ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
orest написав:За списком можна чітко побачити і пріоритетність Трампа
Пoслідовність розмов жодним чином не пов"язана з пріоритетністю. Хоча б тому, що почали з датчанина. Ти, як керівник, маєш це знати. Для підготовки до важливої розмови потрібен час, а поблаблать з неключовим контрагентом можна просто під чайок. З думкою про приоритетність пуйла, приходить думка про Пороха, як про один з інструментів впливу. Щодо приватизаціїї та її впливу на МБ: заводять гроші всі зацікавлені, а вплив на Маму мають не всі... Розрив ЧР-МБ відповідаю очевидному факту - чорносірий покупець більш чутливий до політичного фону і значно оперативніший за білого і пухнастого.
P.S. Чекаю на відкат на обох ринках. Литися не буду, покупка - на паузі.
P.P.S. Купив кілька ойро по 29.8 на зимові канікули в Татрах не зважаючи на курс.
Найдено в записках - цитата из прошлогоднего трамвая: Детройтред
Для пересичного и экономики лучше тот курс, при котором достигается максимальный оборот капитала в данном рынке, дающий в итоге обеспечение потребностей населения и государства в товарах-услугах.
По-прежнему считаю, что нам (стране) нужна устойчивая, предсказуемая девальвация.
Востаннє редагувалось Очкарик в Чет 17 лис, 2016 12:44, всього редагувалось 1 раз.
orest написав:За списком можна чітко побачити і пріоритетність Трампа
Пoслідовність розмов жодним чином не пов"язана з пріоритетністю. Хоча б тому, що почали з датчанина. Ти, як керівник, маєш це знати. Для підготовки до важливої розмови потрібен час, а поблаблать з неключовим контрагентом можна просто під чайок. З думкою про приоритетність пуйла, приходить думка про Пороха, як про один з інструментів впливу. Щодо приватизаціїї та її впливу на МБ: заводять гроші всі зацікавлені, а вплив на Маму мають не всі... Розрив ЧР-МБ відповідаю очевидному факту - чорносірий покупець більш чутливий до політичного фону і значно оперативніший за білого і пухнастого.
P.S. Чекаю на відкат на обох ринках. Литися не буду, покупка - на паузі.
P.P.S. Купив кілька ойро по 29.8 на зимові канікули в Татрах не зважаючи на курс.
Дзвонять вони не на пряму, більше ніж впевнений. Записуються на аудієнцію. Після чого визначається пріоритетність і проводяться уже безпосередні розмови. По датчанину - це колишній генсек НАТО https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D0%BD Вирішується доля траншу МВФ, як і минулого разу, заходять "з дупи строни" http://112.ua/politika/poroshenko-i-bay ... 53273.html отже, МВФ не в захваті. Не в останню чергу, мабуть, і через це http://112.ua/mnenie/kabmin-tvorit-bezu ... 53317.html Ще щодо курсу і відкату (свою думку вже висловив) нагадаю, про що наголошував чуть раніше, зараз буде дуже багато непередбачуваного і непрорахованого популізму від влади.
orest Одного капелюха вже доїдаю (стосовно курсу 27 не вистачило трьох днів). Замовлю наступного - цього разу з млинців До речі, мікропрогнози у нас різні, а дії, здається, однакові - ера гривні на горизонті (для тих, хто не знає: горизонт - уявна лінія, досягнути якої не можливо).
Всем привет.Вот наконец пошёл предсказуемый, но немного ранее откатец.Т о пик я прошляпил, и не только я думается.Но откатец реальный, разве что 27 можем не пробить вниз.И Приват вниз и чр и мб.Наелись.Но по факту ещё недавно 27 считалось высоко, даже прыгать страшно было с такой высоты.Т о курс остаётся достаточно высоким.Я прогнозы не строю, но может это только коррекция, фикс прибылей, будем посмотреть.
Vitl Привет! Да, признаться, думал Мама начнет гасить аукционном при взятии 27. Решила раньше. В игры не играл, стремно, и уровней не достигли Значит не в этот раз. Главное, чтобы завтра опять в горы не пошли, а то много товарищей вчера-сегодня слились на славу.
Snoopik написав:Vitl Привет! Да, признаться, думал Мама начнет гасить аукционном при взятии 27. Решила раньше. В игры не играл, стремно, и уровней не достигли Значит не в этот раз. Главное, чтобы завтра опять в горы не пошли, а то много товарищей вчера-сегодня слились на славу.
Привет.По играм.Мой расчёт - пик был примерно 27,50 на 27,80.Нынче откупить пока 27,15.Итого 30-40 копеек не та сумма, чтобы суетиться.Это в случае правильного угадывания на слив.Цифры конечно плюс минус копеек 10.А зфл я не пользуюсь, т к не 200 долларов в кармане.
Востаннє редагувалось Vitl в Чет 17 лис, 2016 19:44, всього редагувалось 1 раз.
Vitl Ну, это у вас там в финансовых столицах такие цифры, а у нас было максимум что я знал 27.2 брали, и то тогда еще аукциона не было, а вчера уже 27.1. Продажа да, под 28 Так что мне локти можно будет кусать, если продажа опустится ниже 27, в район 26.7(8).