jokk написав:Таки да, а что? Может не понятно написал... Учитывая капитализацию процентов получается 28% годовых..
Поясніть будь-ласка, я дечого не розумію..... Проценти не сумуються до вкладу. Якщо взяти 25% (Лояльний), і при капіталізації - додаванні процентів до вкладу без щомісячного зняття процентів, то так десь і получиться ефективна ставка 28. Розтлумачте, "розжуйте" по "полочках".... будь-ласка.
Колеги! А в Лояльному смс-банкінг відключити хтось на практиці пробував? Бо у відділенні сказали, що не відключається, а га "гарячій" лінії - що відключити можливо, але мінус 0,5% до вкладу?
V2 Думаю плата за банкінг нівелюється сумою вкладу, але є ,якщо відмовлятися а не дають то при них дзвонити на гарячу лінію. В будь якому випадку відділення може впертись на своєму, тут лиш експериментувати. Умови вкладу лояльний нічого не кажуть про мінус 0,5...
V2 написав:Колеги! А в Лояльному смс-банкінг відключити хтось на практиці пробував? Бо у відділенні сказали, що не відключається, а га "гарячій" лінії - що відключити можливо, але мінус 0,5% до вкладу?
Это в каком отделении вам сказали что нельзя? У ФИ же по всем вкладам минус полпроцента при отказе от банкинга. Всё завит от суммы. Если она приличная, то есть смысл платить пятёрку в месяц. При сумме в 20-30 тыс пятёрка не играет.
Андрій-клієнт По полочках. Щоби приблизно було 28 капіталізуєте лояльний на лояльний знімаючи відсотки і доставляючи до вкладу. Далі вже не можете на лояльний, знімаєте відсотки і несете туди де можете капіталізувати. наприклад на постійний вкладник, який відкриваєте на рік з мінімальною сумою, таким чином в сумі маєте десь 2 місяці під 28 і ще 4 десь під 24,5 (ну там від того мсмс банкінку залежно), або несете ще десь.
V2 Ваша правда, але може бути по замовчуванню. Де ййого точно немає це Максимальний. Тут лише хто текст Лояльного має перед очима може точно сказщати які там формул.ювання. чи є згадка про смс банкінг. Я поки не маю.
stargazer написав:Андрій-клієнт По полочках. Щоби приблизно було 28 капіталізуєте лояльний на лояльний знімаючи відсотки і доставляючи до вкладу. Далі вже не можете на лояльний, знімаєте відсотки і несете туди де можете капіталізувати. наприклад на постійний вкладник, який відкриваєте на рік з мінімальною сумою, таким чином в сумі маєте десь 2 місяці під 28 і ще 4 десь під 24,5 (ну там від того мсмс банкінку залежно), або несете ще десь.