до цього рожева Тенкан утримувала ціну на рості її пробій має спровокувати суттєве погрішення технічного малюнку за 2-3 дні подивимося на закриття тижня, якщо перевернутий молот то приїхали ...
до цього рожева Тенкан утримувала ціну на рості її пробій має спровокувати суттєве погрішення технічного малюнку за 2-3 дні подивимося на закриття тижня, якщо перевернутий молот то приїхали ...
Wall ну поясни мені недалекому, як може працювати фібо вєєр в аптренді, котрий побудований на значно коротший фрактал, та ще й висхідний промінь чудесно за збігом обставин має стимувати зверху ріст ціни ???
повна маячня )))
відкати по фібо горизонтам - як брижі на воді, затухання імпульсу і все таке - начебто зрозуміло навіть до розширення основноі хвилі можна притягнути фібо
ЛОБ написав:Wall ну поясни мені недалекому, як може працювати фібо вєєр в аптренді, котрий побудований на значно коротший фрактал, та ще й висхідний промінь чудесно за збігом обставин має стимувати зверху ріст ціни ???
повна маячня )))
відкати по фібо горизонтам - як брижі на воді, затухання імпульсу і все таке - начебто зрозуміло навіть до розширення основноі хвилі можна притягнути фібо
ти щось урвав ? чи сидиш медитуєш на отеє фібо ??? час є - рівні дають - розклад залишається не змінним
Озвучував Добавлено: Вт 15 янв, 2013 10:22 Добавлено: Вт 15 янв, 2013 12:02 А що до фібо в мене інша думка. Відкрито завжди 4 графіка; Горизонтальні Рівні+трендові Фігури на рівнях-трендових Ішимоку+Мюррей Фібо різні чарти Чим більше підтверджень тим краще. Але для менеГОЛОВНИМ Є ВІДНОШЕННЯ РИЗИК/ПРИБУТОК Якщо не приймаю сиджу на паркані, знаю що пропускаю багато входів, але така в мене ТС.