижения премии за финансовый риск. 3) Короткое позиционирование в EUR, в соответствии с GS, остается значительным, и дальнейшая ситуация может подтолкнуть EUR/USD выше. 4) GS прогнозирует стойкий дефицит текущего счета в США, что делает силу USD маловероятной.
![]() експерти про перспективи Євро :
прогнози залишаються вкрай негативними. що такого має відбутися, щоб шпекулі розвернули оглоблі ? правильно ! чудесний пєндель )))
![]() Wall
а-аа-ааа ... ти про Фунтэг ))) красава ! годувальник бідних українських сімей ) було би сумно, якщо б мій прогноз на ракету аж до 1,75 ствердився одразу )) добру половину твоїх ліній кобельок не бачить : нащо "перешкоджати" його світлий путь павутинням непрацюючих фібо-вєєрів ? та іншим реквізитом ))) ПС. тижневий інтервал мені навіть страшно дивитися ... ![]()
От ти кмітливий, враз допетрав...... На 1,63 - може бути зона особливої УВАГИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ForexTrader
не вважаєте, що 1,33 це як зупинка у чистому широкому полі для швидкісного експресу ? можемо просто не помітити ... на мою скромну думку, після 1,3170 одразу замаячить 1,3485 так, шо занадто, то не здраво, тягнуть кудись Єву для зливу але у довгих штанях зараз комфортніше по сезону. нехай тягнуть ) стоп переведено в б/у ![]() Я ж по дружньому раджу звернути увагу а ти відразу залишів товаришів у біді )))[/quote] 1,63 !!! Якщо до 21-го тяпниці не долетить, шанси на стрімкий політ ракети розтануть.... ![]() Wall
дякую про добрі новини про вельмишановного Humbert-a його інтелектуальний стиль та майже поетичний склад (слог))) - щодо форекса ![]() він бугуто у чому був правий :
до речі, кожний з нас сповідуючи діаметрально протилежні торгівельні тактики мав спрацювати у профіт. всі рівні по техніці у нас майже співпали : у Олега перемикач ріст-зниження був на 1,30, у мене він трохи раніше 1,2930-70 технічна озброєність це дозволяє, хоча я особисто зараз ставлю наголос на фундаментальні причини відновлення ринків (Євро всього лише паравозом) як на мене, часом багатьом кваліфікованим технарям бракує чи то вільного часу, чи то ширшого кола спілкування для більш ретельного аналізу не кривих і фібо рівней, а для перечитування та осмислення простих і зрозумілих фактів та/або новин, котрі поступають звідусіль - підсумки засідань центрбанків, дані про потоки капіталу, динаміку % ставок та боргових ринків загалом бо саме це і є сире м`ясо для трейдерів та економістів а техніка - то, скоріше ... екскременти ))) котрі теж є сенс аналізувати ) але це вже буде пост-аналіз, після хижаків ...
|
|