Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 25412542254325442545 ... 4770>
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2017 22:50

Васенька написав:ауу трибека https://www.olx.ua/obyavlenie/realnaya- ... a;promoted
реальний варіант

...
і ти глянь на площу та місце знаходження! там 50м2
не порівнюй зі своєю вонючкою...

місцезнаходження - ты так акцентируешь внимание как будто там ул. Дарвина, а не Драгоманова.

Локацию ЖК МОРДОР уже обсасывали и пришли к выводу что она гуано. Даже Захар обосрал. Да что там захар. Даже Флай обосрал. Если такие ценители шлаководы против зольных бурь в вида окна-в-окна, то уже не знаю даже.

Помню, Аирмакс рассказывал что-то о бледных, больных, не видевших солнца детях и перестрелок за место для парковки в радиусе 500 метров от этого Мордора.

PS хотя, если смотреть такие фоточки сидя в обсиканном хруще в ипенях Дорогожичей, где ты снимаешь даже не квартиру, а комнату (в соседней комнате наверное доживает свой век хозяйка - 90толетняя старушка? под себя ходит? валидолом в квартире пахнет?), то ЖК Мордор даже ничего смотрится.

Скажи пожалуста, Васенька, а ты в состоянии посчитать доходность инвестиции? по чем обошлась 1-к в 50 метров в Мордоре? плюс ремонт 5-6куе,как ты считаешь. Сколько годовых дает аренда 7000 грн?

И какую связь имеют эскорт-Мальвины к вопросу аренды?

Я ж расчитываю на приличных Мальвин, которые в розницу не продаются. Если бы ты жил не в комнате с бабкой, а хотя бы в однухе во Временах года/Изумрудном, ты бы обалдевал от тел, которые бы просто хотели бы иметь счастье жить/сожительствовать с тобой в таком комплексе.

Собственно, можешь скопить 200 грн, зайти в Хоум кафе там и посмотреть на губастых телочек, их там клондайк.

Кстати, это еще один плюс этого комплекса - телочки губастые, но не разбалованные. К примеру в НЛ много губастых телочек ходит С ОХРАНОЙ. Когда увидел аж обалдел от гламурности. Думаю НЛ можно не подсвечивать ночью - от понтов телочек будет зарево.
Востаннє редагувалось Tribeca в Суб 03 чер, 2017 22:58, всього редагувалось 1 раз.
Tribeca

Заблокований
Подякував: 9 раз.
Подякували: 648 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2017 22:57

Долярчик написав:то є тут ще стратеги? )))
Долярчик написав:
tea написав:
Долярчик написав:
...
....все буде ок!......за рік ще доскирдую трохи :D
==========

Є певні ризики.
Якщо покладете на рік гривню на депо,отримаєте менше 14% на руки чистими.Нерухомість у Львові може подорожчати на більший відсоток.
Якщо покладете у доларі,то отримаєте менше 4%.
==================

...ну, "план відступу" - я теж трохи думав :D
1)...думав спочатку ВСЕ розкинути по різних банках на депо, але ризики з курсом і малі % (а чистими виходить 12,5-13%приблизно(як в яких банках) ) - щось не дуже!
2)...думав ВСЕ перекину в $ і кину на депо до зими, а там конвертую в грн і на депо до літа...........- але знову ж таки - ризики :D - не факт, що коли зимою закінчиться депо, $ буде вище 28,5!(бо якщо менше, то "лишні рухи" себе не оправдають, - гривнедепо буде вигіднішше)....- тут я всі приблизні кидаю розрахунки: 5-10тис. грн. туди сюди на такій сумі(700т.) - великої ролі не грають :D
3)....то ж, швидше за все, я змішаю 1 і 2-й пункт і зроблю 50/50(ну чи трохи більше в $)
....маю пару днів на роздуми..........(бо влазити в котлован і "сивіти" добудують чи ні - покищо, не хочу)
...а на рахунок ПОЗИЧИТИ в родичів(тут дехто писав).....- відповідь проста: "а де тоді взяти кошти на РЕМОНТ, мебель, поб.техніку? - а на це МІНІМУМ потрібно 5-6кує!!!
...от я думав своїми силами взяти двушку, а вже потім за допомогою родичів "доводити хату до ладу"!!! :D

....форумчани, то хто за який варіант?- а може маєте свій варіант?......було б цікаво його прочитати!

