bodyguard Банк спишет потери на убытки, расформирует резервы и будет жить дальше.
От чи буде жити дальше, якщо багато навидавав то ні. Взагалі вся ця істерія з нерухомістю йшла по типу МММ з щорічним подвоєнням ціни. І хто вчасно зайшов і вчасно вийшов то став мільйонером: http://archive.kontrakty.ua/gc/2008/41/ ... ml?lang=ua "однією з моїх перших покупок став магазин «Єврошина» на вул. Горького у Києві. У 2001 році я купив його за $50 тис., (в кредит) вклав у ремонт ще $150 тис. Нещодавно продав за $3 млн." Ось такі історії закрутили голови багатьом, але ті хто взяв кредит уже у 2008 р. залишились в основі піраміди, а тепер всі вже чинники проти. А слідом за кредитчиками пролітають банки, депозитчики, та і економіка в цілому.
olala написав:И в наше время нужно исключительно требовать свли права, а не молчать!!!Когда начнутся выплаты??? Через год?? Когда вы купите пачку спичек за них...? молчаливую массу всегда имеют по полной!молчите, значит вас еще раз поимеют!
avalon написав:Бахматюк розповів, коли приймуть рішення щодо активів VAB Банку
До 31 грудня має бути прийняте рішення з продажу активів VAB Банку. Про це Forbes-Україна повідомив власник банку і аграрного холдингу Ukrlandfarming Олег Бахматюк. За його словами у відношенні VAB Банку обговорюється схема з переведенням частини активів у державний "Укргазбанк". "Поки що почалося обговорення. Ми сподіваємося, що це обговорення виллється в участь "Укргазбанку" в конкурсі з продажу активів VAB Банку. Зрештою, це рішення Міністерства фінансів, і зрозуміло, що зміни в міністерстві привели до затримки в процесі", - сказав Бахматюк. "За конкурсом це рішення має бути прийнято до 31 грудня, потім будуть прийматися заявки на участь банків у конкурсі. До кінця січня буде ясно, як і що буде відбуватися з банком", - додав він.
varlo написав:Думаю, если бы было такое решение, то о нем бы трубили во всех новостях.
я о том же...это значит что никакого решения нету и нас опять прокатили
Действительно, Фонд вряд ли стал бы умалчивать о таком серьезном решении на сайте. Но не факт, что оно (решение) отложено в дальний ящик, возможно его не успели родить до НГ.