la víctima inocente написав:
не говорите глупости.... застройщик мечтает продать все 100% квартир... сказки о том что что то прячется оставьте параноикам
В про НЛП статей начитались плохопрогнозирующий Вы наш?
|
|
![]()
В про НЛП статей начитались плохопрогнозирующий Вы наш? ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Cколько лет украинцу нужно копить на квартиру?
Украинец в среднем может отложить в месяц только 488 гривен. Такие данные озвучила Независимая ассоциация банков Украины. При таком условии ему придется копить на собственную квартиру всего… 65 лет.
![]() попробуйте купить квартиру в сданом новострое.... и вы убедитесь что уже за пол года до сдачи квартир у затройщика нет... ну разве что кроме тех что по 140 метров
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Ця теорія на повну силу могла працювати за умови стабільного проживання десятків поколінь у родовому помісті з родовим бізнесом і роками накопичуваним капіталом. І навіть за цих умов частенько давала збої з різних причин. До речі, сам по собі меркантилізм, ніби такий простий для розуміння і доступний, і такий популярний в свої часи, не зміг довго втримати позиції і не міг на досить тривалий час убезпечити фінансової стабільності держави. Також з ряду причин, а серед основних - несталість цінності самого матеріального ресурсу - носію капіталу. В теперішніх умовах, за значної мобільності робочої сили, за значної волатильності цінності капіталу, за більшого набору активів-носіїв капіталу, такий підхід не гарантує, що вас родовий капітал затра не менший від родового капіталу сьогодні, і що нерухомість його пріоритетна складова. Одразу скажу, що я не агітую за життя в оренді чи щось таке, це на всяк випадок. Яскравий приклад - містечка Донбасу. Чийсь родовий капітал, на який без сумніву покладено роки чиєїсь праці, досить швидко стає нічим, і його нікуди не забереш і не перенесеш - він просто щезає. Так само як власних гостики в Києві в 1997 році у 2007 році опинився власником в рази більшого родового капіталу, а його родич у провінції, що в 1997 році мав більший капітал, у 2007 році залишився з капіталом, меншим свого Київського приятеля. Найголовніше те, що самі власники родового капіталу не мають жодного впливу на ці процеси, і їх капітал росте чи тане незалежно від їхнього бажання. Загальний набір цінностей в житті надзвичайно широкий, та їх оцінка - абсолютно суб'єктивна та різна відповідно. Тому Юркова теорія персонально для нього має цінність, бо то його справа. Але вона ніяк не відображає реальності для випадково взятої окремої людини, бо рух капіталу та зміна його цінності набагато складніша за процес банального накопичення.
1) Мені все одно скільки там на обліку. Це пустопорожня цифра, що не означає попиту на житло і навіть сумнівно відображає потребу в ньому. 2) Моя пропозиція не купівля суто з нуля. Моя пропозиція - не треба будувати все світоприйняття на спадщині та накопиченні родового капіталу. Я не відкидаю їх наявність, але не погоджуюся з тим, що вони визначають все довкола. 3) Ті що в черзі і зараз живуть не в парку. Купити збудоване можуть ті, хто матиме гроші та потребу. Цілком ймовірно що частина тих, що куплять, розширяться. Але це знову таки зовсім не означає, що всі покупці маленькими кроками прирощують по кілька метрів до свого родового капіталу. Як мінімум тому, що квартира - явище дискретне, цілком конкретної площі. І десять чоловік з грошима на 4 метри кожен не створюють покупця на 40-метрову квартиру. ![]()
О, знову беремо дві цифри, множимо\додаємо ![]() ![]() http://forum.finance.ua/topic76205.html?p=1493440#p1493440 За цими простими цифрами стоять складні процеси. І не можна так просто до них прив’язати родовий капітал. Бо можуть існувати і інші пояснення. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Пояснення існувати можуть - але поки що ці інші ( відмінні від гіпотези накопичення житла на протязі поколінь) - відсутні. По суті 1 Тривале обговорення на цих сторінках довело , що при сьогоднішньому ( і минулому) співвідношенні дохід/ціна м2 - в 90% населення України не має жодних шансів придбати житло 2 При цьому 90% населення України живе у власному житлі. Хто пояснить цей феномен чимось іншим , крім варіанту спадщина ?
![]() У меня плиточник за 8 дней чистыми 6 тыс грн заработал. И я его еще ждал недели три. Отаке
Это к вопросу о нищих гастарбайтерах и мизерных зп
![]() Таки да
|
|