Купить сейчас новострой на котловане у норм застройщика хватит денег?!
Kostia

Подякував: 0 раз.
Подякували: 225 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2017 23:09

Kostia написав:
Долярчик написав:
tea написав:
Долярчик написав:
...
....все буде ок!......за рік ще доскирдую трохи
==========

Є певні ризики.
Якщо покладете на рік гривню на депо,отримаєте менше 14% на руки чистими.Нерухомість у Львові може подорожчати на більший відсоток.
==================

...ну, "план відступу" - я теж трохи думав
1)...думав спочатку ВСЕ розкинути по різних банках на депо, але ризики з курсом і малі % (а чистими виходить 12,5-13%приблизно(як в яких банках) ) - щось не дуже!
2)...думав ВСЕ перекину в $ і кину на депо до зими, а там конвертую в грн і на депо до літа...........- але знову ж таки - ризики :D - не факт, що коли зимою закінчиться депо, $ буде вище 28,5!(бо якщо менше, то "лишні рухи" себе не оправдають, - гривнедепо буде вигіднішше)....- тут я всі приблизні кидаю розрахунки: 5-10тис. грн. туди сюди на такій сумі(700т.) - великої ролі не грають :D
3)....то ж, швидше за все, я змішаю 1 і 2-й пункт і зроблю 50/50(ну чи трохи більше в $)
....маю пару днів на роздуми..........(бо влазити в котлован і "сивіти" добудують чи ні - покищо, не хочу)
...а на рахунок ПОЗИЧИТИ в родичів(тут дехто писав).....- відповідь проста: "а де тоді взяти кошти на РЕМОНТ, мебель, поб.техніку? - а на це МІНІМУМ потрібно 5-6кує!!!
...от я думав своїми силами взяти двушку, а вже потім за допомогою родичів "доводити хату до ладу"!!! :D

....форумчани, то хто за який варіант?- а може маєте свій варіант?......було б цікаво його прочитати!

...та во-то-то! Зараз котловани в хорошого заб. у нас(Львів) коштують від 14тис.грнм2!!!
....а коштів є на 12500м2! :roll: ...................а потім ще й ремонт потрібен! :roll:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2017 23:11

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

greenozon написав:
Долярчик написав:
і розумію, що тої ціни і БЛИЗЬКО не буде, коли об"єкти будуть підходити до стадії завершення :!: :roll:

==========================
звісно що так!
буде в півтора-два рази більше...... хоча не факт - гляньте скільки квадратури будуєтся-здається зараз у місті. це просто мегабум якийсь
===============================

....от дійсно!-ХТО це все купує, чи скуповує? :shock:
....бо якщо є така ВЕЛИКА пропозиція - значіть і ПОПИТ - відповідний!!!
...де у людей стільки бабла набралось?..............ну купили перший-другий рік після кризи.........- але хто ТЕПЕР це все купує, ще й по таких ЗАХМАРНИХ :twisted: цінах?!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2017 23:29

airmax78 написав:Ну что я не так написал? Сравните площадь под Изумрудным с площадью под кварталом Рыбальского.

1.у меня нет данных по пятну застройки ни в Изумрудном, ни в Рыбальском. Знаю, что территория изумрудного около 1,6га, а первая очередь рыбальского 4,6 га. И там явно не два дома :)
Востаннє редагувалось hume в Суб 03 чер, 2017 23:37, всього редагувалось 1 раз.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2017 23:37

Долярчик написав:
  Kostia написав:
Долярчик написав:
tea написав:
Долярчик написав:
...
....все буде ок!......за рік ще доскирдую трохи
==========

Є певні ризики.
==================

...ну, "план відступу" - я теж трохи думав

...та во-то-то! Зараз котловани в хорошого заб. у нас(Львів) коштують від 14тис.грнм2!!!
....а коштів є на 12500м2! :roll: ...................а потім ще й ремонт потрібен! :roll:

капец, а в Оранж сити 13 000
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2017 23:39

Унуноктий написав:капец, а в Оранж сити 13 000

Ты же понимаешь почему? Почему даже в пригороде дороже :mrgreen:
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2017 23:40

hume написав:

Уверен Вы не ездили в Оранж
Kostia

Подякував: 0 раз.
Подякували: 225 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2017 23:43

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Цена свободы.
Сельскохозяйственные земли в 2016 году, средняя цена:
Польша - $10,3 тыс. за 1 га;
Румыния - $6,1 тыс. за 1 га;
Болгария - $4,6 тыс. за 1 га;
Сербия - $13 тыс. за 1 га.
Про Западную Европу промолчим. Само собой понятно, что цена намного выше.
Получается, поляк продав 3 га своего земельного надела может свободно купить однушку в Днепре или во Львове, даже в Киеве. А украинец?
Ну что, может отпустим крепостных или пусть помирают нищими?
Эгоист

Подякував: 65 раз.
Подякували: 181 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 чер, 2017 23:47

hume написав:

Потому что Аркада пирамида продаж?
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.