...грішним ділом вже почав дивитись на "вторинку" ......а що? - двушки в "котлованах" зараз коштують 30-34кує(13-14тис.грн/м2)(не на периферії-не біля ж/д-не в проблемних забудовників) так от, а двушки в панельках - 28-30кує причому, деякі з них з косметичним ремонтом.......- завозиш меблю і живеш( ВЖЕ!- а не "завтра"!) ...розумію, що вторинка - це далеко не первинка(особлива перевага в індевідуальному опаленні!) але житло, як я ранішше писав - мені потрібне для життя, а не для перепродажу.........і потрібне, ще "на вчора"!(бо тиснемось семеро в "трьошці")....а "котловани" поки збудують.....поки введуть в експлуатацію - пройде рік-півтора!.....а потім, поки я ще ремонт зроблю(а грошей то на даному етапі на нього ще НЕМАЄ!) - теж ще пів року пройде............. ....коротше, а жити то ВЖЕ ХОЧЕТЬСЯ!!!
Долярчик написав:...грішним ділом вже почав дивитись на "вторинку" ......а що? - двушки в "котлованах" зараз коштують 30-34кує(13-14тис.грн/м2)(не на периферії-не біля ж/д-не в проблемних забудовників) так от, а двушки в панельках - 28-30кує причому, деякі з них з косметичним ремонтом.......- завозиш меблю і живеш( ВЖЕ!- а не "завтра"!) ...розумію, що вторинка - це далеко не первинка(особлива перевага в індевідуальному опаленні!) але житло, як я ранішше писав - мені потрібне для життя, а не для перепродажу.........і потрібне, ще "на вчора"!(бо тиснемось семеро в "трьошці")....а "котловани" поки збудують.....поки введуть в експлуатацію - пройде рік-півтора!.....а потім, поки я ще ремонт зроблю(а грошей то на даному етапі на нього ще НЕМАЄ!) - теж ще пів року пройде............. ....коротше, а жити то ВЖЕ ХОЧЕТЬСЯ!!!
Хомякоид написав:Вести с полей. Квартира в Чабанах пересдана за 6 тыс. плюс комуналь. Думал уже продавать и брать поцентровее, на за 6 пусть еще годик болтается. Ну нету времени этим всем пока заниматься. В Чайках продана треха за 34 тыс. (инфо Строимдом)
Замечательные новости!!
По плану у меня было заложено 6000-6500грн/мес за Крушу.
Сейчас я вижу что ценовой ориентир будет 7000-7500, или примерно +37$ На каждой Круше в месяц.
Ерунда, скажите вы?
Не совсем. В год это уже 37*12=444$ СВЕРХПЛАНОВОГО дохода. С 10 гипотетических Круш это 4440$, или дополнительная неделя на Мальдивах с офигенной Мальвиной. Или 2 недели в Турции с двумя Мальвинами -блондинкой и брюнеткой.
ЗЫ. Был сегодня на Круше. Достраивают активно, ничего не воняет.
Долярчик написав:...грішним ділом вже почав дивитись на "вторинку" ......а що? - двушки в "котлованах" зараз коштують 30-34кує(13-14тис.грн/м2)(не на периферії-не біля ж/д-не в проблемних забудовників) так от, а двушки в панельках - 28-30кує причому, деякі з них з косметичним ремонтом.......- завозиш меблю і живеш( ВЖЕ!- а не "завтра"!) ...розумію, що вторинка - це далеко не первинка(особлива перевага в індевідуальному опаленні!) але житло, як я ранішше писав - мені потрібне для життя, а не для перепродажу.........і потрібне, ще "на вчора"!(бо тиснемось семеро в "трьошці")....а "котловани" поки збудують.....поки введуть в експлуатацію - пройде рік-півтора!.....а потім, поки я ще ремонт зроблю(а грошей то на даному етапі на нього ще НЕМАЄ!) - теж ще пів року пройде............. ....коротше, а жити то ВЖЕ ХОЧЕТЬСЯ!!!
Ну так что останавливает?
...три речі: 1)...долярчики на депо до жовтня і грудня! 2)...ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ!(-це для мене велику роль відіграє......бо це перспектива у комуналі!.....- знайомий в новобуді(двушка) без субсидії в зимові місяці платив 500-600грн/міс за ВСЮ комуналь! - а аналогічна панелька на вторинці: комуналь - 1500-2000тис.грн/міс!!!) 3)...ну і ще (теж на перспективу), то її потім ТОЧНО за копійки продаш!(якщо колись я чи моя дитина захоче продати!)
...бо дійсно, ганяюсь я за котлованами, які дорожчають, а я все пару тисячок недотягую..... ...а тут глянув - вторинок нормальних трохи є і за 28-30кує(а в мене то ж в Ощаді саме 28 і париться!) ....але КОМУНАЛЬ - втричі більша!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Это предприятие-успешное и хорошее предприятие СРЕДНЕГО бизнеса, даже не крупного. О таком заводе с гордостью может говорить голова района, но никак не САМ ПОРТРЕТ лично. Тем более помощи от кондитерской таким предприятиям -ноль.
Просто для сравнения оставлю тут фото первое попавшееся от мирового гиганта Монсанто, который тоже занимается семенами (а еще генной инжинерией и прочими вещами, о которых у нас только слышали, но даже представления нет). http://inhabitat.com/monsanto-being-sue ... ro-case-1/
Несложно понять что Завод Маис это даже визуально до 5% от завода Монсанто (повторюсь -одного из заводов Монсанто).
Идем далее: https://m.youtube.com/watch?v=8sSlCsli3fo Это интересное видео про биогазовую станцию Сильгосппродукта. Вопросов нет-аккуратненько, красиво, экологично.
Как поймет терпеливый зритель, цена этой станции -в пределах 3-6 млн дол. Круто ли это? Для отдельного с/х производителя-да, безусловно.
Но давайте сравним масштабы.
Например, АЭС, которые нам остались от проклятого Совка, обойдется построить не меньше чем 6 млрд дол КаЖДАЯ. Тоесть примерно в 1000 (в тысячу) раз большие капиталовложения.
Построит ли Украина 1000 таких биогазовых станций? Учитывая что за год построилось 60 новых предприятий… то лет за 50… возможно.
Кому интересно - посмотрите обзоры закрытых и сравните по масштабам с открытыми.
Ну и на последок, что-бы граждане стремительно деиндуастрилизирующей страны (так про Украину даже в википедии написано, обидно было читать) не забыли, как выглядят заводы, о которых должен говорить президент, я просто оставлю тут эту ссылочку: http://www.therichest.com/rich-list/the ... the-world/