|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 08 чер, 2015 17:26
ostrig написав:Oleh777 Тобто у випадку, якщо будова накриється, за консультаційні послуги - нічого не повернеш. Бо ФОП - скоріш за все, пенсіонерка, з запасеною на всяк випадок довідкою з дурки. Ніхто не каже, що це кидалово, але є серед забудовників Львова набагато прозоріші методи купівлі квартири. З фопами - найбільший ризик. Як варіант -купувати на етапі утеплення фасадів, тим більше, що зараз серйозний застій у Львові. Хто хотів - той взяв, бо мав заначку в доларах, інші - не мають звідки
Повністю згоден, відмовився від ріел саме через ризики договору, хоч квартира вже була практично вибрана.
-
Oleh777
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 чер, 2015 12:56
Чи є в когось інформація по ЖК Фамілія, м. Львів, вул. Кульпарківська, бо будівництво останім часом не так жваво ведеться як раніше, чи може бути це повязане з банкрутством БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ(в якому раніше обслуговувались), чи вивели вони гроші звідти
-
Тарас85
-
-
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 чер, 2015 13:05
ostrig написав:Як варіант -купувати на етапі утеплення фасадів, тим більше, що зараз серйозний застій у Львові. Хто хотів - той взяв, бо мав заначку в доларах, інші - не мають звідки
Ви жартуєте? У мене взагалі склалося враження, що Львів-це батьківщина слонів, себто матрацників. Еко-Дім впаяв 6-у чергу будівництва на Сихові біля Арсену-трохи по-дебільному розташована, ціна 18к грн/м2, но ПОФІГ-олені вигребли усе. Знайомий хоче зараз вкладатися в нерухомість-каже, будівельники охреніли. Ціни реально виросли, долар рахують по 23, і толку з того, що на етапі котловану 650 баксів за квадрат (мова йде про будову на початку вул. Шевченка (ЖК "Семицвіт")). За що?!!! Тому в даному випадку рулять ті люди, у кого були сталеві яйця і хто ризикнув вкластися у бетон у лютому, коли долар був по 39. Оце я розумію профіт. І то профіт буде по факту здачі будови у експлуатацію, бо до того моменту-це високоризикова інвестиція...
-
Nighthawk
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 чер, 2015 14:26
Nighthawk У лютому долар був по 39 півдня, а потім "стрімким домкратом" впав до 30. І далі тягнувся повіль вниз. Теж мав знайомого, з яйцями, яки то все скинув, почекав кілька місяців, і замість 1к, взяв 2 кімнатну. Я вклався , коли метр був по 7000, а долар - по 12,4, в квітні 14 року. Мав 2 дні, щоб долари скинути. Фактично взяв по 600, наетапі котловану. Зараз чекаю здачі, залишки квартир (з поганим плануванням) забудовник розпродує по 700. Чи я виграв - трохи так. І не жалію. Але кошти збирав потрохи 15років. І не в матрасі вони в мене лежали. А в хороші періоди - на депо, в погані - в скринці. І надра в моїй історії були, і Дністер. Але розрулив якось. В матрасах не лежать по 5 квартир, максимум - пів, ну , одна. Тому минулий рік, я вважаю, був сприятливим. А зараз забудовники трохи пробуксовують, бо менше клієнтів
-
ostrig
-
-
- Подякував: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2015 00:31
ostrig написав:Nighthawk У лютому долар був по 39 півдня, а потім "стрімким домкратом" впав до 30. І далі тягнувся повіль вниз. Теж мав знайомого, з яйцями, яки то все скинув, почекав кілька місяців, і замість 1к, взяв 2 кімнатну. Я вклався , коли метр був по 7000, а долар - по 12,4, в квітні 14 року. Мав 2 дні, щоб долари скинути. Фактично взяв по 600, наетапі котловану. Зараз чекаю здачі, залишки квартир (з поганим плануванням) забудовник розпродує по 700. Чи я виграв - трохи так. І не жалію. Але кошти збирав потрохи 15років. І не в матрасі вони в мене лежали. А в хороші періоди - на депо, в погані - в скринці. І надра в моїй історії були, і Дністер. Але розрулив якось. В матрасах не лежать по 5 квартир, максимум - пів, ну , одна. Тому минулий рік, я вважаю, був сприятливим. А зараз забудовники трохи пробуксовують, бо менше клієнтів
На жаль, в цей чудовий час я був у відрядженні за кордоном, і всі чудеса курсів, починаючи з 23 лютого я пропустив  , але погодьтеся, і з 30 теж непоганий профіт. Враховуючи той факт, що забудовники тоді рахували долляр по 16. Мальви маркет, ті, що на Новому Львові будуть, тоді рахували "пА 700", але за курсом 11,50... І народ вкладався, реально, навіть не у котлован, а у огороджений будмайданчик... Але й Вам гріх жалітися-теж непогано вийшло. Мені на Червоної калини у 2012-му квартира на етапі "коробки" обійшлася у 900 за квадрат з усіма їхніми знижками. Але й розташування там не те що на 5, а на всі 5 з плюсом. На неї теж не одразу назбирав-все це зайняло років 6. Пощастило, що у 2008-й рік сильно з банками не вляпався, "отделался легким испугом" з 2,5к євро у Падлі, хоча тоді це було теж болюче. Тепер трохи жалію, що з 2009-го і по 2012 не перевернувся в гривню-може би тоді нашкріб одразу на 3к, але треба дякувати і тому, що є. Великі суми у матрацах, звісно, не тримають-але в лютому і 20к були огого якою сумою-це вартість 2-рівневої 1к (10 поверх&техповерх) у Мальви Маркет. Некисло, а? А 26к були вхідним квитком у світ 2-кімнатної... Ухх... А у 2012-му двушка коштувала в районі 65к у.о. ..... Оце я розумію "акція" Однак я погоджуюся, що матраци взимку-весною гарненько так "провентилювали" і зараз особливих покупців вже має поменшати. Чому на фоні цього забудовники бикують-важко сказати. Того я від цього тихо офігіваю і не можу ніяк цього пояснити з точки зору елементарної логіки. Ну, удачі їм...
-
Nighthawk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2015 12:21
На Бережанській, 54 чудо 18 поверхове побудували, шпаківню з виглядом на заправку і Сихівський міст. І теж бикували, по 950 доларів за квадрат. А там 2к - не менше 81 метра. А мені, наприклад кухня 24 метра не потрібна, мені кладовка потрібна на санки-велосипеди дитячі, а їх нема. От і сидять, не продавши навіть 50%. І не шкода взагалі.
-
ostrig
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2015 12:25
Nighthawk А на Червоної Калини - де саме купили? Я розглядав той будинок, що за Арсеном, але тоді не мав грошей. А зі сторони Скрипника - трошки далеко було, та й вже діти ходили в школу. Тому "заземлився" на Манастирського.
-
ostrig
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2015 18:44
ostrig написав:Nighthawk А на Червоної Калини - де саме купили? Я розглядав той будинок, що за Арсеном, але тоді не мав грошей. А зі сторони Скрипника - трошки далеко було, та й вже діти ходили в школу. Тому "заземлився" на Манастирського.
Я ж писав у 2012-му...3-я черга, яку ще збудували по старому-доброму свайному принципу. Тому стіни 42 см і 4 сваї у 2к квартирі на 73 квадрати. А те, що нове женуть-по монолітно-каркасному типу в 2 цегли (20 см)-воно мені і даром не потрібне. Хоча да, зараз повилізають умніки і почнуть втирати, що монолітно-каркасне лучче абикновенного цегляного будинку. Але факт є фактом-взимку при виключеному котлі температура в квартирі (де ще потрохи завершуємо ремонти) не опускалася нижче 15 градусів. Ібо стіна в 4 цегли+утеплення, і не гребе...
-
Nighthawk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2015 20:52
Nighthawk написав:Я ж писав у 2012-му...3-я черга, яку ще збудували по старому-доброму свайному принципу. Тому стіни 42 см і 4 сваї у 2к квартирі на 73 квадрати. А те, що нове женуть-по монолітно-каркасному типу в 2 цегли (20 см)-воно мені і даром не потрібне. Хоча да, зараз повилізають умніки і почнуть втирати, що монолітно-каркасне лучче абикновенного цегляного будинку. Але факт є фактом-взимку при виключеному котлі температура в квартирі (де ще потрохи завершуємо ремонти) не опускалася нижче 15 градусів. Ібо стіна в 4 цегли+утеплення, і не гребе...
Умніки не втирають - умніки пояснюють , для того щоб хтось потім дурником в елементарних речах не виглядав 1 Палі( сваї по вашому) використовують виключно на грунтах з низькою несучою здатністю Тобто використання паль це не доказ пуперовості - це необхідність без якої на слабих грунтах не побудуєш 2 Розмір цегли в сантиметрах - 6,5 х 12,5 х 25 ТОму В одну цеглу = 25 см В 1,5 цегли= 38 см В 4 цегли = 100 см.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 чер, 2015 10:54
budivelnik написав: Nighthawk написав:Я ж писав у 2012-му...3-я черга, яку ще збудували по старому-доброму свайному принципу. Тому стіни 42 см і 4 сваї у 2к квартирі на 73 квадрати. А те, що нове женуть-по монолітно-каркасному типу в 2 цегли (20 см)-воно мені і даром не потрібне. Хоча да, зараз повилізають умніки і почнуть втирати, що монолітно-каркасне лучче абикновенного цегляного будинку. Але факт є фактом-взимку при виключеному котлі температура в квартирі (де ще потрохи завершуємо ремонти) не опускалася нижче 15 градусів. Ібо стіна в 4 цегли+утеплення, і не гребе...
Умніки не втирають - умніки пояснюють , для того щоб хтось потім дурником в елементарних речах не виглядав 1 Палі( сваї по вашому) використовують виключно на грунтах з низькою несучою здатністю Тобто використання паль це не доказ пуперовості - це необхідність без якої на слабих грунтах не побудуєш 2 Розмір цегли в сантиметрах - 6,5 х 12,5 х 25 ТОму В одну цеглу = 25 см В 1,5 цегли= 38 см В 4 цегли = 100 см.
М*яяя, яке ж воно туге... Цеглу ставлять не впоперек, а вздовж. Тому 2 шт*12,5 см=25 см (себто в ДВІ ЦЕГЛИ ВЗДОВЖ), а 4 шт*12,5 см=50 см (ЧОТИРИ ЦЕГЛИ ВЗДОВЖ). Так ясно?! Далі будемо цифирки тикати? Йдіть далі собі дулями з захаром мірятися, це у вас краще виходить. Щодо паль. Нашому генію, звісно, видніше, але коли 3-я секція будується з палями, а примикаюча до неї 4-а-по монолітно-каркасному типу, а грунт всюди однаковий, то черговий умнік може заткнути пельку і йти погуляти.
-
Nighthawk
-
-
-
-
Профіль
-
-
|