Долярчик написав:...а мені друга хата не потрібна!- я хіба що потім дачу собі куплю.....і все!- буде крапка на нерухомостях!
А вот это правильно доллярчик, не то что эти бетонопенисные лэндлорды. В реальный сектор уходить надо. Юрий так говорил, пока на горизонте не появился шанс стать лэндлордом.
безпенисные, тоесть безбетонные Мальвины просто наводнили Киев.
А гнездышко то свить хочется - это в крови. Ну и отдавать пол з/п за аренду непонятно чего, когда можно прекрасно проводить время с Лендлордом - тоже не всем интересно.
Так что делайте выводы.
Криптовалюта хороша конечно, но рисковая. А бетонопенисы - это беззаботная жизнь с Мальвинами и обеспеченная старость.
Козак, сколько вложил в крипту?
Востаннє редагувалось Tribeca в П'ят 14 лип, 2017 23:20, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник написав:кАроче, я Долярчику дав нитку Аріадни, а скористатися нею чи ні - вибір Долярчика. Потім доведеться локті кусати, коли козак кайфуватиме...
....простішше все пропукати ........особливо на тих криптах........ і форексах теж!
Долярчик написав: 1) ...виділив, чому хочу брати вторинку(наяку грошей вистачить!) 2)...виділив, що мене стримує!
Я це зрозумів. Долярів не вистачає. Душа не лежить до вторинки, але грошей вистачає на неї. На новобудову не вистачає, а душа до неї лежить... Висновок: банки Долярчику не помічники в досягненні душевного спокою. Тре ризикувати і йти в кріпту. Або жити у вторинці з тим ремонтом, що там присутній, спустивши всі накопичення і не маючи перспектив в середньостроковій перспективі зібрати на другу хату. І навіть ремонт у вторинці сутужно буде зробити.