ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 231232233234235 ... 1738>
Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2016 20:09

Snoopik написав:Очкарик Мы ее на пикничок не приглашали, ест и пьет много, а не скидывается :mrgreen:
Если серьёзно, ДС пишет что не ждите просадки. Ну не знаю, я все же подожду. Сегодня правда рыжика подбросили на МБ, хотя средний курс на 1 коп. ниже вчерашнего. Зато нал встал как вкопанный, в некоторых местах даже 5 коп скинул.

Она ещё и курит как паровоз.А я бросил. 8)
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2016 20:15

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)

Покупка в альфе, втб, укргазе 27,30.Прикольно смотреть зфл с 27,15-20.Житропопость у народа не отнять.И не будем вспоминать, что не везде есть эти банки.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2016 20:25

Vitl
От тебя не ожидал :mrgreen: :

Статья - отстой,
    эксперты - фуфло,
    пруфов ноль.
Более правдоподобная версия - маман попросили отложить ножницы наши "спонсоры". Так, глядишь, и дивиденды выпустят.

Если серьезно, я для себя идею выйти из матраса в феврале почти похоронил. Планка выхода поднята с 27,5 на 28,3. Если случится, плановую сумму надо будет лить не частями, а одним куском и оччччень вовремя.
Очкарик

Подякував: 833 раз.
Подякували: 570 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2016 21:01

Всім привіт.
Більш ніж впевнений, що жодної "великої приватизації" під своїх не буде. Не для того Вашингтон скільки всього зробив. Приватизація буде пізніше для американців-європейців-китайців, ну щось по дрібницях і наші виторгують, але не багато. Зараз на міжбанку відбувається те, про що говорив Улан, я і інші. Експорт зменшився, імпорт виріс (чи не впав) по різних причинах: і раша і падіння ціни зерна-металу і збільшення імпорту з Європи через ЗВТ і тд. Я вважав, що з другої половини лютого валюти на МБ стане більше, може трохи помилився в термінах, а може зараз знову "фракцієводи" притримують через боротьбу довкола КМ-премєра. Ціну НБУ збивати не буде. оскільки тоді й ті що заводять притримають до кращих часів. Для надходження хоть якоїсь валюти в країну її курс має бути цікавим.
Порошенко, Яценюк і Гройсман переконували всіх, що наведуть лад і все зроблять правильно своїми силами і власними людськими ресурсами. От їм і дали якийсь час на це. МВФ натиснув на гальма, оскільки є моменти які його не влаштовують, крім того чекають, хто ж буде в новій коаліції і КМ. Європа притормозила з допомогою з тих же ж причин, крім того, питання декларування, яке повторно завалила Зрада (через це Грузія отримає безвізовий на днях, а нас відсунуть до вияснення). Всі поки чекають. Через зупинку з МВФ зупинені і інші джерела міжнародного фінансування (писав вчора у відповіді ЛАДу). Все це створює серйозні проблеми для бюджету і для виплат по боргах і їх обслуговуванню (в тій же ж відповіді ЛАДу). Мінфінівських 1,8 млрд дол це тільки 15-20% необхідної суми. У світлі цього всього і маємо ріст курсу.
Не даремно писав про інсайд (це слова посла Канади), що з МВФ і міжнародною допомогою ще скоро не вирішиться і курс підросте до 28-29 грн на МБ!!! найближчим часом. Потім, якщо все буде добре, краник відкриють і курс відкотиться.
Але є варіант, що в "трійки богатирів" нічого не вдасться і тоді таки будуть перевибори. От до них зараз всі і готуються. Тому зараз і вилазить така купа звинувачень, компромату (не завжди правдивого). Всі ці "здачі Криму", "таємні приватизації" і тд - передвиборчі технології. Мочать зараз всі всіх. Паралельно йде активний процес пошуку премєра, генпрокурора і голови НБУ (таки думаю її вимагають поміняти, крім того, при перетасовках колоди ця посада може бути розмінною). Як мінімум, НФ трохи розчистили поле заробітку в сфері обміну валют: недавно НБУ прибрав кількох конкурентів, забравши ліцензії, інших підчищають силовики (Одеса, Дніпропетровськ).
Десь так, нашвидкоруч. Попередній мій прогноз не збувся, через загострення "премєріади". Зараз прогнозувати щось важко - багато не прогнозованих змінних у рівнянні. Ясно поки тільки одне - ростемо до закінчення "канікул" у ВР і до вирішення питання премєра-генпрокурора. А після того дивимося на реакцію заходу. І тільки тоді можна щось пробувати прогнозувати.
P.S. Коломойський недавно зустрічався з ще премєром і ще президентом. І йому вділили: сьогодні підняли норму використання газу без лічильників з 3 до 4,4 куба. Іде активний торг, подивимося. І не треба забувати, що для пуйла будь-яка стабілізація чи реальне покращення в Україні не потрібні. Дієздатних сил і техніки стягнуто дуже багато. Пристрілка з важкого озброєння йде по всьому фронту (часто наші новини мовчать про факти важких обстрілів). Сьогодні був дуже важкий день а ще ніч попереду. Ударні групування постійно переміщуються, щоб не зрозуміло було, де можливий прорив. Цей фактор, на жаль, ми ще скоро не відкинемо. Перспективи виборів і загострення на фронті також недавно згадував. :oops:
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7414 раз.
Подякували: 6797 раз.

