|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 10 тра, 2016 00:34
Я сейчас ожидаю небольшой "стабилизец" по ценам, все на фоне ревала немножко подуспокоятся и расслабятся, возникнут на форуме "днопройденщики". На самом деле, это будет очередной срез "матрасов ПА8". Макс прав, ситуация 1991, 1998 года не повторится. В первом случает было массовое обнуление всех сбережений в Ощадбанке. Во втором случае, внешний позитивный фон в 2000 году. Сейчас нет ни того ни другого. Если бы Приват накрылся, то тогда бы я сказал, вот это и есть дно. А пока, тихо и медленно сползаем вниз.
-
Антипод
-
-
- Заблокований
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 тра, 2016 07:38
Антипод написав:Я сейчас ожидаю небольшой "стабилизец" по ценам, все на фоне ревала немножко подуспокоятся и расслабятся, возникнут на форуме "днопройденщики". На самом деле, это будет очередной срез "матрасов ПА8". Макс прав, ситуация 1991, 1998 года не повторится. В первом случает было массовое обнуление всех сбережений в Ощадбанке. Во втором случае, внешний позитивный фон в 2000 году. Сейчас нет ни того ни другого. Если бы Приват накрылся, то тогда бы я сказал, вот это и есть дно. А пока, тихо и медленно сползаем вниз.
Какой то понос мысли... Зы.Наконец в любимом Киеве и на работу!!!! Всех с началом 1,5 месячного трудового забега!
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 тра, 2016 07:48
Антипод написав:Я сейчас ожидаю небольшой "стабилизец" по ценам, все на фоне ревала немножко подуспокоятся и расслабятся, возникнут на форуме "днопройденщики". На самом деле, это будет очередной срез "матрасов ПА8". Макс прав, ситуация 1991, 1998 года не повторится. В первом случает было массовое обнуление всех сбережений в Ощадбанке. Во втором случае, внешний позитивный фон в 2000 году. Сейчас нет ни того ни другого. Если бы Приват накрылся, то тогда бы я сказал, вот это и есть дно. А пока, тихо и медленно сползаем вниз.
Досить реалістичні думки)))) Факт, що поспішати не варто)))) Є мінімум півроку на роздуми)))) Faceless написав:"На дні" не буває хорошого вибору.
Хе. Якщо спад тягнеться роками - бувають))) Повірте. Їх досить щвидко розбирають, тому треба уважно слідкувати за пропозицією.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 тра, 2016 08:54
Faceless написав: Frant написав: Faceless написав:Якщо зростання почнеться в 2017, ТОБТО ЗА РІК (може трохи більше) - т оце ДУЖЕ ОПТИМІСТИЧНО, і це в принципі обґрунтовує покупку зараз свіжого повітря від Аркади, наприклад.
В середині 2017 падіння стабілізується. Ймовірно. Тоді вже можна щось вибирати. Зараз немає сенсу ризикувати з котлованами і недобудами. Все це, вірогідно, буде більш-менш збитковим.
"На дні" не буває хорошого вибору. Тож купувати треба трохи до того. Отже, якщо є приблизна певність, що дно буде досягнуте в 2017, то якраз непогано зараз брати зі знидкою повітря, що буде здаватися у 2017-2018. Невеликий збиток, тимчасово, буде у 2017, але завдяки вигоді покупки повітря невеличкий, що їм можна знехтувати. Тож за вашою теорією, той самий Антипод/Унуноктій зараз розглядає найоптимальніші капіталовкладення. Я думаю, що близько до восени цього року стане видно, наскільки серйьзна ситуація, і чи справді можна очікувати стабілізацію в 2017, а може у 2018-2019. Думаю, що ближче до другого.
