Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 7374757677 ... 231>

Чи будете користуватися сайтом, подібним до програми "Менеджер депозитів"?

Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) 2.5 5 68
1. Авжеж, дуже зручно з будь-якого комп'ютера мати доступ.
18%
12
2. Так, якщо сайт буде захищено сертифікатом безпеки.
19%
13
3. Ніколи і ніде не буду розміщувати дані про мої рахунки.
63%
43
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2014 18:18

YuriySVik
Напишіть свою пошту на haza@ukr.net
Я Вам скину тестовий набір рахунків, щоб Ви могли розібратися
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2014 18:42

Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2014 20:42

Нова версія 2.0.8.0

Що нового:
+ Додано в налаштування програми параметри шрифтів для відображення отриманих/не отриманих відсотків в статистиці;
+ Додані наступні колонки до таблиці з рахунками: "Сума %", "Сума %, грн", "Сума отриманих %", "Сума отриманих %, грн" та "Отримано, %";
+ Додана можливість прив'язувати рахунки з інших банків до виплати % та тіла депозиту у параметрах рахунку;
+ Додана можливість переказу коштів з рахунку на рахунок. Опція додана при створені руху коштів за рахунком, додана мітка "Переказ на інший рахунок". Мітка активна лише у випадку можливості виконання переказу з даного рахунку на будь-який інший;
+ Додано зберігання введеного року в статистиці по рахункам (Виплати по рахункам -> Виплати відсотків за період);

= Виправлено проблему з відображенням крайніх точок на графіку історії рахунків у статистиці;
= Замінено округлення з 2-х знаків після коми до 4 у розрахунках статистики по рахункам;

Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 26 січ, 2014 19:41

Re: Програма "Менеджер депозитів"

Haza написав:Нова версія 2.0.8.0

Добрый вечер. Битый архив, если скачать через "автообновление" программы...
hirewnik

Подякував: 5 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2014 10:31

hirewnik написав:
  Haza написав:Нова версія 2.0.8.0

Добрый вечер. Битый архив, если скачать через "автообновление" программы...

Перевірив - в мене працює нормально. Може десь обірвався зв'язок і не повністю завантажився архів
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2014 12:10

Haza проверьте, в последней версии не работает очистка.
YuriiKharkiv

Подякував: 135 раз.
Подякували: 107 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 січ, 2014 12:31

YuriySVik
Так, є такий глюк. Виправлю.
Для Очищення даних потрібно виконати ту саму дію 2 рази наразі
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2014 11:32

Ув.Haza Добрый день
Наконец-то нашел :(кнопку "Отримано" (напомнило анекдот о Зорком соколе :(). Без лишнего пафоса должен заметить это лучшее что мне доводилось видеть, а пересмотрел я довольно много.
На одном счете нашел маленькую неточность ~160$, там был рост в 1% на след. месяц если было пополнение, сложно сказать в чем проблема, но думаю, что где неправильно «вспомнил» даты, пока спишем на это.
Должен заметить, часть озвученных мною вопросов после нахождения кнопки "Отримано", отпала сама собой, а часть просто нет смысла поднимать, учитывая заявленный формат программы.
И все же, кое что хотелось бы видеть измененным:
1) Автокурсы – пожалуй, в данном разрезе программы особо не нужны. А вот таблицу с цифрами (дата = курс) для возможности редактировать добавить стоит однозначно. Ну ошибся я с курсом вместо 8,28 написал 80,82 и как быть в подобной ситуации. Всю жизнь смотреть на горб в графике. А кстати, как быть в данной ситуации сейчас если я на самом деле ошибся?
2) Есть депозиты, к примеру Вклад «Зелений коридор» в ФидоБанк, который можно забрать в любое время без потери %. Хотелось бы как то эту инфу приобщить к «Доступно на сегодня» и к «доступность денег по времени».
3) Хотелось бы в главном окне кроме курса валют и счетов видеть еще одну цифру: «Итого» с общей суммой на сегодняшний день, желательно в двух валютах (с возможностью выбора). Это необходимо для того что бы в один клик «изъять» нужную цифру для дальнейшей обработки.
4) События – календарь. Хотелось бы вместо надписи:
«Проценты: 1,11дол. Проценты, счет от 20.01.2014 (найкращий вид Миколая)» видеть, что-то типа:
«Проценты: 1,11дол Дельта-Банк (Найкращий вид Миколая)» и более кратко и более понятно.
5) На нескольких вкладках есть возможность в контекстном меню «раскрыть все узлы», можно ли результат «заморозить», что бы при следующем открытии сохранялось выбранное состояние.
6) «доступность денег по времени» - замечательная вещь, планировал себе что-то подобное в 2007, но…..:(. Хотелось бы попросить:
----6А) Сделать установку (галочку): либо «все валюты» без «суммарно», либо только «суммарно» без «всех валют».
----6Б) Сменить цвета, если конечно это не лично Ваши предпочтения. Даже ребенок знает, что доллар – зеленый, гривну чаще изображают синей, а евро – фиолетовым (сиреневым). А «суммарно» сделать чуть шире и с нейтральным цветом.
----6В) В сплывающей табличке: «число – сумма» указывать только реальные суммы (те, которые реально будут поступать) раздельно и откуда эти суммы готовы поступить.
Например, вместо: 1строка = 20 июля 2014; 2строка = Суммарно: 999 999,99грн (17 999,86грн);
видеть, что-то типа: 1строка = 20 июля 2014; 2строка = 4786 Банк Форум; 3строка = 6787 Дельта банк; 4строка = 756,11$ VAB банк; 5строка (на усмотрение) = Суммарно: 17 999,86грн (2117,64$)
Заранее спасибо.
YuriiKharkiv

Подякував: 135 раз.
Подякували: 107 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2014 21:48

YuriySVik написав:Без лишнего пафоса должен заметить это лучшее что мне доводилось видеть, а пересмотрел я довольно много

Дякую :)

YuriySVik написав:На одном счете нашел маленькую неточность ~160$, там был рост в 1% на след. месяц если было пополнение, сложно сказать в чем проблема, но думаю, что где неправильно «вспомнил» даты, пока спишем на это.

