|
Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Вів 13 сер, 2013 21:49
avmaks Тобто в параметрах депозиту Ви хочете бачити ще один параметр на протязі скількох днів (чи місяців? Зараз почнеться, тому подавай дні, тому місяці, тому за скільки не можна поповнювати днів\місяців  ) можна поповнювати депозит, а програма автоматично розрахує дату? Таке можна,
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 сер, 2013 01:32
Haza мабудь до якої дати це бажано бачити ...а скільки до неї днів чи місяців - то мабудь це не настільки важливо і потрібно , надлишкова інформація тільки буде обтяжувати сприйняття , але то моя думка тільки  Р/S дякую автору за хорошу роботу- мені подобається наснаги Вам в шліфуванні вашого творіння 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 сер, 2013 08:45
До якої дати можна поповнювати - ця інформація є, вона встановлюється вручну в залежності від умов депозиту. На скільки я зрозумів, мова йде про встановлення періоду, на протязі якого можна поповнювати. Наприклад, депозит відкритий 1 серпня на 6 місяців, поповнювати можна перших 5 місяців, тому вводим в новий параметр 5 місяців і програма видає дату 1 січня, замість того щоб вручну встановлювати дату 1 січня. Бачити скільки залишилось днів чи місяців - зайве.
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 сер, 2013 14:17
Haza написав:avmaks Тобто в параметрах депозиту Ви хочете бачити ще один параметр на протязі скількох днів (чи місяців? Зараз почнеться, тому подавай дні, тому місяці, тому за скільки не можна поповнювати днів\місяців  ) можна поповнювати депозит, а програма автоматично розрахує дату? Таке можна,
в договорах всегда пишут кол-во дней на протяжении которых можно пополнять вклад. вот хотелось бы чтобы я ввел кол-во дней(160 к примеру) и оно меня перекинуло на полгода перед и подсветило нужный день.
-
avmaks
-
-
- Заблокований
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 сер, 2013 14:29
avmaks ОК, додам у наступній версії
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 сер, 2013 14:31
Haza написав:До якої дати можна поповнювати - ця інформація є, вона встановлюється вручну в залежності від умов депозиту. На скільки я зрозумів, мова йде про встановлення періоду, на протязі якого можна поповнювати. Наприклад, депозит відкритий 1 серпня на 6 місяців, поповнювати можна перших 5 місяців, тому вводим в новий параметр 5 місяців і програма видає дату 1 січня, замість того щоб вручну встановлювати дату 1 січня. Бачити скільки залишилось днів чи місяців - зайве.
саме так...) не всі депозити з 1 числа і щоб не рахувати кінцеву(граничну ) дату поповнення - нехай це зробить програма - буде зручно , Ваші думки абсолютно вірні
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 сер, 2013 14:35
avmaks пишуть як де..де днів де місяців.... Haza чи можливе одне спільне поле для введення данних у кого в днях у кого в місяцях ? як бути ? я про період на протязі якого можливе поповнення
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 сер, 2013 14:37
-VICTOR- ось і я ж про те, що одні пишуть дні, інші місяці, інші скільки до закінчення терміну днів/місяців не можна поповнювати. Додавати 4 параметри щоб вирахувати 1 параметр (дату) - перебор, ІМХО 
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 сер, 2013 14:44
Haza ))..ну моя думка така - що непогано мати підсвітку дати автоматично до якої можливе поповнення , все інше то мені не зрозуміле . Але питання що в одних банках дають це в місяцях в інших дають таку інфу в днях , як оптимізувати універсальний варіант введення такої інформаціїї . Якщо зробити введення в днях , то тим у кого в місяцях - доведеться перевести цю інфу в дні перед введенням в програму і навпаки , автоматизм програми зникає , бо клієнту потрібно вираховуваннями займатись і зникає власне те заради чого все затівалось...
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 14 сер, 2013 14:47
-VICTOR- Про яку підсвітку Ви ведете мову? Де саме підсвічувати? У формі поповнення рахунка? Тому з самого початку я залишив одну дату і все. Щоб ніхто не був обділений  ))
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-