Фідокомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 264265266267268 ... 299>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Фідокомбанк 2.9 5 288
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
32%
92
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
33
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
37
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
69
Всього голосів : 288
Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2013 21:02

Олег Братюк написав:Конечно, подскажу СПАСИБО, кстати за вопрос (по существу)
Так вот Виконавчий лист №2-636 від 08,12,11року ну суму 46226,12грн
А вот на сегодня задолженность составляет 12000грн (точность в пределах 100-200грн)
Отнимите, скажем долларов по 220 за месяц и получите цифру
Около 17000грн. в декабре.
Вот Вам и ВСЕ ПО-ЧЕСНОМУ

А можно, pls, рассчеты в одной валюте.
Кредитчиком никогда не был, и Ваши рассчеты не понятны...
Bet Fighter

Подякував: 208 раз.
Подякували: 134 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 бер, 2013 21:23

Re: Ерсте

Пусть кормит и банк и юристов. Будет самым хитрым
g-news

Подякував: 24 раз.
Подякували: 39 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 бер, 2013 00:15

Олег Братюк, добрий вечір!

Дякуємо за ваш коментар. Дивно насправді, що ви в судовому порядку пішли саме через валютну ліцензію банку, коли ви не згодні з пунктами, які ви прописали в коментарі. Ми можемо надати вам відповіді на всі ваші питання. Але зважаючи на те, що ми вже знаходимося в судових відносинах, то ми готові відповідати лише по офіційному запиту до банку про цю інформацію чи продовжувати в судовому порядку. А лише публічні дискусії не вплинуть на те рішення, що вже прийняв суд, і не змінять ті моменти в договорі, які вам насправді не подобаються.
Дуже шкода, що нам не вдалося налагодити діалог. Ми знайшли спільну мову з багатьма клієнтами, у яких дійсно виникали проблеми з обслуговуванням кредиту в той період.
До речі, ви можете переглянути коментарі в цій гілці приблизно за 2010 рік - там є обговорення на цю тему.
Юля Кіндра

Заблокований
Подякував: 42 раз.
Подякували: 60 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 бер, 2013 07:05

apstranger
Я видел решение суда по товарищу. Этого вполне достаточно. А как пишутся баксы во множественном числе меня учить не надо, у меня полная тумбочка дипломов.
g-news

Подякував: 24 раз.
Подякували: 39 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 бер, 2013 08:15

Юля Кіндра
Юля, Вы серьезно считаете что тот суд, который так оригинально трактовал конституционные права заемщика, был последним?
Вы думаете, после того что банк сделал с Братюком, тот не будет подавать новые иски? Или Вы считаете его настолько наивным, что он опять будет готовить эти иски сам, без сопровождения профессиональных юристов? :shock:
Guru2011

Подякував: 1 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 бер, 2013 09:35

Я люблю Ерсте банк

Юля Кіндра Доброе утро
Переговоров тет-а-тет не будет, учитывая тот факт что
1.Перед тем как подать в суд я написал Вам три письма (диалогом с вашей стороны и не запахло)
2. После решения суда первой инстанции я был на Прорезной, пытался поговорить с начальством, в итоге меня слушал какой то мальчик, обещал все передать. Реакции никакой
3. Последняя беседа с Цыбой Д.Н. никакого конструктива, заплати и все!
Поэтому
Во первых иск уже в суде, и последним он не будет.
Ну а остальное по мере воплощения, так чтобы Вам неудобно было к этому готовиться.
А ответы на поставленные мною вопросы совсем не скажутся на моих исковых заявлениях.
Но то что Вы не хотите давать их публично это интересно.
Олег Братюк

Повідомлення Додано: Сер 20 бер, 2013 09:51

Олег Братюк написав:Юля Кіндра Доброе утро
Переговоров тет-а-тет не будет, учитывая тот факт что
1.Перед тем как подать в суд я написал Вам три письма (диалогом с вашей стороны и не запахло)
2. После решения суда первой инстанции я был на Прорезной, пытался поговорить с начальством, в итоге меня слушал какой то мальчик, обещал все передать. Реакции никакой
3. Последняя беседа с Цыбой Д.Н. никакого конструктива, заплати и все!
Поэтому
Во первых иск уже в суде, и последним он не будет.
Ну а остальное по мере воплощения, так чтобы Вам неудобно было к этому готовиться.
А ответы на поставленные мною вопросы совсем не скажутся на моих исковых заявлениях.
Но то что Вы не хотите давать их публично это интересно.

Любая конфронтация с банком обойдется дороже клиенту. Для банка эти затраты не значительны, а для клиента иногда дешевле шугануть банк, а затем договориться. С другтй стороны, если вы внимательно посмотрите на новых владельцев, то когда они поменяют менеджмент банка, вы не сможите выиграть суд. Я бы пошел на переговоры.
И все таки, интересно глянуть на платежку по которой было погашение, каким количеством платежей шел платеж и на какой счет/счета?
vimex

Подякував: 35 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 бер, 2013 16:14

Щось я не можу розібратися як прикріпити документи.
Підкажіть будь ласка люди добрі
Дякую!

Вже отримав допомогу дякую!
Востаннє редагувалось Олег Братюк в Сер 20 бер, 2013 17:42, всього редагувалось 1 раз.
Олег Братюк

Повідомлення Додано: Сер 20 бер, 2013 17:09

Олег Братюк к сожалению в форуме (на данный момент) есть возможность разместить только изображения IMG.
Разместите файл на любом файлообменнике (например http://us.ua/) и вставьте ссылку здесь.

С ув.
Модератор
Модератор Форуму

Подякував: 79 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 бер, 2013 17:45

Модератор
Мені вже допомогли дякую
Зараз вирішую питання з юристами. Хотів розмістити виписки але, можливо вони містять інформацію яку банк може вважати конфіденційною.
Не хотілося б давати зачіпку.
У будь якому разі дякую за допомогу.
Олег Братюк

#<1 ... 264265266267268 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