Профіль

7
18
1
22
Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2016 21:56

Очкарик написав:Vitl
От тебя не ожидал :mrgreen: :

Статья - отстой,
    эксперты - фуфло,
    пруфов ноль.
Более правдоподобная версия - маман попросили отложить ножницы наши "спонсоры". Так, глядишь, и дивиденды выпустят.

Если серьезно, я для себя идею выйти из матраса в феврале почти похоронил. Планка выхода поднята с 27,5 на 28,3. Если случится, плановую сумму надо будет лить не частями, а одним куском и оччччень вовремя.

1 - я там написал- не факт
2 - попробую ещё раз удивить - Охрименко очень вумный товарищ, я его в большинстве поважаю.Просто к нему нужно применять очень сложный фильтр.Общенародное мнение о нём - это и есть отражение общенародного быделовства, не более.
3 - версия от меня (им ввиду причина роста курса)
- нет валюты для поддержки интервенциями, вернее очень мало и аукционы по продаже редкие
- вывод капитала, росбанки пылесосят, писал выше
- приостановка с мвф как следствие политнестабильности
3.1 - в манипуляции мамы или папы для прихватизации, под транш, под ещё что то я не верю.Налицо импотенция, курс выше 27 при плановом 24 - этим всё сказано.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2016 23:31

Vitl написав:2 - попробую ещё раз удивить - Охрименко очень вумный товарищ, я его в большинстве поважаю.Просто к нему нужно применять очень сложный фильтр.Общенародное мнение о нём - это и есть отражение общенародного быделовства, не более.

Ну так Охрі говорить очевидні речі, які не всім подобаються ... він можна сказати не в тренді :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2016 23:35

Скупердяй написав:
  Vitl написав:2 - попробую ещё раз удивить - Охрименко очень вумный товарищ, я его в большинстве поважаю.Просто к нему нужно применять очень сложный фильтр.Общенародное мнение о нём - это и есть отражение общенародного быделовства, не более.

Ну так Охрі говорить очевидні речі, які не всім подобаються ... він можна сказати не в тренді :mrgreen:

Его проблема, что он не гнушается заказухой.И действительно не всегда в тренде.Я же написал, что очень сложный фильтр нужно иметь для понимания.Не всем это нужно.А я как правило анализирую многие мнения, и протипоположные своему и вражеские.И его мнение я не сбрасываю со счетов.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 25 лют, 2016 00:47

Snoopik написав:Очкарик Мы ее на пикничок не приглашали, ест и пьет много, а не скидывается :mrgreen:
Если серьёзно, ДС пишет что не ждите просадки. Ну не знаю, я все же подожду. Сегодня правда рыжика подбросили на МБ, хотя средний курс на 1 коп. ниже вчерашнего. Зато нал встал как вкопанный, в некоторых местах даже 5 коп скинул.

Привет
Я думаю, что ты прав, а ДС ошибается :)
Просадка таки будет. Где-то с марта. Должны вернуться на 1грн вниз. Но в конце марта снова будет скачек курса.
ulanusa1

Подякував: 775 раз.
Подякували: 562 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 лют, 2016 11:20

А потом после первого скачка последует второй скачек...
anna_krav

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 лют, 2016 14:28

ulanusa1 написав:Просадка таки будет. Где-то с марта. Должны вернуться на 1грн вниз. Но в конце марта снова будет скачек курса.

А для тех, у кого радиостанция на бронепоезде, можно подробнее:
На чем просадка?
Зачем НБУ скачек? Они пока довольно толково работают по сглаживанию рывков.
Очкарик

Подякував: 833 раз.
Подякували: 570 раз.

Профіль

#<1 ... 231232233234235 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор