Сирія приєднається до Митного союзу: РФ вже погодилась

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12345 ... 8>
Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 11:34

SAP написав:а че это укры так всполошились?) оно вам надо? идите в свою ассоциацию)

Конечно, нам не надо. Вот и на российские сайты мы не ходим. В отличии от Вас. Или Вам лично Украина тоже не надо, но по долгу службы приходится? Кушать-то и прапорщикам внешней разведки хочется... :D
kuznetsov1001

Подякував: 10 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 11:34

SAP написав:а че это укр. так всполошились?) оно вам надо? идите в свою ассоциацию)

так не берут уже.
volahub

Подякував: 0 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 11:40

SAP
Ми з вас сміємося:) Розвалена та охоплена війною Сирія, яка стала полігоном для всіх можливих ісламістів - це дійсно велика перевага для Митного Союзу:) Ти уявляєш скільки там безконтрольно ходить зброї, наркоти, скільки звідти біжить біженців та скільки там ісламістів. Тепер якщо Митний Союз це не політична фікція, а реальне утворення, то це все має "безмитно" постачатися і до вас:)))
Бandera

Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 11:43

Re: Сирія приєднається до Митного союзу: РФ вже погодилась

Як на мене черговий імперський московський маразм і не більше:) Як розвалена, охоплена громадянською війною Сирія, яка не має спільних кордонів з жодною державою Митного Союзу буде з ним безмитно торгувати? Що вона може запропонувати, окрім величезної кількості біженців, зброї та наркоти?
Бandera

Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 12:02

В России своих террористов мало, теперь еще и сирийских к себе пустят :D
Йанык
1

Подякував: 750 раз.
Подякували: 2641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 12:03

нова вісь Рим-Берлін-Токіо: Москва-Алмати-Дамаск?
augur

Подякував: 0 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 12:06

roman tr. написав:Разве Япония и Южная Корея не марионетки США? Кто им разрешит?

думаете, они сильно хотят в ТС, но американцы им не разрешают? :mrgreen:[/quote]

в Корее и Японии у руля прагматичные люди сидят, а не балаболки, как наши! :wink:
Корейца и японцам очень много чего есть экспортировать в Россию! Не буду вдумываться относительно возможностей получения ресурсов из России по сниженным тарифам, но уже одна только возможность расширения рынка сбыта своей продукции должна быть интересна!
ak-alexey

Подякував: 178 раз.
Подякували: 602 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 12:19

Конечно, нам не надо. Вот и на российские сайты мы не ходим.

А я хожу на российские, там хоть есть что почитать, нормальная аналитика от Фурсова, Хазина, Катасонова, и др. У нас только Охрименко везде свою писанину тычет) и всего две темы для обсуждения: "заграница нам поможет" и "покращення наступает" :D я такое читать не буду
SAP

Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 12:23

Бandera там дело не в товарообороте, а скорее политика,
Сирія, яка стала полігоном для всіх можливих ісламістів - це дійсно велика перевага для Митного Союзу:)

нет, Сирия стала полигоном для пинка под зад Обаме и пентагону
SAP

Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 12:25

ak-alexey написав:в Корее и Японии у руля прагматичные люди сидят, а не балаболки, как наши! :wink:
Корейца и японцам очень много чего есть экспортировать в Россию! Не буду вдумываться относительно возможностей получения ресурсов из России по сниженным тарифам, но уже одна только возможность расширения рынка сбыта своей продукции должна быть интересна!

так они экспортируют и без всяких ТС в данный момент. если ты делаешь хорошие товары, то продать их не проблема.
unrokan_pff

#<12345 ... 8>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє