Новий поворот війни: у Сирії почався безпрецедентний за розм

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 1112131415 ... 18>
Повідомлення Додано: Сер 22 тра, 2013 12:50

Re: Новий поворот війни: у Сирії почався безпрецедентний за

zeleniy написав:А чим, як не "подталківанієм" місцевих лідерів є запевнення в підтримці їх режиму? Чим, як не озброєнням боєвиків є передача режиму Асада і його друзів з Хезбалли комплексів С-300?

Расскажите пожалуйста:
1. Свое видение как Сирия при помощи С-300 будет представлять всему региону жуткую угрозу ? :)
2. Почему террористы, поддерживаемые, финансируемые и вооружаемые достаточно новым НАСТУПАТЕЛЬНЫ вооружением, не будут потенциально представлять угрозу в регионе (соседние страны, и тот же Израиль) ?
DrB

Подякував: 358 раз.
Подякували: 1127 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 тра, 2013 12:51

SAP написав:Дваждыдвашник ПОлностью согласен, + еще русофобские настрои заставляют таких людей оспаривать очевиднейший факты, только лишь с целью доказать "кровавость" русских. :|

Ще б ви були не згодні... В мене не має русофобських настроїв, як і цілі довести кровавість "русськіх". Я стою на тому, що Росія нічим не відрізняється від США, або будь-якої іншої країни, які задля досягненні власних цілей та інтересів в геополітиці ладні топити народи в крові...
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 тра, 2013 12:57

DrB написав:
  zeleniy написав:З одного боку в західній пресі згадувалась Аль-Каїда на боці повстанців, варто підкреслити, що це лише здогадки західної преси, а з іншого боку, і це факт, який ніхто не заперечує, на боці урядових військ Сирії виступає не менш терористична організація Хезболла...

Скажите пожалуйста - а почему неудобная информация (о алькаиде) - это догадки, а удобная (о хеззболе) - это факт ? :)
С другой стороны - почему информация западной прессы о кровавейших преступлениях Ассада против своего народа (с кучей поддельных фоток) и жууууткие репортажи о том как Ассад всех потравил химоружием - это истинна, а заявления российских СМИ о финансировании и всесторонней поддержки западными странами террористов - это лож,п...жь, и провокация ? :)

вы немного отстали от жизни. оон и западные сми утверждали, что после проверки выяснилось, что химоружие пользовани повстанцы.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Сер 22 тра, 2013 12:58

DrB написав:Скажите пожалуйста - а почему неудобная информация (о алькаиде) - это догадки, а удобная (о хеззболе) - это факт ? :)

Може тому, що поки відсутня інформація від командирів Аль-Каїди про підтримку повстанців Сирії, зате повно заяв урядовців Сирії та керівників Хезболли про спільні дії?

DrB написав: С другой стороны - почему информация западной прессы о кровавейших преступлениях Ассада против своего народа (с кучей поддельных фоток) и жууууткие репортажи о том как Ассад всех потравил химоружием - это истинна, а заявления российских СМИ о финансировании и всесторонней поддержки западными странами террористов - это лож,п...жь, и провокация ? :)

Не знаю, я такого ніде не стверджував :wink: Знаю лише, що будь яке застосування у рядом зброї проти власного народу - зло.

П.С. Асад міг запросити міжнародні організації для врегулювання ситуації? миротворчий контингент ООН, наприклад? Запросити миротворців, забезпечити проведення виборів і піти у відставку???
zeleniy

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 тра, 2013 13:02

DrB написав:Расскажите пожалуйста:
1. Свое видение как Сирия при помощи С-300 будет представлять всему региону жуткую угрозу ? :)
2. Почему террористы, поддерживаемые, финансируемые и вооружаемые достаточно новым НАСТУПАТЕЛЬНЫ вооружением, не будут потенциально представлять угрозу в регионе (соседние страны, и тот же Израиль) ?

1. Сірія, як держава можливо і не буде загрозою для навколишнього світу, а Хезболла, як терористична організація-союзник Асад, отримавши ці комплекси цілком може застосувати їх проти літаків сусідніх країн для дестабілізації ситуації в регіоні.
2. Чому не будуть? Будуть, я вам на прикладі Хезболли намагався це показати...
zeleniy

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 тра, 2013 13:19

zeleniy Вот странная у вас логика.
А передача РК С-300 до рук терористичної організації Хезбалла вас не лякає? Чи отримання цих комплексів, згаданою Дваждидвашником, Аль-Каїдою? Як можна передавати такі комплекси фактично терористичному режиму, який становить загрозу усьому близькому Сходу?

Хезболла значит, - это террористы, потому что они воюют против армии государства Израиль, оккупировавшей не так давно палестинские территории.

А организованные отряды которые воюют против армии Сирии это НЕ террористы, потому что они не убивают (пока что) израильтян, это герои - патриоты и они борятся за свободу, а в перерывах между боями демонстративно поедают части тел убитых соперников, снимая это на видео (факт), иногда травят хим оружием мирных жителей(факт). Именно эти "борцы" смогут значит, посторить в Сирии честное, правовое государство?
Влада повинна вийти і сказати: ми не задовільняємо вас? добре, запрошуємо до тимчасового уряду на посади голів контролюючих та силових органів в країні опозиційних кандидатів
Да уж, того командира отряда "повстанцев" который сердце убитого сирийца съел( видео, гугл знает где ) - на пост министра внутренних дел. А тех "оппозиционеров" которые травили сирийцев хим оружием - но посты министров здравоохранения и образования. 8)
Востаннє редагувалось SAP в Сер 22 тра, 2013 13:44, всього редагувалось 3 разів.
SAP

Повідомлення Додано: Сер 22 тра, 2013 13:33

zeleniy написав:Ваша грамотність з усіх питань добре видна, коли ви уникаєте відповідей на прості і конкретні питання, на кшталт, як Гітлер став канцлером??? Забули вже :mrgreen:

Я вам ответил, не посмотрели? Найдите и убедитесь.
  zeleniy написав:Повторюю ще раз питання, де я висловив впевненість "что С-300 вполне подхоядщее оружие для нанесения ударов по мелким высокоподвижным формированиям "повстанцев"?"

Опять к вопросу о ваших глубоких знаниях. Мелкие высокоподвижные группы - основа основ партизанской тактики, других вариантов в борьбе против регулярных войск, авиации и бронетехники нет. И если вы высказали мысль, что С-300 предназначены для гражданской войны, то вероятно, имели в виду именно это, на абсурдность чего я и указал.
Дваждыдвашник

Подякував: 890 раз.
Подякували: 833 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 тра, 2013 13:38

zeleniy написав:Сірія, як держава можливо і не буде загрозою для навколишнього світу, а Хезболла, як терористична організація-союзник Асад,

Интересно, а кто дал Вам и кому либо другому называть Хезболла террористической организацией?
Это "военизированная ливанская шиитская организация и политическая партия, выступающая за создание в Ливане исламского государства по образцу Ирана."
Какие террористы? О чем вы?
Дваждыдвашник

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 тра, 2013 13:39

Дваждыдвашник написав:Я вам ответил, не посмотрели? Найдите и убедитесь.

Відповіли. Це правда. Відповідь вражає обізнаністю та інтелектом

Дваждыдвашник написав: И если вы высказали мысль, что С-300 предназначены для гражданской войны, то вероятно, имели в виду именно это, на абсурдность чего я и указал.

Єслі, єслі... А "єслі" не висловив? ЩЕ РАЗ ПРОШУ, дайте цитату де я висловлюю таку думку? Не ставлю питання, а саме висловлюю думку про те, що С-300 будуть використані проти груп опозиції???
zeleniy

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 тра, 2013 13:42

zeleniy
Извините, но Вы начинаете "сливать" свои фейлы за счет казуистики и жонглирования словами.
Дваждыдвашник

Профіль

#<1 ... 1112131415 ... 18>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор