Адам Смит
очень Вы пространно расписали....
Но как, в таком случае, объяснить ту фразу, шо порошок бросил, в запале, Новинскому?
Вы помните? "Ах ты, с*** православная!". Проявлением чего, по-Вашему, это было?
|
|
Адам Смит
очень Вы пространно расписали.... Но как, в таком случае, объяснить ту фразу, шо порошок бросил, в запале, Новинскому? Вы помните? "Ах ты, с*** православная!". Проявлением чего, по-Вашему, это было?
ПопаданецОт вже і дискусія по національному питанню!А де ж полеміка по курсу? Почитайте про національне питання в Е.Карра " История большевистской России" і не напрягайтесь. Ну, а українці ж наші в справі розпилу бюджету і інших схем не поступляться євреям-це вже 100%! Думаю, що для стабілізації курсу та і економіки в цілому було б добре вимести мітлою всіх корупціонерів і злодюг незалежно від віросповідання та національності! P.S.Але ж як гарно хреститься іудей Порошенко!Прямо так і хочеться подумати, що він віру поміняв на християнську!
Re: "Дурні, подивіться в дзеркало": Гройсман пояснив, чому в
Пам'ятаю довжелезні, в десятки метрів, чергу біля обласного ОВИРА в суботу. Багато євреїв сиділи на теплих місцях оборонних заводів. Через секретність їм приходилось звільнятись і ще 3-5 років працювати парихмахерами, продавцямі, грузчиками і т.і., щоб отримати право на виїзд. Мати розповідала про багатьох таких колег по роботі. І ще платили величезні хабарі, щоб із "руських" знову стати євреями, відповідно до відображення в дзеркалі. Ото знущались над людьми! Навіть з моїх одноласників-євреїв вже в 80-і, всі виїхали, після розвалу совка, в США. Самого розумного, Мишу Померанцева (учасника республіканської олімпіади по фізіці, а я далі області не пройшов), по фотографії, не взяли в ХФТІ. Відносно Порошенка, я вже колись казав, що в мене є знайомий, як дві краплі води схожий на нього і зовнішньо і інтелектуально (такий же хитродупий і розумний). Навіть голоси схожі. Так він точно не єврей. Востаннє редагувалось lapay в Чет 19 січ, 2017 15:21, всього редагувалось 1 раз.
Не придирайтесь ,я уже было затух от поднадоевшей темы. Это что не еврейский форбс,ну пусть будет израильское издание форбс,если вам так легче. Израильский Forbes включил Ахметова в список самых богатых евреев мира (ОБНОВЛЕН Больше читайте здесь: Что вы этим ляшко хотите всех евреев у власти отмазать Все ухожу,в ополонку,ждут. Через месяц и Ахметов, и Порошенко были исключены из этого списка - - Forbes исключил Ахметова и Порошенко из списка самых богатых евреев мира И не собирался. И кого я должен "отмазывать", евреев от таких антисемитов как вы? Это бесполезное занятие. т.к. это генетическое заболевание практически не поддающееся лечению Когда будете нырять вспоминайте, что еврей Иоанн крестил еврея Христа в речке Иордан на израильско-иорданской границе.Там сейчас 16 град.выше нуля
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||