навіть якщо зараз дно, то воно НАДОООООООВГОООООООО і вибагливому покупцю можна буде повзати по дні і вибирати варіанти роками, без ляку, що ціна несподівано підросте (поклавши гроші на депозит тим часом). Як на мене, тре запускати в рух банківську систему. Поки не повернеться довіра до БС про ріст на РН нема що балакати. Навіть в Польщі, де іпотека 5% і нема війни/АТО ціни на нерухомість не ростуть роками.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 10 тра, 2016 08:58
flyman написав:навіть якщо зараз дно, то воно НАДОООООООВГОООООООО і вибагливому покупцю можна буде повзати по дні і вибирати варіанти роками, без ляку, що ціна несподівано підросте.
Как с выбором цоколей в рамках фгвфл? Есть что-то получше или равноценное Вашей прелести?
-
Первый
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 тра, 2016 09:30
Первый написав:flyman написав:навіть якщо зараз дно, то воно НАДОООООООВГОООООООО і вибагливому покупцю можна буде повзати по дні і вибирати варіанти роками, без ляку, що ціна несподівано підросте.
Как с выбором цоколей в рамках фгвфл? Есть что-то получше или равноценное Вашей прелести?
цоколь в Бучі у 2015 = 4 місяці на проекті, 1к квартира = 8 місяців (2013 була рівна 1 рік) але зараз в мене проблема вибору стоїть на іншому рівні, напр. яке місто Польщі вибрати
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 10 тра, 2016 09:37
flyman написав: Первый написав:flyman написав:навіть якщо зараз дно, то воно НАДОООООООВГОООООООО і вибагливому покупцю можна буде повзати по дні і вибирати варіанти роками, без ляку, що ціна несподівано підросте.
цоколь в Бучі у 2015 = 4 місяці на проекті, 1к квартира = 8 місяців (2013 була рівна 1 рік)
Тю, і треба було їхати за три дев'ять земель і жити в сараї? Чи про однуху це в бульварі фонтанів? Давайте про дно. Ну що це буде сильно довго і вибір грандіозний. Що там із вибором напівпідвалу в межа фгвфо?
-
Первый
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 тра, 2016 09:43
Первый написав:Тю, і треба було їхати за три дев'ять земель і жити в сараї? Чи про однуху це в бульварі фонтанів? Давайте про дно. Ну що це буде сильно довго і вибір грандіозний. Що там із вибором напівпідвалу в межа фгвфо?
ти о чом?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 10 тра, 2016 09:43
Антипод написав: Первый написав:Антипод написав:Я сейчас ожидаю небольшой "стабилизец" по ценам, все на фоне ревала немножко подуспокоятся и расслабятся, возникнут на форуме "днопройденщики". На самом деле, это будет очередной срез "матрасов ПА8". Макс прав, ситуация 1991, 1998 года не повторится. В первом случает было массовое обнуление всех сбережений в Ощадбанке. Во втором случае, внешний позитивный фон в 2000 году. Сейчас нет ни того ни другого. Если бы Приват накрылся, то тогда бы я сказал, вот это и есть дно. А пока, тихо и медленно сползаем вниз.
Какой то понос мысли... Зы.Наконец в любимом Киеве и на работу!!!! Всех с началом 1,5 месячного трудового забега!
как бы ты нам не пытался намекнуть на работу в ВРУ, все знают что ты в прокуратуре работаешь 
Этот текст можно присоединить к предидущему Вашему тесту. Итог один. Понос мысли:-) хотя может с термином мысль Я перегнул. А че Вы не пишите под своим настоящим ником Уноктий?
-
Первый
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 тра, 2016 09:45
Вот вы говорите, какой ОШ, вон же уже 15 млн украинцев субсидии получают... А я вам говорю, ОШ так не остановить, он просто разгорается в другом месте, теперь уже в бюджете Соответственно, по состоянию на 9 мая 2016 года:
- Не профинансировано выполнение Государственного оборонного заказа на сумму более 2, 2 млрд грн; - Не профинансирован ремонт вооружения и военной техники на сумму 1,1 млрд грн; - Не профинансировано развитие связи и ремонт военных объектов в сумме 300 млн грн.
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-