Для цього Вам потрібно було в таблиці з відсотковими ставками в параметрах рахунку правильно ввести дані + правильно вводити "Дата з новими %" по операціям. Також є можливість перевірити по яким щоденним ставкам/сумам програма рахує відсотки. Для цього потрібно викликати меню правою кнопкою миші на операціях отримання/капіталізації відсотків:
http://fotohost.org/images/a1bceb8f-52kB.png

YuriySVik написав:Должен заметить, часть озвученных мною вопросов после нахождения кнопки "Отримано", отпала сама собой, а часть просто нет смысла поднимать, учитывая заявленный формат программы.

Із глобального:
- Автооновлення курсів в принципі не буде. Тому що не всі користувачі будуть згідні з курсами, взятими з певного джерела + сервіс зазвичай не безкоштовний;
- інтеграція з аутлуком, ІМХО, мабуть лише Вам потрібна;

YuriySVik написав:2)Есть депозиты, к примеру Вклад «Зелений коридор» в ФидоБанк, который можно забрать в любое время без потери %. Хотелось бы как то эту инфу приобщить к «Доступно на сегодня» и к «доступность денег по времени».

Це вже реалізовано, можливо не в "правильному" варіанті як для цього типу депозиту, але... В параметрах депозиту виставляєте мітку можливості зняття коштів + вводите мінімальну суму на рахунку "0" грн/у.о. В цьому випадку вся сума буде рахуватися як "доступно на сьогодні"

YuriySVik написав:5) На нескольких вкладках есть возможность в контекстном меню «раскрыть все узлы», можно ли результат «заморозить», что бы при следующем открытии сохранялось выбранное состояние.

Не думаю що є простий варіант реалізації цього - але я гляну чи можливо

Всі інші питання будуть реалізовані, тільки не знаю коли. Зараз в мене немає багато часу, але як тільки так відразу.
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2014 12:16

Haza написав:Написав програму для ведення депозитних рахунків. Вирішив поділитися. Програма безкоштовна.

Для її роботи потрібен .NET Framework 4.0. За замовчуванням у Windows 7 встановлений .NET Framework 3.5.
------------------------------------
КОРОТКИЙ ОПИС:
Програма веде облік банківських рахунків (депозитних, поточних, карткових), а також готівкових витрат. Користувач матиме змогу перегляду консолідованої інформації по всім рахункам та витратам у вигляді таблиць та графіків, експорту даних до Excel.
Програма має календар подій з відображенням виплат відсотків, капіталізацій, закінчення депозитів.
Користувач має можливість вести облік банківських карток. За 1 місяць до закінченні терміну дії картки програма зверне увагу користувача щодо необхідності її заміни.
ЗАХИСТ ДАНИХ
Всі дані в програмі зберігаються у файлі Deposit.dat у зашифрованому вигляді.
ПРИ ВИДАЛЕНІ ДАНОГО ФАЙЛУ ВІДНОВИТИ ДАНІ НЕМОЖЛИВО!
Додатково користувач може встановити пароль на відкриття файлу програмою (в меню "Налаштування" -> "Управління паролем"). У цьому випадку при запуску програми користувачу потрібно буде ввести пароль, а якщо він його забув, то відповідь на секретне питання. Таким чином тільки власник файлу зможете переглядати всю збережену інформацію.
ВІДНОВЛЕННЯ ДОСТУПУ ДО ФАЙЛУ ДАНИХ
У випадку якщо користувач забув пароль та відповідь на секретне питання, то відновити доступ можна звернувшись до розробника програми, написавши лист зі вкладенням файлу Deposit.dat, за адресою haza@ukr.net. Розробник приймає рішення по відновленню доступу користувача до файлу лише після підтвердження користувачем, що саме він є власником. Підтвердженням може слугувати надані правильні дані щодо відкритих рахунків, суми поповнень певних депозитів, тощо.
------------------------------------
Інструкцію користувача не писав, не люблю таке писати, тож звиняйте :). Але якщо без неї не розібратися, то може і напишу.

Будуть питання, побажання чи знайдете помилки - пишіть, буду виправляти, доробляти по можливості.

Завантажити можна за посиланням:
http://www.ex.ua/view/20037333

Підтримка:
haza@ukr.net

І ще: за замовчуванням файл Deposit.dat йде з даними, я накидав для прикладу, щоб можна було подивитися що і як у програмі. Якщо бажаєте внести свої дані, то видаліть файл Deposit.dat, та змініть імя DepositEmpty.dat на Deposit.dat.

ксожалению через прокси доступ закрыт :oops:
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 7374757677 ... 231>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему