Трансбанк БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 4647484950 ... 278>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Трансбанк БАНКРОТ 2.1 5 95
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
57%
54
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
11
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
11
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
5%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
14
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2009 17:08

завра десь буду проїжджати подивлюся чи у нас у Львові щось капнуло на карточку видно що все таки недарма писалися скарги але всерівно не потрібно зупинятися щоб вони не розслаблялися адже вони і надалі працюють в неправовому полі чого тільки написано в цій статті як вони нам вправно виплачують проценти і взагалі не віддають строкові депозити заволоділи нашим майном і море їм по коліна .я б хотіла щоб нашим банкірам давали гроші тільки тоді коли в них довідка з лікарні що в них операція цікаво чи приємно їм би це було чути і опинитися в нашій сорочці .вот так як мені сказали. але все рано чи пізно це все їм повернеться.
жасмін

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2009 20:46

Сегодня вручал очередное письмо временному управляющему....
На Горького сказали идите а Физкультуры 9, там послали на Красноармейскую. Охранник сказал что буквально час назад всех перевели на Горького. Пробился в канцелярию в головном офисе, где удачно зарегестрировал

P.S. город отвечу в личку (кого интересует)
miranda_ua

Повідомлення Додано: Чет 14 тра, 2009 09:18

я не знаю внас у Львові взагалі ніяких процентів не виплатили як було на карточці 88 коп а стало 99 копійок я думаю що нам всім потрібно написати в прокуратуру і написати скаргу на нбу за бездіяльність і покриття незаконних дій нашого банку чим і зараз займусь
жасмін

Повідомлення Додано: Чет 14 тра, 2009 11:37

Тільки що був у Львівському Трансбанку, той що на В.Великого.
Повертають відсотки по депозитах тим у кого загальна сума вкладів в банку не більше 5000 грн по курсу НБУ на сьогоднішній день.
Повертають не більше як по 100 грн в день.
На наступний тиждень планують підняти цю планку з 5000 можливо до 10000 чи 15000.
Пластик наразі і далі заморожений і нічого нового про нього не чути :(
Stepan_Bandera

Повідомлення Додано: Чет 14 тра, 2009 12:34

жасмін написав:я не знаю внас у Львові взагалі ніяких процентів не виплатили як було на карточці 88 коп а стало 99 копійок я думаю що нам всім потрібно написати в прокуратуру і написати скаргу на нбу за бездіяльність і покриття незаконних дій нашого банку чим і зараз займусь

Хочу уточнити на рахунок відстотків: щодо нарахування відсотків на залишок на картковому рахунку - то їх таки нараховують регулярно. Зняти їх звичайно не можна - пластик заблокований. . Тай відсотків там як кіт наплакав - всього 3% річних (банк класно влаштувався - фактично заволодів моїми коштами на довгий термін під мізерні відсотки).

Цікавим є ще один нюанс - скоро завершується термін дії моєї картки. Мені цікаво банк вимагатиме оплати за випуск нової картки (враховуючи що то повний МастерКард то ціна немаленька). Доведеться воювати з ними вимагаючи безоплатного перевипуску у звязку з блокуванням картки на довгий термін по вині банку.
rvo

Повідомлення Додано: Чет 14 тра, 2009 15:42

я не знаю що там нараховують і виплачують як би нараховували то я б бачила що є щось на рахунку а на залишку копійки і в мене є 1 депо на 5 000 і нічого нема хіба що ви маєте наувазі щоб підїхати в офіс і там отримати проценти у мене питання ну кому вже там віддають проценти то чи вам віддаютьборг
жасмін

Повідомлення Додано: Чет 14 тра, 2009 16:19

жасмін написав: у мене питання ну кому вже там віддають проценти то чи вам віддаютьборг

Сам депозит они не возвращают и до конца срока действия маротория точно не начнут возвращать.
П.С.: пожалуйста ставьте хотя бы знаки припенания, а то уж очень тяжело читать ваши сообщения.
qwertyk

Повідомлення Додано: Чет 14 тра, 2009 16:32

те що депозити вони не збираються віддавати то я це зрозуміла.Буду забирати через суд .Звонила в офіс як щодо процентів хоча б з депо 5000 .знаєте що відповіли .що вони припечатали цей договір до інших договорів. а разом сума виходить більша .Хоча в мене окремий договір депо на 5000 як завжди кинули
жасмін

Повідомлення Додано: Чет 14 тра, 2009 17:30

Виплачують відсотки тільки в касі банку. І тільки тоді якщо сума вкладів не більша 5000.
Я так прикинув якщо мати суму 5000 в гривнях то відсотків тамбуде не більше 1000 якщо по 100 грн забирати до за тиждень два всі такі клієнти гроші виберуть і тоді буде змога підняти ту планку до 10 чи 15 тис.
Stepan_Bandera

Повідомлення Додано: Чет 14 тра, 2009 17:56

ага вони чекали 2.5 місяця щоб віддати проценти в тих в кого 5 000 а нам прийдеться чекати ще незнати скільки ....Мали б хоть совість віддати депо що закінчились.Вони заоробляють ще й на наших відсотках
жасмін

#<1 ... 4647484950 ... 278>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє