Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 21862187218821892190 ... 6285>
Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2016 00:34

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Я сейчас ожидаю небольшой "стабилизец" по ценам, все на фоне ревала немножко подуспокоятся и расслабятся, возникнут на форуме "днопройденщики".
На самом деле, это будет очередной срез "матрасов ПА8".
Макс прав, ситуация 1991, 1998 года не повторится. В первом случает было массовое обнуление всех сбережений в Ощадбанке. Во втором случае, внешний позитивный фон в 2000 году. Сейчас нет ни того ни другого. Если бы Приват накрылся, то тогда бы я сказал, вот это и есть дно. А пока, тихо и медленно сползаем вниз.
Антипод

Заблокований
Подякував: 19 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2016 07:38

Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Антипод написав:Я сейчас ожидаю небольшой "стабилизец" по ценам, все на фоне ревала немножко подуспокоятся и расслабятся, возникнут на форуме "днопройденщики".
Макс прав, ситуация 1991, 1998 года не повторится. В первом случает было массовое обнуление всех сбережений в Ощадбанке. Во втором случае, внешний позитивный фон в 2000 году. Сейчас нет ни того ни другого. Если бы Приват накрылся, то тогда бы я сказал, вот это и есть дно. А пока, тихо и медленно сползаем вниз.

Какой то понос мысли...

Зы.Наконец в любимом Киеве и на работу!!!!
Всех с началом 1,5 месячного трудового забега!
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2016 07:48

Антипод написав:Я сейчас ожидаю небольшой "стабилизец" по ценам, все на фоне ревала немножко подуспокоятся и расслабятся, возникнут на форуме "днопройденщики".

Досить реалістичні думки))))
Факт, що поспішати не варто))))
Є мінімум півроку на роздуми))))

Faceless написав:"На дні" не буває хорошого вибору.

Хе. Якщо спад тягнеться роками - бувають)))
Повірте.
Їх досить щвидко розбирають, тому треба уважно слідкувати за пропозицією.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2016 08:54

Faceless написав:
  Frant написав:
  Faceless написав:Якщо зростання почнеться в 2017, ТОБТО ЗА РІК (може трохи більше) - т оце ДУЖЕ ОПТИМІСТИЧНО, і це в принципі обґрунтовує покупку зараз свіжого повітря від Аркади, наприклад.

В середині 2017 падіння стабілізується.
Ймовірно.
Тоді вже можна щось вибирати.

Зараз немає сенсу ризикувати з котлованами і недобудами.
Все це, вірогідно, буде більш-менш збитковим.

"На дні" не буває хорошого вибору. Тож купувати треба трохи до того. Отже, якщо є приблизна певність, що дно буде досягнуте в 2017, то якраз непогано зараз брати зі знидкою повітря, що буде здаватися у 2017-2018. Невеликий збиток, тимчасово, буде у 2017, але завдяки вигоді покупки повітря невеличкий, що їм можна знехтувати.
Тож за вашою теорією, той самий Антипод/Унуноктій зараз розглядає найоптимальніші капіталовкладення.

Я думаю, що близько до восени цього року стане видно, наскільки серйьзна ситуація, і чи справді можна очікувати стабілізацію в 2017, а може у 2018-2019.
Думаю, що ближче до другого.

навіть якщо зараз дно, то воно
НАДОООООООВГОООООООО
і вибагливому покупцю можна буде повзати по дні і вибирати варіанти роками, без ляку, що ціна несподівано підросте (поклавши гроші на депозит тим часом).
Як на мене, тре запускати в рух банківську систему.
Поки не повернеться довіра до БС про ріст на РН нема що балакати.
Навіть в Польщі, де іпотека 5% і нема війни/АТО ціни на нерухомість не ростуть роками.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2016 08:58

flyman написав:навіть якщо зараз дно, то воно
НАДОООООООВГОООООООО
і вибагливому покупцю можна буде повзати по дні і вибирати варіанти роками, без ляку, що ціна несподівано підросте.

Как с выбором цоколей в рамках фгвфл? Есть что-то получше или равноценное Вашей прелести?
Первый

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2016 09:30

Первый написав:
НАДОООООООВГОООООООО
і вибагливому покупцю можна буде повзати по дні і вибирати варіанти роками, без ляку, що ціна несподівано підросте.

Как с выбором цоколей в рамках фгвфл? Есть что-то получше или равноценное Вашей прелести?

цоколь в Бучі у 2015 = 4 місяці на проекті, 1к квартира = 8 місяців (2013 була рівна 1 рік)
але зараз в мене проблема вибору стоїть на іншому рівні, напр. яке місто Польщі вибрати
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2016 09:37

flyman написав:
  Первый написав:
НАДОООООООВГОООООООО

цоколь в Бучі у 2015 = 4 місяці на проекті, 1к квартира = 8 місяців (2013 була рівна 1 рік)

Тю, і треба було їхати за три дев'ять земель і жити в сараї? Чи про однуху це в бульварі фонтанів?

Давайте про дно. Ну що це буде сильно довго і вибір грандіозний. Що там із вибором напівпідвалу в межа фгвфо?
Первый

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2016 09:43

Первый написав:Тю, і треба було їхати за три дев'ять земель і жити в сараї? Чи про однуху це в бульварі фонтанів?

Давайте про дно. Ну що це буде сильно довго і вибір грандіозний. Що там із вибором напівпідвалу в межа фгвфо?

ти о чом?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2016 09:43

Антипод написав:
  Первый написав:

Какой то понос мысли...

Зы.Наконец в любимом Киеве и на работу!!!!
Всех с началом 1,5 месячного трудового забега!

как бы ты нам не пытался намекнуть на работу в ВРУ, все знают что ты в прокуратуре работаешь :mrgreen:

Этот текст можно присоединить к предидущему Вашему тесту. Итог один. Понос мысли:-) хотя может с термином мысль Я перегнул.
А че Вы не пишите под своим настоящим ником Уноктий?
Первый

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 тра, 2016 09:45

Вот вы говорите, какой ОШ, вон же уже 15 млн украинцев субсидии получают... А я вам говорю, ОШ так не остановить, он просто разгорается в другом месте, теперь уже в бюджете

Соответственно, по состоянию на 9 мая 2016 года:

- Не профинансировано выполнение Государственного оборонного заказа на сумму более 2, 2 млрд грн;
- Не профинансирован ремонт вооружения и военной техники на сумму 1,1 млрд грн;
- Не профинансировано развитие связи и ремонт военных объектов в сумме 300 млн грн.
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

#<1 ... 21862187218821892190 ... 6285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість