Ну ты и соратник Эдварда.

|
|
![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)Сегодня интересно так - упали сначала, а потом опять поднялись.Т е МБ не дал чр импульс на выходные.К слову П24 снизил продажу опять до 27,02.Это опять лучше чр.
![]() Привіт! Був черговий допис "Адама Сміта", прокоментував його трошки в "Контексті..." viewtopic.php?p=3852663#p3852663 на діалог він все одно не йде, а писати "на задвірках" не хочеться. Вийшла інформація по траншу МВФ. Передбачувано. Дзвінок другу не спрацював, нічого дивного, з огляду на ситуацію в середині країни і в США. Тепер найголовніше питання, чи будуть далі такі друзі... Позитив для грн закінчився. По обговорюваній ситуації з відкатом. Найдорожче у Львові можна було здати по 27,55 кілька годин у вечері минулого тижня, а так то по 27,35. Сьогодні зранку можна було взяти по 27,10, зараз уже 27,3. Так що я також замовлю у дружини маленький капелюшок з чогось смачненького. Та думаю, наступного тижня відновимо похід на північ. В політиці до спокою далеко, на фронті не спокійно, долар в світі росте. Щодо євро, уже сумніваюся в своїх 1,05 може бути й нижче до вказаної мною дати. З огляду на процеси на материку і в ЄС я вважаю євро дуже "стрьомним", мабуть, звязуватися з ним не буду, тільки під поїздки. ![]() Ми прийшли, в "Контексті..." ще є ті, хто це розуміє, але є такі що далі стверджують, що він справжній. Та й повідомлення набрало вже 35 плюсів. Отже, слідкують, читають, вірять. А ті хто використовують цей популярний нік, який людина заробила титанічною потрібною працею, пишуть всяку ахінею. Одного разу вже закликали сідати "в останній вагон", при тому що пізніше можна було злитися значно краще. Я тоді пробував розвінчати цей міф. Зараз знову маячня про злив в грудні на рівні 27,0(5). Адже в січні-березні будуть значно кращі рівні, більше того, буде зрозуміло, чи взагалі є зміст цього разу виходити з "зеленого". Але тут цікаво, чому грудень? "Комусь" в грудні дуже треба буде валюта? ![]() Ну то таке, відкладу ці питання до понеділка, якщо буде час (роботи вагон). А завтра в дітей змагання з плавання, племінник дружини вернувся з-під Маріуполя на пару днів відпочити, треба буде зустрітися... Всім гарних вихідних. ![]() После обеда начался прогнозированный фиксинг прибыли .Как только увидели,что курс дальше не падает,начали откупаться назад все,кто слился пА 27,50/27,40/27,30.Желание восстановиться усилилось приближением выходных. У МБ была своя песня и свои задачи - сегодня последний день уплаты налогов-лили доллар .С понедельника такая задача уже стоять не будет. Второй месяц,до середины декабря,я пока вне рынка.Евро слитое пА 29,90 ушло в гривне-бизнес.Сливаться пару дней назад на пике не рискнул,да и сидеть потом сутками в рынке времени нет. По евро большинство (которое всегда проигрывает) ждут резкий отскок ,по-скольку это всем им очевидно.Отскок хотя бы от допускаемого ими обновления минимума последних лет 1,04+.Но евро-кукл давит и давит вниз.Повышение ставки,трампокалипсис и проч. вроде бы уже отыграно и заложено полностью в упавшем курсе евро.Но... если бы все было так просто.Поэтому с доллар-евро - 50 на 50,а вот заход с грн в евро вполне может оказаться призовым.Не стоит забывать,что евро - валюта не для накоплений,а для спекуляций. Еще, Петро отписал 1,5 ярда михиным,которые должны начать платить не позднее 20-ти рабочих дней от сегодня.Ждем гривне-свежак в аккурат до Миколая. ![]() Как изощрённый спец в этом вопросе, сообщу тебе и всем, что этот пункт практически отвалился.Ну во первых там предполагается 1,2 ярда гривен.На самом деле сегодня на встрече с фгв всплыла неприятность, разделяющая вкладчиков на категории.И дело усугубилось подачей документов на рассмотрение, и реестр будет обновляться каждые 3 недели.Т о эту сумму. а в реале гораздо меньшую, растянут во времени, что чр не почувствует массовый откуп погорельцев.
|
|