Долярчик написав:...то "вони" написали євро-ремонт, а я написав - просто "з ремонтом" .....але по такій ціні!- на 4-ри кує дорожче, ніж котлован!-який довго і нудно будують!
бу - это бу. со всеми вытекающими аспектами. В общем посоветую взять в Киеве 2 студии и сдавать их. на эти деньги - снимать что захочеш во Львове.
Долярчик написав:...грішним ділом вже почав дивитись на "вторинку" ......а що? - двушки в "котлованах" зараз коштують 30-34кує(13-14тис.грн/м2)(не на периферії-не біля ж/д-не в проблемних забудовників) так от, а двушки в панельках - 28-30кує причому, деякі з них з косметичним ремонтом.......- завозиш меблю і живеш( ВЖЕ!- а не "завтра"!) ...розумію, що вторинка - це далеко не первинка(особлива перевага в індевідуальному опаленні!) але житло, як я ранішше писав - мені потрібне для життя, а не для перепродажу.........і потрібне, ще "на вчора"!(бо тиснемось семеро в "трьошці")....а "котловани" поки збудують.....поки введуть в експлуатацію - пройде рік-півтора!.....а потім, поки я ще ремонт зроблю(а грошей то на даному етапі на нього ще НЕМАЄ!) - теж ще пів року пройде............. ....коротше, а жити то ВЖЕ ХОЧЕТЬСЯ!!!
Ну так что останавливает?
...три речі: 1)...долярчики на депо до жовтня і грудня! 2)...ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ!(-це для мене велику роль відіграє......бо це перспектива у комуналі!.....- знайомий в новобуді(двушка) без субсидії в зимові місяці платив 500-600грн/міс за ВСЮ комуналь! - а аналогічна панелька на вторинці: комуналь - 1500-2000тис.грн/міс!!!) 3)...ну і ще (теж на перспективу), то її потім ТОЧНО за копійки продаш!(якщо колись я чи моя дитина захоче продати!)
1) ...виділив, чому хочу брати вторинку(наяку грошей вистачить!) 2)...виділив, що мене стримує!
Долярчик написав: 1) ...виділив, чому хочу брати вторинку(наяку грошей вистачить!) 2)...виділив, що мене стримує!
Я це зрозумів. Долярів не вистачає. Душа не лежить до вторинки, але грошей вистачає на неї. На новобудову не вистачає, а душа до неї лежить... Висновок: банки Долярчику не помічники в досягненні душевного спокою. Тре ризикувати і йти в кріпту. Або жити у вторинці з тим ремонтом, що там присутній, спустивши всі накопичення і не маючи перспектив в середньостроковій перспективі зібрати на другу хату. І навіть ремонт у вторинці сутужно буде зробити.
Козак-характерник написав:Тре ризикувати і йти в кріпту.
аминь
ще краще - нехай пан Долярчик приїзджає в Києв, і влаштовується робітником-будівельником. За пару місяців - стане плиточником-сантехніком-кур,єром вищого розряду і буде легко заробляти щомісячно "20 000 грн". Зразу купить все, що забажає. Квартиру. Ще 5 квартир. Потім ще магазин з продажу цигарок й горілки. Далі - нову мережу магазинів з продажу цигарок й горілки.
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 14 лип, 2017 23:05, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав: 1) ...виділив, чому хочу брати вторинку(наяку грошей вистачить!) 2)...виділив, що мене стримує!
Я це зрозумів. Долярів не вистачає. Душа не лежить до вторинки, але грошей вистачає на неї. На новобудову не вистачає, а душа до неї лежить... Висновок: банки Долярчику не помічники в досягненні душевного спокою. Тре ризикувати і йти в кріпту. Або жити у вторинці з тим ремонтом, що там присутній, спустивши всі накопичення і не маючи перспектив в середньостроковій перспективі зібрати на другу хату. І навіть ремонт у вторинці сутужно буде зробити.
Козак-характерник написав:Тре ризикувати і йти в кріпту.
аминь
Так тому і бути! Козак до кінця року зробить з однієї дві квартири! А Долярчик забере у Пишного свої доляри, якщо той віддасть... І купить ОДНУ хату з "ремонтом" або без ремонта. В кінці року порівняємо долі Долярчика і козака...
Долярчик написав:...а мені друга хата не потрібна!- я хіба що потім дачу собі куплю.....і все!- буде крапка на нерухомостях!
Тоді якщо першу половину життя Долярчик їв тещині млинці, то другу половину буде жити з кіндерами і онуками в своїй хаті... Розслаблятися і кайфувати часу не вистачить!