ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Тихон написав:ЛАД Я Вам могу назвать этот банк - БМ банк.Но там конверт ограничен остатками в кассе,безнал-конверта нет,зато протянул в кассу бакс и забрал сразу евро. В Универсале комисс + 1 % от конверт-курсовки по курсам МБ на этот день + заморочка положи-забери со счета + комисс за снятие кроме доллара. В Привате прямой конверт дол/евро тоже потери + 1% и комисы на выводы уни/КДВ (выгоднее покупать именно евро за гривну). Валютчику в моменты резкого падения / роста одной из валют пары сразу начинают морозиться с курсом или с обьемом.Сейчас ,при кроссе 1,06 дешевле 1,075/1,08 не продадут,а это минус 1,5/2% от форы. Та что тут писать ,ну кто бесплатно будет менять напрямую.
Днепр. Примерно в 14.00. долл. - гр.ЧР - Пр24 евро. Курс покупки евро 1,067. Вчера было бы красивее,но не успел.
THB написав: Днепр. Примерно в 14.00. долл. - гр.ЧР - Пр24 евро. Курс покупки евро 1,067. Вчера было бы красивее,но не успел.
Я это в разговоре с Ладом и имел ввиду - евро-приват за гривну = самое оптимальное решение.Но это не все - надо не забыть вовремя выйти из евро.Тогда цикл(сделка) будет завершена.
ЛАД написав:Тихон 1,067/1,074 - https://obmenka.kharkov.ua/EUR-USD/wholesale Прямой обмен в Привате я не предлагал, писал схему. В Универсале поменялись правила? Давно не пользовался, было совсем не так.
В Харькове стало выгодно менять по выходным - приноса нет,а базарам - дай.Вчера у сателлитов Розы сдал по 27,23.Пока подожду до межбанка среды,перед обедом и буду решать.
ЛАД написав:Тихон 1,067/1,074 - https://obmenka.kharkov.ua/EUR-USD/wholesale Прямой обмен в Привате я не предлагал, писал схему. В Универсале поменялись правила? Давно не пользовался, было совсем не так.
В Харькове стало выгодно менять по выходным - приноса нет,а базарам - дай.Вчера у сателлитов Розы сдал по 27,23.Пока подожду до межбанка среды,перед обедом и буду решать.
Тоже решил подождать немного.Сегодняшнюю гривну в П24 отоваривать неохота.Барыга зелёный 27,10 загнул, дапашёл он.
Третьего кредитного транша от МВФ на $1,3 млрд, которые Украина рассчитывала получить до конца 2016 года, не будет. Не получит наша страна и 650 млн. евро от Европейского союза. Об этом в интервью UBR.ua заявил исполнительный директор Международного фонда Блейзера Олег Устенко. Он уверен, что самый плохой сигнал, который мог послать Фонд Украине, — это отсутствие четких сроков готовности МВФ рассматривать украинский вопрос на заседании Совета директоров Фонда. «Они четко сказали, что МВФ будет готов сотрудничать, когда будет готова Украина. Самый плохой месседж — отсутствие сроков, когда они будут готовы рассматривать украинский вопрос», — отметил Устенко. https://www.google.com.ua/url?sa=t&rct= ... m5JRu4_7wA
П.С. но время скупиться никому не нужным сейчас долларом еще есть
Snoopik написав:психологически привыкать и думать о покупках
А я требую продолжения банкета!
Уже не впервые наблюдаю на работе резкий рост продаж на фоне растущего бакса. Как только начался стабилизец - все опять пунктиром. Мы почти вылезли из заказов, чтобы не было простоев, нужен новый рост.
Snoopik написав:психологически привыкать и думать о покупках
А я требую продолжения банкета!
Уже не впервые наблюдаю на работе резкий рост продаж на фоне растущего бакса. Как только начался стабилизец - все опять пунктиром. Мы почти вылезли из заказов, чтобы не было простоев, нужен новый рост.
Буде бенкет, тільки щоб обійшлося без побитих вікон, посуди, поламаних столів, а що найгірше - проламаних черепів. Крім операцій "Шатун" (безперечно, мордор прикладає значних зусиль для розхитування ситуації в країні) і "Крадун" (для прикриття якої і видумали "Шатун", адже це сліпому видно і всі ці писки перших осіб, включаючи силовиків, мають давно нами тут впізнану мету) зараз проходить активізація третіх сил. Перевибори потрібні проросійським шестіркам і вони до цього вперто йдуть (вже переможні рейтингт бздюльки всякі інститути знову друкують), до перевиборів готується і недоолімп, на всякий випадок (і досягають в цьому певних результатів, чого вартує блискавична серйозна розкрутка Рабиновича). Але й готуються Саакашвілі і компанія, готується Коломойський (ходять слухи, що він особисто очолить Укроп), не відомо на кого поставить Пінчук-Кучма (в Пінчука, чи не єдиного, не погані стосунки з Трампом; підозрілим виглядає і інформація про бажання Кучми вийти з переговорної групи), не забуваємо і про Авакова з його Азовом (не до кінця зрозуміло самостійний він чи таки в тандемі з Яценюком, який не так давно прошвирнувся світом "підтримати імідж України"), не відомо яку позицію займе Садовий з "Самопоміччю" (не просто так таки недавно він місію МВФ приймав). Можна припустити, що проросійський блок-теперішня привладна група з її силовиками і адмінресурсом = 0. Основне питання складають решта. Жоден з них не має переможних позицій і ресурсів для ефективного проходження стаєрської дистанції, тому, основним джерелом успіху стануть компромати і звинувачення ну і спроби вивести людей на вулиці. Плюси власника не змінили, поки що, Приват також. Тому, трусити буде потужно (слідкуємо за приватизацією ОПЗ, підозрюю, вона знову не відбудеться). Останнім і дієвим аргументом бздюльки-жопоблоку є значне загострення на війні і "миротворча" роль якогось бойка-вілкула... На жаль, прорахувати наперед дії цих безпринципних, жадібних, аморальних, ницих, в більшості, у...людей, практично не можливо. Поки що всі вони розуміють, що їх позиції тимчасові, сидять на пороховій бочці, тому і гребуть "як не в себе" в останній раз. Вашингтон-Брюсель-Берлін це все бачить, висновки зробив, всі можливі сигнали подав. Головне тепер нам ці сигнальні прапорці правильно побачити і прочитати.