hxbbgaf
продаж баксо/єни (тобто укріплення єни проти доляра) - мій альтернативний варіянт !
в рамках старої доброї традиції : купівля "чуток" - продаж "фактів" !!!
моя "техніка" підтримує саме такий плин подій
|
|
![]() тоді озвучте свій прогноз, як належить : купівля з поточних, цілі такі-то стоп (ануляція прогнозу) на такому-то рівні, термін такий або хоч окресліть новий торгівельний діапазон ніхто вам слово не скаже, якщо не спрацює, але фах ввимагає конкретики ![]() Wall
ти почав прогнозувати з техніки, оминувши будь-які аргументи по фундаменту якщо фунт зберігатиме свою слабкість до ослабленого кує доляра, то чому фунтєг має укріплюватися проти нейтрального єврика, котрий не слабкий - не сильний на незмінній монетарній політиці та згортанні балансу ЕЦБ та погашенні LTRO ![]() ![]() щодо EUR/USDденний інтервал :
тижневий інтервал : де, скільки та коли купувати (чи продавати) кожен вибирає на свій смак є що ... ![]()
Я технарь, і по освіті теж. Сьогодні та й на тижні новин аж до нєба(Зевси, фомки і.т.д) Поки Кіпріоти не вступлять у митний союз діла не буде ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Я до фундаменту спокійно відношусь, є сигнал з близьким стопом-уперед, заскочив / урвав і на паркан. Перспектив на довгі позиції(сприйнятні для мене) поки не бачу. ![]() щодо EUR/GBPУвол, критично та упереджено прокоментуй трейд на малюночку :
![]()
Від учора моя думка не змінилась. "максимум це закрити ГЕП до 0,8681 і на південь.......... Нагадую починали розмову про ДОВГОСТРОК тому дивимось місячниу картинку; 1. Вище хмаринки не закріпились. 2, а)Вище 50% фіби (синя)на все падіння (0.98015-0.77531) НЕ ЗАКРІПИЛИСЬ б)Вище (2/8) по Мюррею(вращение разворот) НЕ ЗАКРІПИЛИСЬ в) Вище коррекційного рівня 23,6% фіби(червона) на весь ріст(0.568 - 0.98015) НЕ ЗАКРІПИЛИСЬ Веєри,вила, хвилі,трикутник та трендові як і Мюррея не ставлю, щоб не захаращувати. ![]() місяць березень ще триває ... над денними та тижневими Хмаринами ВЖЕ закріпилися
мені достатньо зламу трендової (червоної) похилої та конструктивне утримання 50 % глобальної хвилі росту (влітку 2012) завтра вийде протокол засідання БА :найменший натяк на зрушення розкладу поміж голосуючих у бік розширення їх кує призведе до відомих наслідків фунтєг можна (готуватися ?)) купувати проти доляра, а ось проти Євро - зась на продаж евро/фунта ринок має отримати два незаперечні аргументи : - економічне ЗРОСТАННЯ Британії (бажано, щоб випереджав Єврозону), - балансування державних фінансів, бо брити до цього тільки балаболили про фіскальних дефіцити, не приступаючи до виіршення проблеми нагадаю, Єврозона вже втілила програми економії та провела фінансову консолідацію посеред найбільш слабких боржників : Італії, Іспанії, Португалії, Греції та Ірландії (до 3 % ВВП) Франція ще ні, але шпекулі не змогли свого часу її розкачати напередодні елкторальних перегонів Саркозі-Олланд
|
|