Шерлок написав:Беспредметный диалог. Зачем писать про то чего нет ?! Завтра будет завтра.
Ну забывать о том, что было вчера тоже не стоит, Сбер РФ был одним из немногих банков, который вводил такую комиссию и потребовался почти год чтобы до него дошло, насколько не правильным было решение о введении такой комиссии...
rembo написав:Правильно ли я понимаю, что выдача валюты с текущего счета в тарифе универсальный 0.9%? Думал положить на сберегательный счет н-ую сумму, но ведь потом снятие 0.9% убивает весь доход.
rembo, добрый день. Согласно действующим тарифам за обслуживание текущего счета, с которыми Вы можете ознакомиться по адресу: www.sberbank.ua/doc_pack/download/131/?f=file_ , предусмотрена комиссия за выдачу средств с текущего счета, который обслуживается в рамках Пакета Универсальный, в размере 0,9% от суммы, минимум 5 грн., кроме выдачи средств за счет Льготного остатка. Согласно Условиям Банковского обслуживания, которые являются неотъемлемой частью договора, Льготный остаток на Текущем счете - это средства на Текущем счете, которые были зачислены на такой Текущий счет в результате возврата срочных Вкладов и/или выплаты процентов по срочным Вкладам и/или зачисления средств от погашения депозитных сертификатов.
Ukrainian написав:За карту після 6 міс не активності знімають 10 грн в місяць ?
Якщо оформлювати пакет універсальний і депозит в дол можна просто відмовитись від карти і обійтись поточним рахунком ?
Дякую
Ukrainian, доброго дня. Неактивним вважається картковий рахунок, по якому Клієнтом протягом 6 календарних місяців поспіль не здійснювались операції. Якщо залишок по неактивному рахунку менше встановленого тарифу, комісія встановлюється в розмірі залишку на рахунку.
Ви можете оформити Пакет Універсальний з відкриттям тільки поточного рахунку, без оформлення карткового рахунку. Згідно з Умовами Банківсього обслуговування, які є невід'ємною частиною договору, в п.п. 5.4.3.2. прописаний порядок сплати щомісячної плати за обслуговування Пакету, в яких передбачено, що плата утримується в тому числі у випадку, якщо Клієнтом розміщений в Банку строковий Вклад (тобто, є чинним Договір щодо відкриття Депозитного Рахунку, в тому числі із видачею Депозитного сертифіката на пред’явника та/або Іменного депозитного сертифіката). Ознайомитись з Умовами Ви можете за адресою: https://www.sberbank.ua/doc_pack/download/120/?f=file_
Ukrainian написав:За карту після 6 міс не активності знімають 10 грн в місяць ?
Якщо оформлювати пакет універсальний і депозит в дол можна просто відмовитись від карти і обійтись поточним рахунком ?
Дякую
Ukrainian, доброго дня. Неактивним вважається картковий рахунок, по якому Клієнтом протягом 6 календарних місяців поспіль не здійснювались операції. Якщо залишок по неактивному рахунку менше встановленого тарифу, комісія встановлюється в розмірі залишку на рахунку.
Ви можете оформити Пакет Універсальний з відкриттям тільки поточного рахунку, без оформлення карткового рахунку. Згідно з Умовами Банківсього обслуговування, які є невід'ємною частиною договору, в п.п. 5.4.3.2. прописаний порядок сплати щомісячної плати за обслуговування Пакету, в яких передбачено, що плата утримується в тому числі у випадку, якщо Клієнтом розміщений в Банку строковий Вклад (тобто, є чинним Договір щодо відкриття Депозитного Рахунку, в тому числі із видачею Депозитного сертифіката на пред’явника та/або Іменного депозитного сертифіката). Ознайомитись з Умовами Ви можете за адресою: https://www.sberbank.ua/doc_pack/download/120/?f=file_
Виплата %% по депо на карту вважається активністю по карті?
Питання до представника банку і форумчан. Хочу відкрити депозит в металах, пакет універсальний я маю. Мене цікавлять які комісії мене очікують в процесі відкриття депозиту, поповнення і т.д. Цікавлять всі підводні камені.. Після закінчення депозиту я хотів би забрати фізичний метал, які злитки Ваш банк віддає(штамповані чи литі?) і якої фірми? Дякую