ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 209210211212213 ... 1738>
Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 22:00

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)

Очкарик написав:Орест неоднозначный писатель, видимо ему какой-то внутренний фильтр мешает
Контрольная точка по политдрайверам 16-17 февраля, прийдется почитывать новости.

Про неоднозначного можна розгорнути-конкретизувати? Може це мені допоможе чи Вам. Чи це як Бінімович, котрий мені про Майдан розказує, УПА і "ніч гніву" у Львові? В той час був в Києві, але точно знаю, що ця ніч була зрежисована і спровокована режимом для прикриття знищення тисяч справ і важливих документів в міліції, прокуратурі і тд. А документи до того не один день співробітниками вивозилися в невідомому напрямку. Те саме зі зброєю. Її вже давно не було ні у відділках ні в інституті МВС і тд (продали-пристроїли задовго до). Але багато хто розказує, що її націоналісти вкрали (і ще може з її допомогою розпалили війну на Донбасі).
Лагард і Паєт сьогодні однозначно і офіційно озвучили те, про що я (ну, очевидно, що і де-які інші) з листопада говорю: траншу і решти допомоги не буде!!! Можна вже не чекати 16-17-го. Важливо, що і як буде відбуватися після звіту уряду у ВР і не по слухах і припущеннях-здогадках, а насправді і офіційно. Бо тільки це буде важливе для Заходу.
P.S. Для Бінімовича viewtopic.php?p=3232431#p3232431
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7422 раз.
Подякували: 6809 раз.

Профіль

8
19
1
22
Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 22:33

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)

Если без эмоций и без политики, то тихо ползём дальше.Продажа 80-85.Подкрадываемся к круглой цифре.На МБ круглую цифру формально перешли.Пока всё говорит о дальнейшем росте.К слову, рост где то как то пропорционален доходу от грндепо.Т е пока сит не критическая.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 22:36

orest Я би не був такий однозначний щодо траншу. Затримки були і торік, і погрози щодо розриву програми. Але після довгих переговорів і дій транш надавався, як і інша підтримка.
Я чомусь впевнений що програма з МВФ продовжиться, після того як усіх помирять і поставлять кого треба Прем'єром, я так розумію Яресько.
П.С. щодо критичних висловів колег на вашу адресу - мені особисто кидається у вічі суто негативні ноти постів, і занадто, як на мене, заполітизованість при роздумах про валютні справи. Це моя особиста думка, звиняйте якщо щось не так.
Snoopik

Подякував: 490 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 22:36

Vitl написав:Если без эмоций и без политики, то тихо ползём дальше.Продажа 80-85.Подкрадываемся к круглой цифре.На МБ круглую цифру формально перешли.Пока всё говорит о дальнейшем росте.К слову, рост где то как то пропорционален доходу от грндепо.Т е пока сит не критическая.

Не критическая, вот только зп и пенсия у людей из месяца в месяц не растет на процент по гривнедепо.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5354 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 22:37

Snoopik написав:Очкарик Да эти п..сы и есть главной силой, которая не дает гривне покоя :evil:

Уже политиков псами называем :D .Они недостойны .В стране пипец, я не пойму вообще на чём всё держится.
Но надеюсь, что временно.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 22:41

airmax78 написав:
  Vitl написав:Если без эмоций и без политики, то тихо ползём дальше.Продажа 80-85.Подкрадываемся к круглой цифре.На МБ круглую цифру формально перешли.Пока всё говорит о дальнейшем росте.К слову, рост где то как то пропорционален доходу от грндепо.Т е пока сит не критическая.

Не критическая, вот только зп и пенсия у людей из месяца в месяц не растет на процент по гривнедепо.

Подмечено очень точно. :!:
Но как видим по тек ситуации, курс это ещё не всё.Цены на многие товары и продукты как ни странно пошли вниз.За уже не раз упоминавшимися яйцами, купил сегодня капусту по 6,98, мясо по 50, горбушу сол по 99, сахер по 13,80.Что то в этом ЕСТЬ...и для пенсионеров.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 22:43

Привет! У нас как не по..ос, так сра.ка. Вроде был хороший шанс укрепиться, так на тебе, уже все медиа трубят о том что транша не будет и гривне пипец. А те, что в Кабинетах пока что резвятся :evil:
А рынок начал реагировать, при том что с утра принос был неплохой. Пока не критично, конечно, как ты заметил, но хочется и что-то заработать и желательно в свободно конвертируемой валюте, а не экзотической, хоть и самой красивой :wink:
Остается надеяться что "там" быстро договорятся, иначе наши мечты о 25 (25.20 :D ) придется забыть, и возможно навсегда :oops:
Snoopik

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 22:45

Vitl написав:
  Snoopik написав:Очкарик Да эти п..сы и есть главной силой, которая не дает гривне покоя :evil:

Уже политиков псами называем :D .Они недостойны .В стране пипец, я не пойму вообще на чём всё держится.
Но надеюсь, что временно.

Там это, несколько букв пропущено, напишу более точнее - пи..асы :mrgreen:
Snoopik

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 22:46

Snoopik написав:orest Я би не був такий однозначний щодо траншу. Затримки були і торік, і погрози щодо розриву програми. Але після довгих переговорів і дій транш надавався, як і інша підтримка.
Я чомусь впевнений що програма з МВФ продовжиться, після того як усіх помирять і поставлять кого треба Прем'єром, я так розумію Яресько.
П.С. щодо критичних висловів колег на вашу адресу - мені особисто кидається у вічі суто негативні ноти постів, і занадто, як на мене, заполітизованість при роздумах про валютні справи. Це моя особиста думка, звиняйте якщо щось не так.

Каждый по своему видит курсообразующие факторы.Орест считает вес политсоставляющей больше, чем иных.Я считаю помощь Запада главным.Многие всё перечисляют экон факторы.А встречаются и те, что гадают и сны видят...и даже в них верят.И всё это можно встретить на фин форуме, на то он и форум.
Согласен с тем, что после политперемирия будет транш..., но Яресько тут совсем не обязательно, тем более что она сама против (как бы).
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 22:54

Snoopik

Привет, что то ты разругался сегодня.А...это потому, что мы ждали вниз...Честно, по секрету скажу, что радуюсь росту доллара больше, т к 98% честно награбленного повышает покупательскую способность.А с 2%...та х с ними, игра.И добавлю то, что давно уже заметил в торговых точках при росте курса цены зачастую падают (парадокс), кроме жёстко привязанных к валюте.А посмотрите какие распродажи в спиртмистере, в коллинзе, в интертопе...в долларах таких цен и в 90х не было.
Vitl

Профіль

1
  #<1 ... 209210211212213 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей