прорахуйте вже прибутковість пропонованих вами об'єктів і киньте в студію...
Не лініться

|
|
![]() Долярчик
прорахуйте вже прибутковість пропонованих вами об'єктів і киньте в студію... Не лініться ![]()
![]() Між тим поки я перебував у в'язниці, а ви тут базікали, на останньому криптошухері подвоїв депо на біржі!
![]() ![]() П.С. 50% заробленого вивів. Тіло й інші 50% нехай працюють далі.
![]() ..... та я вже якось брав калькулятора що-до них ![]() ![]() ....я от хочу ще перевірити(теорія Акурта ![]() ...от ніби, на деякі об"єкти ПРИБЛИЗНУ ціну пам"ятаю і рахуючи/враховуючи ціни і терміни до здачі..... дійсно, трішечки вигіднішше ГОТОВЕ ![]() ... може хтось свій приклад приведе, пам'ятаючи ціну котловану і теперішню ціну готового? (правда, ще можна по гуглі підглянути "графік росту цін" на певні об"єкти....... але зараз немаю часу шукати...) ![]()
Насправді не працюють - чоловік тільки якось там рахується ("числится") на тій фірмі, де колотив "бабулєти", вкладаючи їх всі в нерухомість. Для чого він там "числится" не питав - може, якісь дивіденди йдуть... Грошви приходить багато від цих та інших видів добутку папірців - нещодавно купили бетон по 850 долярів за квадрат теж під здачу, але ремонт ще не робили... просто стоїть, вистоюється... "Запас карман не тянет..." Прочитав свій гороскоп на цей тиждень: "КОЗЕРОГИ Формула вашего счастья – правильный баланс "я тебе – ты мне". Именно в этом "торге" с реальностью ваш трезвый подход, помноженный на изобретательность, плюс объективная самооценка даст богатые плоды. С друзьями будьте чуткими, щедрыми, чтобы не прослыть скупердяем. Здесь судьба выставила "счета" именно вам, задолжали – платите, и не переживайте, излишки с вас не взыщут. Вы любимы, популярны, удачливы, осознайте это, и желание предъявлять претензии исчезнет. Нынче накопленная ранее агрессия "бомбит" из подсознания. У одних это проявляется в болезнях (исцеляя душу), а у других в тайных пакостях. Что недопустимо. Не дайте злу поработить вас" Прочитав та зробив дуже суттєвий львівський крок - сподіваюся "не зірветься", та можливість отрмувати пасивний дохід, лежачі на канапі, - подвоється... Зранку чистив сніг біля будику... чистив авто - засипало страх Божий як... за пів-години за мною заїдуть - їдемо десь там на снігові шашлики з коньяком... Попитаю як раз у людей про здачу в оренду комерційної нерухомості... Повинен же й Долярчик скубти грошву... P.S. Приятелі виставили на продаж квартиру у Львові - за тиждень 4 рази приходили оглядали, з 4-х разів - три (!!!) рази - як інвестиція під здачу в оренду. Просто для статистики... ![]() Ну, панове після "третьої" сказали, що то у Долярчика ГАРНА думка взяти, наприклад, офісне приміщення в оренду у новобудові, наприклад на розі Стрийської та Хуторівки, і здавати в оренду.
Особливості: - Перше і головне. У Договорі оренди повинна бути передбачена можливість суборенди - інакше здача Долярчиком в оренду буде незаконна. - існують норми з точки зору податкової - приміщення якої площі ви можете здавати в суборенду, маючи оподаткування на єдиному податку - до 50 кв. м (точність цифри не гарантую, якраз оселедець виделкою підгрібав). - якщо площа більша - переходите на інший вид оподаткування. - з прибутку буде платити податок державі 17 відсотків, що дуже добе, покращується наш добробут. - Друге і не головне. Треба знайти орендаря, дурнішого за себе, щоб брав у вас взяте в оренду в субаренду. - цей дурніший повинен платити вам шалені гроші, щоб жирувати було всім. - можна викупити нежитлове приміщення та здавати в оренду. Тут є приємна річ: немає мінімальної ціни здавання в оренду. Тобто, Долярчик буде дивитися по клієнту та встановлювати орендну плату так: приїхав на Мерсі - 100 долярів квадратний метр. Приїхав на Ланосі - 1 копійка квадратний метр. Тут широке поле діяльності. Взагалі, сказали, що все добре... Прогноз позитивний... ![]() ...а я ж і кажу, що успіх ЗАВЖДИ там, де ним вміють ділитись
...знову дякую! і знову плюсую! ![]() ....тільки я для себе розглядаю на майбутнє оте виділене вище.........(хоч тут інші пани мене вже налякали простоєм, який буде мені ДОРОГО коштувати: ЗВІРЯЧА комуналь на НЕжитлове! ![]()
Зараз переглядають цей форум: Water і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|