flyman написав:а якщо складений відсоток (капіталізація), тоді = 52+%
А что Вы уважаемый капитализируете на кредитной карте? Просроченные проценты? На просрочку другой % от 40 до 70%
Если мы говорим о чистом ежемесячном %, на остаток задолженности по кредитной карте, то никаких 52% там и близко нет. В кредитках Привата, кроме ежемесячного на остаток ничего нет.
mephala - скорее всего и имел ввиду "рефинансирование", но написал это нечетко - что: "клиенты привата знают что кредитки им парят по 50% годовых."
А условия рефинансирования я не узнавал (возможно там есть ежемесячная комиссия от суммы кредита.
Скупердяй написав:В загальному Охрі гутарить по справі, але робили налох на багатих, навіть по депо, а оплачувати його прийшлося всім ... І то напевне ВІП клієнти зі своїми мульйонами мають змогу обійти і цю кролячу мзду
Податок на споживання то є ПДВ. А щодо контролю витрат держслужбовців і бюджетників, то будь-ласка. Це те, про що давно мовили більшовики.
flyman написав:Акцептус, де порівняльна табличка, з якої можна зробити висновок, що Приват пеерехоче платити, а Альфа ні?
А я откуда знаю где она? Про табличку Вы писали, но её я так и не видел. Она у Вас или не подгрузилась, или вы её забыли подгрузить, может её удалили? Но я тут точно не виноват. Я же не модератор. Загрузите ещё раз.
flyman написав:Акцептус, де порівняльна табличка, з якої можна зробити висновок, що Приват пеерехоче платити, а Альфа ні?
А я откуда знаю где она? Про табличку Вы писали, но её я так и не видел. Она у Вас или не подгрузилась, или вы её забыли подгрузить, может её удалили? Но я тут точно не виноват. Я же не модератор. Загрузите ещё раз.
про Приват що він може відмовитися платити % ти писав. Тому ти абаснуй, чому він відмовиться, а Альфа ні. Чекаю порівняльну табличку.
КИЇВ. 14 червня. УНН. Середня ставка за гривневими депозитами на 12 місяців станом на 14 червня становить 18,96%. Про це передає УНН з посиланням на оперативні дані Національного банку України. Ставки за депозитами у гривні на 6 місяців становлять у середньому 18,57%, у доларах — 6,03%, євро — 5,30%. За депозитами строком на 9 місяців у гривні банки пропонують ставку 17,88%, у доларах — 5,28%, євро — 4,21%. За депозитами строком на 12 місяців у гривні клієнти банків зможуть отримати в середньому 18,96%, у доларах — 6,05%, євро — 5,21%. Індекс обчислюється Національним банком України спільно з агентством Thomson Reuters. Джерело: УНН