Так РКО здесь:
Там много чего интересного.
|
|
Незадовільний сервіс і жахлива комунікація з клієнтамиМинулого року, в червні, я оформила картку Procredit Bank, тому що мені потрібно було відкрити німецьку візу, а німецьке посольство вимагає заморожувати кошти для поїздки, і цю послугу в Україні надає ТІЛЬКИ цей банк. Після подорожі у мене залишились 50 євро на картці, і мені було лінь їх знімати, хоча можна було би ще тоді закрити рахунок. У мене налаштований смс банкінг, і по імейлу кожного місяця надсилають мені звіт.
Пройшов рік, як я не користуюсь карткою. З березня вони почали знімати "Комісію за обслуговування неактивного рахунку" - по 0,33-0,66 EUR за місяць. І знову це мене не спонукало дійти до банку і зняти мій залишок:) При чому про цю комісію я дізналась по факту - побачила у листах, а в смс це зняття коштів з мого рахунку чомусь не відображувалось) А от позаминулого тижня я отримала смс "Termin diyi dogovoru gsm banking zakinchuetsya cherez 7 dniv". Оскільки карткою я не користуюсь, то мені і не потрібен смс банкінг, і я подумала "ну і ок, відключайте". Але через 7 днів я отримую іншу смс - про те, що у мене з рахунку зняли 10 євро. Як виявилось, після тої смс я мала би згадати, що смс банкінг автоматично продовжиться на наступний рік, і за це я автоматично заплачу 10 євро. Чому текст смс просто інформує про закінчення дії послуги, але нічого не каже, що мені треба щось зробити, щоб її відключити? Щоб банк заробив 10 євро?)
Re: ПроКредитДавно надо было деньги снять, с пустого счета снять нечего.
esaul
ВАБ загоняет в минус, если на счету ничего нет. Так что не факт. На авалевской за некативность тоже за пару лет 10-13 баксов списалось.
Так-то оно так, но оригинал все равно нужен :)
Один из абзацев того же пункта гласит: уповноважений працівник банку ідентифікує фізичну особу, яка відкриває рахунок, та підтверджує здійснення ідентифікації копіюванням вищезазначених документів у порядку, установленому главою 2 цієї Інструкції; Открываем главу 2 и читаем: 2. Ідентифікація клієнтів 2.1. Банкам забороняється відкривати та вести анонімні (номерні) рахунки. Банки зобов'язані на підставі офіційних документів або засвідчених в установленому законодавством України порядку їх копій ідентифікувати клієнтів - власників рахунків/представників власників рахунків/осіб, які відкривають рахунки на користь третіх осіб у порядку, установленому законодавством України з питань запобігання легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму. Рахунок клієнту відкривається лише після його ідентифікації банком. Возможные варианты (ИМХО): 1) клиент предоставляет копию, заверенную органом, выдавшим выписку; 2) клиент предоставляет копию, заверенную нотариально; 3) самый распространенный на практике (99% случаев), бесплатный и безгеморройный вариант - клиент предоставляет копию, заверенную подписями клиента и сотрудника банка (но для этого сотрудник должен увидеть оригинал) - т.е. сотрудник в присутствии клиента делает копию, которая тут же и заверяется обеими сторонами.
валютний контрольКотрий рік не перестає мене дивувати валютний контроль цього банку.
Отримав черговий лист у стилі "вам прийшли гроші, але ми їх не віддамо". Причина - у призначенні платежу є номер інвойсу, але немає номеру контракту. Напевно, зрозуміти до якого контракту відноситься платіж - вимагає надприродних здібностей, враховуючи, що попередній платіж був зроблений по інвойсу №5 від тої ж контори XYZ, і з ними є тільки один сервісний контракт ще від 2010 року. У кого є валютні рахунки в інших банках скажіть - це у кожному банку так виносить мозок валютний контроль? -- Повідомляємо, що на Вашу користь надійшли грошові кошти у сумі XXX євро від XYZ з призначенням платежу "INVOICE 06/2014_". Необхідно надати ЛИСТ-УТОЧНЕННЯ з роз"ясненням, до якого зовнішньоекономічного договору/контракту відноситься дана експортна операція, та ДОКУМЕНТИ для зарахування надходження. Окрім цього, нагадуємо, що листи в Інтернет-банкінгу необхідно писати з темою ВАЛЮТА, а у тексті листа необхідно обов"язково робити ОПИС прикріплених документів (Документ, номер/дата, кількість сторінок). Без опису документи вважаються не завірені та до роботи відділом валютного контролю не беруться. З повагою відділ валютного контролю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||