Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
nalim написав:Т.е., другими словами, банк умело управляет своей ликвидностью, а виноваты во всем простые вкладчики, которых вы высокомерно называете оленями?
+ дописи на форумі
Банк - приватний бізнес. Ризики існують завжди. То нехай керівництво банку та менеджмент з акціонерами вливають кошти в свій проект у достатній к-сті.
А то дивина та й годі. Знову невістки-олені у всьому винуваті
Алексей77 написав:Дельта все таки гривневый банк. Относительно мало валютных кредитов
Мені теж незрозуміло, для чого Дельта (і не тільки) залучав валюту
Бо банкіри повелись на дешевий ресурс.
Усе ж було при янику з азіровим умовно стабільно. Курс коливався в межах +- 4%.
Доларові депозити залучали під 11% та обмінювали на гривну. Видавали кредити. Потім викупляли валюту та повертали вклади. "Для чого ж платити 24% якщо можна 11+4%?" Але схема зламалась.
Тепер розплата за халяву
У Вас суперечність в самому ж дописі: навіщо тоді було ставити по гривні 24%, якщо можна поставити 15%? На практиці розрив був вищим. Думаю, не так просто було залучену валюту видати гривневим кредитом, оскільки є обов'язкові показники співвідношення пасивів до активів. Можливо, кредитували юридичних осіб, але, здається, дельта тільки цього року почав це робити. Для мене це поки що загадка
nalim написав:Т.е., другими словами, банк умело управляет своей ликвидностью, а виноваты во всем простые вкладчики, которых вы высокомерно называете оленями?
+ дописи на форумі
Ну да Но здесь форум быстро подчищается, так что все в порядке
Востаннє редагувалось ADI в Сер 02 кві, 2014 12:16, всього редагувалось 1 раз.
kmm3 написав:У Вас суперечність в самому ж дописі: навіщо тоді було ставити по гривні 24%, якщо можна поставити 15%? На практиці розрив був вищим. Думаю, не так просто було залучену валюту видати гривневим кредитом, оскільки є обов'язкові показники співвідношення пасивів до активів. Можливо, кредитували юридичних осіб, але, здається, дельта тільки цього року почав це робити. Для мене це поки що загадка
Я дуже спрощено описав складний механізм. Своє бачення зі сторони.
А про реальні наміри треба запитувати в керівництва банку. Ми лише фантазуємо
"навіщо тоді було ставити по гривні 24%, якщо можна поставити 15%?" - мабуть, щоб мати один із найвищих показників на ринку. Щоб залучити якомога швидше та більше ресурсу з ринку. Маркетинговий трюк.
Так само як і новинка про 18%. Ніхто ж зразу не читає, що це до 3000.
І на буклеті чи рекламному плакаті можна великими буквами малювати - 18%
Востаннє редагувалось ST_11 в Сер 02 кві, 2014 12:18, всього редагувалось 1 раз.
kmm3, готовий платити 15%, як в Європі, тільки нехай буде заробітна плата як в Європі, і рівень інфляції реальний 2-3%!!! І не доречно порівнювати 15% від з/п, і від % за депозитами! Через те, що з/п моя за 5-7 років збільшилася вдвічі, і вона індексується на рівень інфляції, а Тіло Депозиту не індексується і воно девольвує (100 тис зараз і 100 тис в 2005 році це дві різні 100 тисяч)...якщо буде індексування , то тоді я згоден на такі умови!!!
Жерминаль написав:Представник Дельти,таке питання. Відповіді як завжди у вас на гарячій лініі розбігаються. Зняття готівки з рахунку 2625 через касу Дельти в звичайний день. Коли буде фактичне списання? І якщо зняття в білінг?
Шановна Жерминаль, інформація надана в особистих повідомленнях. Дякуємо за звернення!
Гаразд. Мабуть трохи відпочину від спілкування на цій гілці форуму. Переходжу в свій звичний статус читача (стаж - 15 років) А то потім скажуть, що я до чогось причетний й оленів погнав не в тому напрямку, що треба