Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
baraka написав:вывод из всего этого примерно такой: рылованские цены примерно на 10% больше цен хозяев. А вот более интересный вопрос - почему ? Имхо, это временной лаг. Хотелки продаванов скукоживаются быстрее чем об этом узнают рылы.
рылу пофигу сколько оно простоит, ему гнадо комиссию больше, потому и цены выше.
вспонмнился случай у товарища, когда рыло прямо на просмотре после фразы товарища "беру" начала втирать продавцу "ваша квартира стоит больше", а хозяйка ей: и так 10 человек не взяли, а тут нормальные люди дают сколько я хочу.
baraka написав:вывод из всего этого примерно такой: рылованские цены примерно на 10% больше цен хозяев. А вот более интересный вопрос - почему ? Имхо, это временной лаг. Хотелки продаванов скукоживаются быстрее чем об этом узнают рылы.
рылу пофигу сколько оно простоит, ему гнадо комиссию больше, потому и цены выше.
вспонмнился случай у товарища, когда рыло прямо на просмотре после фразы товарища "беру" начала втирать продавцу "ваша квартира стоит больше", а хозяйка ей: и так 10 человек не взяли, а тут нормальные люди дают сколько я хочу.
Кирило Ліхунов, керівник департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у м. Києві:
- 20 серпня інспекцією було винесено наказ № 50-Д про скасування реєстрації зазначеної декларації. Тобто з 20 серпня і по цей час у забудовника відсутні документи, які надають право на виконання будівельних робіт.
В архітектурній інспекції додають: зараз у забудовника є тільки договір на оренду землі і містобудівні умови. Ці документи дозволу на спорудження не дають, тому житловий комплекс на вулиці Ракетній, 24, зводять незаконно. Втім, забудовник переконує: декларацію намагатиметься повернути.
Віталій Кучинський, директор служби замовника:
- До суду звернулися наші юристи. Зараз триватиме певна судова тяганина. Я думаю, що ми відновимо цю декларацію, і, як будуємо, так і будемо будувати.
Порушуючи закон і санітарні межі, ведеться будівництво уже другої черги. Паркан, який відділяє атомний реактор від житлового комплексу, забудовник розмалював у кольори веселки. У самому Інституті ядерних досліджень сподіваються, що зведення будинків упритул до установи припиниться.
baraka написав:спалила того, кто ей цены "советовал"
не совсем понял.
читаем внимательно: "а хозяйка ей: и так 10 человек не взяли, а тут нормальные люди дают сколько я хочу."
вполне вероятно, что сначала цена исходила от рыла (выше чем, хотела продаванша). когда продаваншу безрезультатные просмотры достали - она взяла контроль в свои руки "предлагаемая цена такая, как я хочу(изначально)"
соответсвенно, этой фразой она спалила тот факт, что сначала цена исходила от рыла