|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 18 бер, 2009 22:28
skiv написав:На минулій неділі закрив депозит у гривні. Усе без проблем видали, дякую, але продовжувати не став, нерви уже не витримали, і так двічі продовжувавз початку кризи  , а з золотом ви не працюєте, на превеликий жаль. Я від вас і не пішов-би, але такі часи, дякувати НБУ та пану Стельмаху та іже з ним. Від спілкування з Дельтою - лише позитивні емоції, після закінчення поганих часів- я ваш клієнт.
Могу Вас обрадовать...у нас плохие времена закончились 
-
Freed
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 23:16
Freed написав:skiv написав:На минулій неділі закрив депозит у гривні. Усе без проблем видали, дякую, але продовжувати не став, нерви уже не витримали, і так двічі продовжувавз початку кризи  , а з золотом ви не працюєте, на превеликий жаль. Я від вас і не пішов-би, але такі часи, дякувати НБУ та пану Стельмаху та іже з ним. Від спілкування з Дельтою - лише позитивні емоції, після закінчення поганих часів- я ваш клієнт.
Могу Вас обрадовать...у нас плохие времена закончились 
а были? и почему кончились? 
-
_nata_78
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 23:52
_nata_78 написав:а были? и почему кончились? 
Банк переходил на новую структуру и приспосабливался к новым условиям в кратчайшие сроки...а такие процесы бывают болезненными.
Но мы их прошли...удачно.
-
Freed
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 бер, 2009 00:06
Freed
Подскажите, пожалуйста, можно ли у вас с депозита НДС автоматически сливать проценты на ЧГ?
-
Free_man
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 бер, 2009 00:15
К обслуживанию никаких претензий, депозит вернули вовремя. Кассирам спасибо за честность-16,03 пополнял "волшебный кошелек" в отделении на Смелянской, случайно в ворохе купюр дал лишнюю 1000грн.-обнаружили и учли.
Стараемся  Спасибо и Вам!  На минулій неділі закрив депозит у гривні. Усе без проблем видали, дякую, але продовжувати не став, нерви уже не витримали, і так двічі продовжувавз початку кризи Very Happy , а з золотом ви не працюєте, на превеликий жаль. Я від вас і не пішов-би, але такі часи, дякувати НБУ та пану Стельмаху та іже з ним. Від спілкування з Дельтою - лише позитивні емоції, після закінчення поганих часів- я ваш клієнт.
Думаю, золото ще попереду А з приводу продовження - чому б Вам не скористатися картою Швидкі Гроші?  На неї мораторій НБУ не розповсюджується, а відсоток - 14,06% річних - це хоч щось  Це так - інформація для роздумів ) Подскажите, пожалуйста, можно ли у вас с депозита НДС автоматически сливать проценты на ЧГ?
Рискну ответить за него
Попробуйте написать заявление в отделении или на точке банка. Думаю, такое возможно, хоть и не разу пока не встречал на практике 
-
Hot-line
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 бер, 2009 00:22
Фид, сегодня был в Метро и увидел что там опять заработал кредитный столик Альфа банка.... а у Дельты какой прогрес наметился?
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 бер, 2009 00:44
убийца эфира написав:Фид, сегодня был в Метро и увидел что там опять заработал кредитный столик Альфа банка.... а у Дельты какой прогрес наметился?
Если Вы конкретно про "Метро" - возможно, если станут партнёрами банка.
А если про точки в целом - дык они и так есть, и их достаточно много  Кредиты на товары выдаются.
Сори, что опять ответил за Фрида )
-
Hot-line
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 бер, 2009 01:00
Free_man написав:Freed Подскажите, пожалуйста, можно ли у вас с депозита НДС автоматически сливать проценты на ЧГ?
Вполне простая операция. Доп соглашение к договору...и все готово.
-
Freed
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 бер, 2009 01:04
убийца эфира написав:Фид, сегодня был в Метро и увидел что там опять заработал кредитный столик Альфа банка.... а у Дельты какой прогрес наметился?
Кроме присутсивия точек продаж в крупных торговых сетях...так же запустили кредитование в магазинах, не относящихся к этим сетям. То есть после подписния договора о сотруднчиестве клиенты магазинов могут оформить кредит возле ближайшей точки или отделения.
-
Freed
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 бер, 2009 01:05