|
Валютний ринок у світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 18 січ, 2013 14:34
если днем евра сильно не провалится, то к закрытию могут и попробовать штурмануть хаи..
-
FIBO Group
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2013 14:35
Wall ти настрої відчуваєш ??? ризик - як той чистий озон у повітрі ))) динаміка боргових ринків Єврозони (в тч падіння спредів периферії до німеччини) - РАЗ, прорив евро/франка кінець кінцем 1,25 означає повернення капіталу з безризикових тихих гаваней типу єни, франка, навіть ЗОЛОТА (за євро) - ДВА ! це величезні інерційні системи, котрими не зманіпулюєш одним рухом завжди залишається алгоритм << якщо/то//інакше >> але безучастно підглядати за проривами, котрих гравці чекають роками, нишком крадучи по 30-40 піпсів ... твою торгову систему не критикую, але ж ми не компутери )) щоби не відступати від програмно закладених дій та задовольнятися малим ?
-
ЛОБ
-
-
- Подякував: 197 раз.
- Подякували: 1517 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2013 16:21
ЛОБ написав:Wall ти настрої відчуваєш ??? ризик - як той чистий озон у повітрі ))) динаміка боргових ринків Єврозони (в тч падіння спредів периферії до німеччини) - РАЗ, прорив евро/франка кінець кінцем 1,25 означає повернення капіталу з безризикових тихих гаваней типу єни, франка, навіть ЗОЛОТА (за євро) - ДВА ! це величезні інерційні системи, котрими не зманіпулюєш одним рухом завжди залишається алгоритм << якщо/то//інакше >> але безучастно підглядати за проривами, котрих гравці чекають роками, нишком крадучи по 30-40 піпсів ... твою торгову систему не критикую, але ж ми не компутери )) щоби не відступати від програмно закладених дій та задовольнятися малим ?
Не знаю, можливо ти правий, але якийсь результат в мене тільки після дотримання цієї ТС. Як тільки давав прибутку рости, стопи виносило...
-
Wall
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 52 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2013 16:44
залишу пафос та повернусь до діла ) як би чого не вийшло несподіваного )))
-
ЛОБ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2013 17:34
прошу усіх потенційних товаришів по чарці критично прокоментувати :
EUR/AUD, EUR/CAD & EUR/GBP
на мій погляд усі заряджені на Північ (вєтєр южний)))
-
ЛОБ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2013 18:28
ЛОБ написав:прошу усіх потенційних товаришів по чарці критично прокоментувати : EUR/AUD, EUR/CAD & EUR/GBP на мій погляд усі заряджені на Північ (вєтєр южний)))
Я согласен с Арамисом... Якась маячня, картинки не завантажуються?????????
-
Wall
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2013 19:00
ЛОБ написав:EUR/AUD, EUR/CAD & EUR/GBP на мій погляд усі заряджені на Північ (вєтєр южний)))
Если оценивать потенциал движения, то безусловный лидер EUR/AUD, остальные двое довольно мутные. При этом влазить сейчас в евроауд я бы не стал. Еще ничего не началось, а висеть в лонгах по этому кроссу накладно, если счет своповой.
-
FIBO Group
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2013 19:08
FIBO Group написав: ЛОБ написав:EUR/AUD, EUR/CAD & EUR/GBP на мій погляд усі заряджені на Північ (вєтєр южний)))
Если оценивать потенциал движения, то безусловный лидер EUR/AUD, остальные двое довольно мутные. При этом влазить сейчас в евроауд я бы не стал. Еще ничего не началось, а висеть в лонгах по этому кроссу накладно, если счет своповой.
Картинка йость ???
-
Wall
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 січ, 2013 11:47
-
Wall
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 січ, 2013 13:13
для ілюстрації перспектив AUD я би навів як приклад долю CHF у парі з Євро, тим більше нижньої підтримки РБА для своєї рідної валюти не оголошував - ні у парі з євро, ні у парі з баксом крім того, загальні проблеми Євро не в останню чергу були якраз через карколомну схемку ШНБ, котрий купував EUR/CHF та одночасно продавав EUR/AUD, тобто його ціллю була купівля AUD (за франк) очевидно, дивний (якщо не дурнуватий) вибір - зупиняти ревальвацію ФРАНКА, що має якір до євро, та топити Євро ))) зараз з цим покінчено. начебто ) ринок сам за власним бажанням відкупив EUR/CHF ! на горизонті прояснюється добра перспектива EUR/AUD та EUR/CAD, що пройшли фундаментальне очищення пеклом 2012 року. та технічне згодом пізніше )))
-
ЛОБ
-
-
-
-
Профіль
-
-
|