Тягнибок: з Росією так просто гратися не можна, їй дай палец

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 678910 ... 13>
Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 12:40

Бandera написав:
  Сarbon написав:
  alibabator написав:Нічого нового він не сказав. Це і так всі знають.

:mrgreen: Не удержался. Что не мовнюк, то де***. Правда, сколько читаю, то понимаю. Я против раздела Украины(да она и не расподется никогда), но таких надо дать свободу в хлебные края. Но не захотят, что интересно.
---p.s.----
Против мовы ничего не имею

Ги, одразу видно як такі, як ти "гусскоязічники" нічого не мають проти української мови:) Звичайний проплачений манкуртський троль, який нічого не має проти української мови - смішно:)

Шановний,складати думку про людину ,визначаючись виключно з мови,якою вона розмовляє - не розумно ї небезпечно. Дуже велика ймовірність помилки.
Мовні питання ( як тут на форумі неодноразово більшістю підтверджено) - не мають для народу Уркостана того великого значення,яке їм приписують деякі відвідувачі сайту. Є проблеми значно важливіші й гостріші для держави. Таким чином Ви допомогаєте тим,хто роз"єднує людей задля своїх інтересів.
alex10
2

Подякував: 2653 раз.
Подякували: 2061 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 12:40

Бandera
Разве "мовнюк" это ругательство? Человек, у которого кроме "рідної мови" за душой больше ничего нет. Мовнюк - это не оскорбление, а определение.
НКВД

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 12:47

alex10 написав:Шановний,складати думку про людину ,визначаючись виключно з мови,якою вона розмовляє - не розумно ї небезпечно. Дуже велика ймовірність помилки.
Мовні питання ( як тут на форумі неодноразово більшістю підтверджено) - не мають для народу Уркостана того великого значення,яке їм приписують деякі відвідувачі сайту. Є проблеми значно важливіші й гостріші для держави. Таким чином Ви допомогаєте тим,хто роз"єднує людей задля своїх інтересів.

Я як раз абсолютно не складаю думку про людей в залежності від мови якою вони розмовляють - живу в Києві, відповідно знаю дуже багато російськомовних друзів, які є патріотами України, моя репліка була у відповідь на "мовнюка", що є образою всіх українців як на мене, чи вам так не здається?:)
Бandera

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 12:48

peppermail написав:
alex10 написав:Я не жалею. Хоть кто-то пытается менять прогнившие устои нашего укроболота.

Не смешите, и больше никому не говорите такого. Потом жалеть будете, как уже жалеют помаранчи.
Меняют устои? Неделями не работают и прожирают наши деньги!!! Ждут роспуска, чтобы прос...рать ещё половину госбюджета на выборы!!! Им это выгодно. Этот бардак им нужен для того, чтобы них... не делая жить паразитами на нашем теле. И чем дольше этот бардак продержится, тем богаче они все станут.

верно подмечено... если спокойно будут работать то легко отследить результативность работы - которой нет.

А так постоянные блокады, роспуск, перевыборы это именно то, что нужно..как бы депутатом от этого быть не перестаешь.свой бизнес развиваешь..и опять таки в парламенте не напрягаешся..
stokoz

Подякував: 241 раз.
Подякували: 309 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 12:50

НКВД написав:Бandera
Разве "мовнюк" это ругательство? Человек, у которого кроме "рідної мови" за душой больше ничего нет. Мовнюк - это не оскорбление, а определение.

Ги, Carboon це ти?:) Чого це ти відповідаєш з тільки, що зареєстрованого аккаунта з характерною назвою?:))) Щоб можна було писати шовіністично-фашристські антиукраїнські речі і тобі за нічого не було?:))) От ти і видав себе з головою троль ти проплачений:)
Бandera

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 12:52

Бandera написав:
Ги. Воно висновок зробило:))) В мене особисто не підніметься язик і рука навіть мову чукчів назвати, якось погано

Так с помощью какого органа Вы разговариваете? С помощью рук? Зачем тогда им подниматься? Возможны другие варианты, которые весьма затруднительно просчитать, т.к. Ваше "Ги" в начале каждого поста не дает возможности проследить логическую цепочку Ваших умозаключений. :D
НКВД

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 12:59

НКВД написав:
  Бandera написав:
Ги. Воно висновок зробило:))) В мене особисто не підніметься язик і рука навіть мову чукчів назвати, якось погано

Так с помощью какого органа Вы разговариваете? С помощью рук? Зачем тогда им подниматься? Возможны другие варианты, которые весьма затруднительно просчитать, т.к. Ваше "Ги" в начале каждого поста не дает возможности проследить логическую цепочку Ваших умозаключений. :D

Ги, Carboon пиши від свого імені, а то ти продовжуєш нашу дискусію, яку ти розпочав коли ще був Carboon-ом, а тепер ти ж НКВД, яке звісно ж набагато краще підходить щоб відобразити твою шовіністично-криваву суть:))) А що спілкуватися можна лише за допомогою язика? А за допомогою набирання тексту на клавіатурі ви не пробували? Дивно, хто ж тоді строчить за вас цей текст?:) А, ну звісно ж - боти рук не мають:)
Бandera

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 13:00

Свідомітов развелось... Для них американец ближе русского. А на немцев 40-х годов так вообще мастурбируют...
Может уже хватит демонстрировать свой псевдо патриотизм? Продали все, на нищее население положили, но интенсивно промывают мозг национализмом, патриотизмом, капитализмом и т.д.
Volfox

Подякував: 59 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 13:00

Alex4040

Интересно, Тягнибок с рожденья такой тупой или тупел по мере завершения образования в ЦПШ?

Олежка просто деньги зарабатывает как может. "Ничего личного - только бизнес."
НКВД

Повідомлення Додано: Сер 13 лют, 2013 13:01

Бandera моя репліка була у відповідь на "мовнюка", що є образою всіх українців як на мене, чи вам так не здається?:)
Смотря какой смысл вкладывать в понятие:
если от слова "мова" - то принадлежность к укроязычным
если первую букву заменить на "Г" (как бы в рифму) - то... получается образа.
Но если в Вас будут бросаться дерьмом в прямом смысле, Вы же не станете делать то же самое :D
Возьмете палку - и по балде... Я к чему: здесь Отвечать на грубое оскорбление таким же грубым оскорблением - бесплодная забава
alex10
2

Подякував: 2653 раз.
Подякували: 2061 раз.

Профіль

#<1 ... 678910 ... 13>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей