|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 10 лют, 2009 12:42
2Фред ,насчет револьверного кредита повеселили, гугл Вам в помощь
Лично у меня тема о Дб и зарплатных проектах ничего кроме улыбки не вызывает =)
-
roland_skywalker
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 13:02
vovan9 написав:Для наращивания базы зарплатных карт нужен парк банкоматов. Каким образом будете решать данный вопрос?
В Украине достаточное колличество банкоматных сетей. Мы планируем войти в одну из них. Переговоры сейчас ведутся.
-
Freed
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 13:08
roland_skywalker написав:2Фред ,насчет револьверного кредита повеселили, гугл Вам в помощь  Лично у меня тема о Дб и зарплатных проектах ничего кроме улыбки не вызывает =)
1. ФрИд
2. Термин "револьверный кредит" - ниразу в жизни не слышал. Век живи - век учись. В моем списке терминов есть - возобновляемая кредитная линия - мне так проще понимать.
3. Я рад, что мы продлеваем Вам жизнь  Безвозмездно 
-
Freed
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 13:25
фрИд, пардон =)
-
roland_skywalker
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 13:35
Freed написав: Термин "револьверный кредит" - ниразу в жизни не слышал.
Це коли на додачу до кредиту клієнту дають револьвер, щоб було чим застрелитись, бо з таким кредитом бідолазі і на мотузку та мило коштів не вистачить
А якщо серйозно- вчора продовжив ще на місяць місячний депозит, гривня, забирати сенсу не бачу- не під матрасом же їх тримати. Проблем, якби хотів зняти- не було. Так-що Ваш банк, Фріде, непогано виглядає на загальному фоні, як на мене. Дуже сподіваюсь, що я не помиляюсь, може це і невиправданий дурний оптимізм. Поживем-побачим.
-
skiv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 13:37
roland_skywalker написав:фрИд, пардон =)
Ничего...переживу  И не так в жизни называли..
А что касается зп проэктов, то тут у нас есть перспективы, так как многие банки сходят или сошли с дистанции. И их нишу можно занять.
Участие в одной из банкоматных сетей помогут нам в привлечении клиентов и в качественном их обслуживании.
Согласен, что это будет не легко...недоверие банкам, карточкам, банкоматам...проблем хватает.
Но тот кто ничего не делает, ничего и не получит.
-
Freed
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 13:39
skiv написав:Freed написав: Термин "револьверный кредит" - ниразу в жизни не слышал.
Це коли на додачу до кредиту клієнту дають револьвер, щоб було чим застрелитись, бо з таким кредитом бідолазі і на мотузку та мило коштів не вистачить А якщо серйозно- вчора продовжив ще на місяць місячний депозит, гривня, забирати сенсу не бачу- не під матрасом же їх тримати. Проблем, якби хотів зняти- не було. Так-що Ваш банк, Фріде, непогано виглядає на загальному фоні, як на мене. Дуже сподіваюсь, що я не помиляюсь, може це і невиправданий дурний оптимізм. Поживем-побачим.
Думаю - это реализм.
Большая часть и моих денег хранится в моем банке.
-
Freed
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 13:40
Hot-line написав: Проблем с возвратом средств по окончании срока действия договора нету и не предвидится 
Шановний! Есть свободные баксы, но нести сейчас в банк боюсь - хотя много раз держал у вас депозиты и в грн, и в $$, и проблем с возвратом не было.
Можете меня разуверить в опасениях?  Ведь сейчас чуть не каждый день падает новый банк (ВА от НБУ) .
И еще вопрос - что вы делаете с валютой, которую принимаете на депозиты? Валютные кредиты сейчас, наверняка, не выдаёте. Конвертируете в гривну, а потом при выдаче обратно? (спрашиваю, чтобы понять смысл и безопасность для себя)
-
cuteman
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 13:52
Freed написав:Большая часть и моих денег хранится в моем банке.
Гарно Вам, Фріде, маєте свій банк.
Мені-б мати свій, і не треба мені грошей та думати де їх зберігати 
-
skiv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 13:55
Freed, а чому картками Дельти не можна розраховуватись в інтернет - увесь час зявляється повідомлення, що перевищено ліміт платежів, хоча насправді це не так (гроші на картрахунку є і це не кредитна лінія)?
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
|