jump написав:Народ, підкажіть будь-ласка варіанти карток типу Вабівської "активні збереження", Дельти "Чарівний гаманець". Користувався вабівською, зараз банк накрився, леде витягнув гроші з рахунку. Потрібно вільне зняття+зарахування+пересилання по Україні+мінімальний процент за ці послуги+ % по картці. Дякую!
Kolop У пояснювальній записці: "Запропоноване в законопроекті запровадження пільгового періоду звільнення від оподаткування доходів у вигляді процентів по поточним або депозитним (вкладним) банківським рахункам, отриманим саме в національній валюті України, на підставі договорів, укладених до 01.05.2014 року, буде стимулюватиме населення до розміщення в банківських установах саме депозитів в національній валюті, що призведе в цілому до збільшення питомої ваги вказаних депозитів в банківській системі, з якої за період з лютого-березня поточного року була населенням «виведена» велика кількість депозитів через політичну нестабільність в країні та девальваційні процеси"
Haza написав:Kolop У пояснювальній записці: "Запропоноване в законопроекті запровадження пільгового періоду звільнення від оподаткування доходів у вигляді процентів по поточним або депозитним (вкладним) банківським рахункам, отриманим саме в національній валюті України, на підставі договорів, укладених до 01.05.2014 року, буде стимулюватиме населення до розміщення в банківських установах саме депозитів в національній валюті, що призведе в цілому до збільшення питомої ваги вказаних депозитів в банківській системі, з якої за період з лютого-березня поточного року була населенням «виведена» велика кількість депозитів через політичну нестабільність в країні та девальваційні процеси"
Все таки пільговий період ЛИШЕ для гривні
Вполне логичное объяснение, пусть население скидывает баксы.....МВФ же дулю пока что крутит,напару со всеми остальными.....вот такая рекламная акция от ВР
Порадовало что наконец-то порядок начали наводить на Востоке...и товарища Ахметова попускают по-немногу
Haza написав:Kolop У пояснювальній записці: "Запропоноване в законопроекті запровадження пільгового періоду звільнення від оподаткування доходів у вигляді процентів по поточним або депозитним (вкладним) банківським рахункам, отриманим саме в національній валюті України, на підставі договорів, укладених до 01.05.2014 року, буде стимулюватиме населення до розміщення в банківських установах саме депозитів в національній валюті, що призведе в цілому до збільшення питомої ваги вказаних депозитів в банківській системі, з якої за період з лютого-березня поточного року була населенням «виведена» велика кількість депозитів через політичну нестабільність в країні та девальваційні процеси"
Кроме того , считаю необходимым ввести льготный период освобождения от налогообложения тех доходов в виде процентов на текущие или депозитные ( вкладные ) банковские счета , вкладам ( депозитам) в небанковские финансовые учреждения , депозитным ( сберегательным ) сертификатам , которые были получены в национальной валюте Украины на основании заключенных до 1 мая 2014 договоров . Это обусловлено тем , что , во-первых , та часть населения , которая заключила договоры об открытии депозитных ( вкладных ) банковских счетов в национальной валюте Украины до вступления в силу Закона № 1166 будет защищена от дальнейшего « удешевления » вложенных до 01.05.2014 года денежных средств , поскольку в течение февраля-марта в Украине уже состоялась девальвация гривни более чем на 25 %. Во-вторых , введение льготного периода освобождения от налогообложения вышеуказанных доходов в виде процентов по текущим или депозитным ( вкладным ) банковским счетам , полученных на основании договоров , заключенных до 01.05.2014 года , будет стимулировать население к возвращению ранее « снятых » денежных средств в течение указанного периода к банковской системе , что , со своей стороны , обеспечит достаточное гривневую ликвидность банковского сектора . Это даст возможность для более динамичного кредитования, в частности , и реального сектора экономики страны.
Все таки пільговий період ЛИШЕ для гривні
Haza, спасибо. И как думаете поможет ? )))
С креативом совсем туго.....реально хотят с паршивой овцы хоть шерсти клок содрать....дурной проект, понавыдумывали много...а эффекта будет пшик
Kolop Здавати долар і оформлювати депозит у гривні до 1 травня будуть одиниці. Я в те число точно входити не буду А ось число тих, хто не планував/вагався чи відкривати депозит у гривні із-за цього податку (хоча не податку, а його адміністрування) повинно зменшитися, будуть по максимуму "стовбитися" на максимальні терміни, і я в тому числі
Haza написав:Kolop Здавати долар і оформлювати депозит у гривні до 1 травня будуть одиниці. Я в те число точно входити не буду А ось число тих, хто не планував/вагався чи відкривати депозит у гривні із-за цього податку (хоча не податку, а його адміністрування) повинно зменшитися, будуть по максимуму "стовбитися" на максимальні терміни, і я в тому числі
А смысл столбиться,если с 1 июля будут облагать ВСЕХ ....????????
Кстати это всего лишь проект, его могут переделать до неузнаваемости.
Haza написав:Kolop Здавати долар і оформлювати депозит у гривні до 1 травня будуть одиниці. Я в те число точно входити не буду А ось число тих, хто не планував/вагався чи відкривати депозит у гривні із-за цього податку (хоча не податку, а його адміністрування) повинно зменшитися, будуть по максимуму "стовбитися" на максимальні терміни, і я в тому числі
А смысл столбиться,если с 1 июля будут облагать ВСЕХ ....????????
Кстати это всего лишь проект, его могут переделать до неузнаваемости.
Проект, да. Но если так и будет, то конечно макс срок.
Я вот не пойму, раз так, то чего они вообще с гривны не уберут налог, а не только с договоров в гривне заключенных до 01.05.2014.
Раз так, то при введении налога, убрать вообще гривну из базы в текущих условиях, это именно то, что надо. Я так думаю... А до 01.05.2014 это издевательство какое-то. Вы еще закон примите блин 30.04.2014.
Ааа, срок, ну да.
Востаннє редагувалось Kolop в Вів 08 кві, 2014 13:22, всього редагувалось 5 разів.